Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmesi sezon sonu bitiyor, yönetim sözleşmeyi uzatıp devre arası Hollanda, Belçika vb. bir ligden orta seviye bir takıma kiralık yollamaya çalışsın.

Yorum

• 3'e 5'e bakmadan yollanmali.

Yorum

• Çok basit

yusuf sarının çizgiden çıkardığı topta mesala ömür bizim yarı sahada bile olmayabilirdi

tembel bir şahsiyet. Hayata dair bakış açısı zaten ortada. O kafayla ancak halısahada oynar

Yorum

• Serkan'dan, Türkmen'den farksız vasat bir yerli artık. Tahammül etmek çok zor. Hiç bir özelliği yok. Sarı'nın yedeği olur.
          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Düzelicez inşallah be..

08B02FCC-EF5A-4BB3-BF79-FC966D70A9D5.jpg
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sözleşmesi sezon sonu bitiyor, yönetim sözleşmeyi uzatıp devre arası Hollanda, Belçika vb. bir ligden orta seviye bir takıma kiralık yollamaya çalışsın.
              Uzatıldı sözleşmesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Ayak içini sonuna kadar açarak verdiği paslara uyuz oluyorum. Kim ögrettiyse artık, nereye pas atacağını cümle aleme duyuruyor. Zaten topukla vuruyor topa doğru düzgün gitmiyor.

Yav senin ayak üstün falan yok mu, zaman kaybetmeden, caktirmadan, feyk atarak versene pası. Bu ne kontrol manyakliği !

Diğeri de pas verecekken bıdı bıdı yapması, ver koş, iki saat neye karar veriyorsun ?

Bunları 5 senedir izleyince soğuyorsun tabi.

Vücudunu kullanma sıfır, insan elini kolunu kullanır rakibi yaklaştırmaz yanına. Bu hemen elini kaldırıp teslim bayrağı açıyor, herkese yakalanıyor. Sadece bilekle çalım atilabileceğini kim söyledi sana, ancak olduğun yerde dönersin.

Bunları yillardir düzeltmemek oyun zekası hakkında beni ciddiye şüpheye düşürüyor.

Ceza sahası içinde bir top kontrol etti, solbek terste kaldı, bir adım topu sürse vuruş pozisyonuna girecek veya adam basmaya gelecek bakasetas'in önü boşalacak, bekletmeden önü dolu adama pas verdi.

Rakip ceza sahasina yakin gözleri kararan bir adamın hücumda işi yok. Fizik olarak yerlerde zaten. 8 numarada oynayacaksa sonradan oyuna girebilir. Kanatların çizgide beklediği bir düzende birşey yapacağı yok.

Olmuyor yani, bir süre ara verelim.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 13.09.2021, 23:52.

Yorum

• Barcelona efsanesi Johan Cruyff'un bir sözü var çok sevdiğim:

"Futbol basit bir oyundur.Zor olan futbolu basit oynamaktır."

Senin aklından çıkmaması gereken söz bu futbol bir takım oyunu sen 3 kişi çalımlayıp alkış alıp kendini tatmin edebilirsin lakin maçı 3-0 kaybedersen hiç önemi yok şovunun yeteneğin var nerde ne yapman gerektiğini bilmiyorsun ve fizik olarak çok güçsüzsün ciddi eksiklerin var senin yerine olsam fizik ve stil olarak sana benzeyen Gökdeniz Karadeniz'le okkalı bir sohbet eder tecrübe edinirdim.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Abdülkadire yapılan muameleyi haksız görüyorum
                    Trabzon taraftarının da bu huyundan nefret ediyorum
                    Bu çocuk peşpeşe iki tane büyük sakatlık yaşamış
                    Halen toparlanamamış. Kondisyonunun yeterli olmadığını hepimiz biliyoruz
                    Bu adamı ilk 11 oynatacağını Yusuf sarı ile neden başlamıyorsun
                    Madem başladın ilk yarı bitmeden çıkartıp neden taraftarın önüne atıyorsun
                    Abdullah hocayı başarılı buluyorum ama bu hafta Abdülkadir konusunda sınıfta kaldı bence
                    En son matalar tarafından düzenlendi; 14.09.2021, 00:26.
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bu polemik beni çok yoruyor ama taraftarın tavrı, Abdülkadir'in durumu kadar berbat.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barcelona efsanesi Johan Cruyff'un bir sözü var çok sevdiğim:

"Futbol basit bir oyundur.Zor olan futbolu basit oynamaktır."

Senin aklından çıkmaması gereken söz bu futbol bir takım oyunu sen 3 kişi çalımlayıp alkış alıp kendini tatmin edebilirsin lakin maçı 3-0 kaybedersen hiç önemi yok şovunun yeteneğin var nerde ne yapman gerektiğini bilmiyorsun ve fizik olarak çok güçsüzsün ciddi eksiklerin var senin yerine olsam fizik ve stil olarak sana benzeyen Gökdeniz Karadeniz'le okkalı bir sohbet eder tecrübe edinirdim.
                        Bu söz aslında wakame için de geçerli ama ona kimse bakmıyor. Yanlış anlaşılmasın, ömürü felan desteklediğim yok.

Yorum

• Üstünde düşünmesi gereken şey taraftarın tepkisinden çok saha içinde arkadaşlarının ona yok hükmünde davranması aslında.

Sadece bu maçta değil diğer bazı maçlarda da Perez adamla paslaşmaya gitmedi, bomboş durumda olmasına rağmen.

Önce kendisini takım arkadaşlarına kanıtlasın, ben iyi topçuyum diye, taraftar işi kolay. Yarın çık iyi oyna taraftar yine yanında olur zaten.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu söz aslında wakame için de geçerli ama ona kimse bakmıyor. Yanlış anlaşılmasın, ömürü felan desteklediğim yok.
                            Toni en azindan skora ve oyuna katkisi oluyor. Ömür nezaman bir oyunu kopardi, aldi, döndürdü? Toninin sol bacagi Ömürden daha faydali oldu Trabzonapora son seneler.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Abdülkadir'i sağ önde kullanıyoruz genelde. Bir kanat oyuncusundan beklentiler nelerdir?

*Kanat bindirmeleri
                              *Adam eksiltme
                              *Rakip ceza alanına orta yapma-pas atma
                              * Şut çekme

Abdülkadir bunların hangisini yapabiliyor? Ya da hangisini yapmaya çalışıyor?

Sakatlıklar, yaşadığı olaylar etken olabilir ama bunları da elinde bu kadar imkan varken çözecek olan da kendisi.

Taraflı tarafsız çoğu kişinin yıllardır destek verdiği bir oyuncu kendisi. Buna rağmen çıktığı günden beri şu özelliğini çok geliştirdi diyebiliyor muyuz?

Bu seviyede oynayan oyuncular, hayatlarını ona göre devam ettirmelidir. Fiziki ya da psikolojik destek alması gerekiyorsa almalıdır. Çalışmadan, çabalamadan, emek vermeden bir yere kolayına gelinmez, gelinse de sürekliliği olmaz diye düşünüyorum.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Trabzonspor taraftarinin yerli oyunculara karsi sabirsiz ve gereksiz gergin oldugunu hepimiz biliyoruz zaten. Ama Abdülkadir kadar destekledigi, gurur duydugu, beklentilerini hep aman baski altinda kalmasin diye alt seviyede tuttugu bir genc futbolcu daha hatirlamiyorum. Bana öyle geliyorki, o destek yusuf sariya verilseydi, heralde suan formayi birakmazdi ve o motivasyonla kalitesini arttirdiydi.

Abdüse bakiyorsun, hala daha 17 yasindaymis gibi davraniyor. Bu taraftar senden sorumluluk istiyor, cesaret istiyor, delilik istiyor. Hala halkin kücük abdüsü kalmakta niyetli. Sen olmussun 22 yasinda, artik yavas yavas birseylerin oturmasi lazim. En azindan ilk 11'in vazgecilmez adami olmalisin Trabzonsporda. Yusufun Trabzonspordaki gelisimine bakiyorsun, bide Abdüs'e. Arada daglar kadar fark var.

Bize, yani Taraftara hicbirsey olmaz. Ayni sekilde yerini alir. Ama sen bir Baris Memis olma. Hadi Dünyada bir Messi'de olma. Ama Trabzonsporda bir Gökdeniz Karadeniz ol en azindan. Yada Lille'de bir Yusuf Yazici ol.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X