Bu çocuktan Siopis vers. 2 yaratmak en mantıklısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çocuktan Siopis vers. 2 yaratmak en mantıklısı.
Suat Kaya olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
-
Çok beğeniyorum 1 aydır oynadığın oyunu Abduş kardeşim, koy üstüne harika gidiyorsun. Şu süratli pas ve şut için bir ayakkabı tercihi veya Baka ile özel bir görüşme rica ediyorum senden. Muhtemelen ayağının hep kenarını kullanıyor, topun da hep kenarına vuruyorsun. Tabi sen hepimizden iyi de biliyorsundur ama oyun görüşün çok iyi ve uzun oynayamaman, darbeli şut atamaman bence senin TEK eksiğin"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Helal Olsun Abdüş aynen böyle devam ve bak son maçlarda gol atmadığın halde herkes Abdülkadir Ömür'ü konuşuyor.Bütün yorumcular Tv'lerde gazetelerde Abdülkadir'in iyi futbol performansını ve takıma katkısını ve galibiyette önemli rol oynamasını konuşuyor.Demek sadece herşey gol atmak değilmiş ve mücadele azmi ne kadar önemli bunu yaptığın zaman herkes adından aynen böyle övgü ile bahsediyor.Bu durum Avrupa'da dev takımların dikkatinide çeker.Helal Olsun aynen böyle azim ile kazanma hırsı ile sonuna kadar mücadeleye devam.Hep beraber tekrar Trabzonspor Tarih Yazacak ve Büyük Zafer Kazanacak...
Yorum
-
Dünya kupası arasından sonra bu çocuğa laf edenler ya art niyetlidir yada futbol cahili bu kadar net. Bu arada ben şu görüşteyim, Evrilmesi gereken pozisyon 6-8. Çabuk, pres yapıyor, top tekniği iyi. 10 numara için ise şutu /vuruşu çok zayıf ve son toplarda yanlış tercihleri oluyor. Bakasetası Abdüşün önüne koyarsak daha iyi verim alırız.Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
Asıl pozisyonuna geçince kendini gösterdi yorumlarına katılmıyorum maalesef. Bu presi önde de yapıyordu zaten. Önde ofansif beceriler de gerektiği için yapmayınca laf yiyordu sadece, şimdi geride olduğu için şut beklemiyor kimse. Videodaki performansı Yunanistan'ın köyünden gelen Siopis'te veriyor. Kendisinden daha özel işler bekliyorum. Fbde Arda girdi 5 dkda sazı eline aldı sağa sola oyun açtı, boş adamları gördü. Ömür'ün asıl meziyeti oyun görüşü diyorsak o da yapacak. En fazla topla buluşan oyuncu olacak vs.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum