Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer iyi bir teklif yoksa ben bu kadroyla bir sezon daha geçirmesini isterim. Hamsik bakasetas nwakaeme gervinho gibi oyuncularla oynayıpta yine bir sıçrama yapamazsa, oyununu geliştiremezse üçe beşe bakmadan sene sonu gönderilmeli.

Yorum

• Burak Yılmaz bile takımın kampına karılmış kardeşim, hadi gel artık biraz çalış.

Yorum

• 8 milyon + sonraki satıştan yüzde 40

10 milyon + sonraki satıştan yüzde 30

12 milyon + sonraki satıştan yüzde 20

Hangisi olursa, hangisine yakın olursa gönder gitsin.
        #Dik oyna

Yorum

• Kampa katilmamasinin bir nedeni var bence. Milli takimda idman yapmis diger arkadaslari takimlarina geri döndü bile.
          Belkide transfer görüsmesi yapiyordur?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• bu sene de şans verilmeli. fiziği falan çok değişti kalınlaştı sakatlık sonrası. iyi olmadı. güçlü olayım derken teknik gitti. ama hamsik gervinho da çok şeyler öğrenebilir

Yorum

• Ben olsam bu çocuğa para verip almam,yahu kardeşim insanın içinde biraz heves olacak,Nwakaeme,Gervinho gibi adamlara bakıyorsun senden daha dinç daha hevesli. Bu Trabzonlu çetesini dağıtın hepsi birlikte fotoğraf pozu veriyor ne sanıyor bu adamlar kendini kulübün sahibi mi ?

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                8 milyon + sonraki satıştan yüzde 40

10 milyon + sonraki satıştan yüzde 30

12 milyon + sonraki satıştan yüzde 20

Hangisi olursa, hangisine yakın olursa gönder gitsin.
                4 milyon + sonraki satıştan yüzde 30
                fazlası haramdır
                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Çok yorulduğu için biraz daha tatil yapmalı. 30 Ağustos'a kadar falan.

Yorum

• Tatil nasıl gidiyor delikanlı? Geçen sezon başında tam kamp başlayacakken burun ameliyatı oldun yattın, bu sezon milli takıma girdin 1 dakika süre almadın ama herkesten çok tatil yaptın. Diğer takımların milli oyuncuları

çoktan takımlarına katıldılar kamp yapıyorlar. Sezon içinde zaten maçların çoğunda sakattın yattın. Kusura bakma ama kendi yeteneğine ihanet ettin. Sakatlanman senin suçun değil belki ama çalışmaman, kendini

geliştirmemen senin suçun. Artık yaşın da 22 oldu, genç de değilsin ki millet potansiyeline para versin. Kendi tembelliğin yüzünden kaybolup gideceksin ona üzülüyorum.
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Tatil yap canim, gecen sezon ligin icinden gectin, hak ettin

Yorum

• Köyde fındıkaltı falan vuruyor herhalde.

Yorum

• şu 2 yılda pandemi sebebiyle normalin dışında bir hazırlık süreci geçiriliyor. yapılan yüklemeler, lige verilen beklenmedik ara sonrası tekrar eden süreçler vs vs. buna ilaveten bu dönemde uzun süreli sakatlık yaşayan bir oyuncuyu düşünmemiz gerekiyor.

sezonluk yüklemlerin zamanını bu konuda bilimi en çok kullanan ve iyi bir sicile de sahip olan abdullah hocanın bizden iyi bileceğini düşünerek, sosyal medyadaki 3-5 etkileşim kölesinin yaratmaya çalıştığı gündemi dikkate alamıyorum.

abdülkadire sakatlık sürecini atlattıktan sonra yükleme yapıldı. milli takıma katılmak için sıkı çalıştı, beklenenden erken döndü. lig bitti, ara vermeden milli takımla bir ay geçirdi. her konuda bir fikir sahibi olabiliriz ama bilimin bu kadar işin içine girdiği şu dönemde yerimizi biraz bilelim.

Yorum

• Suçlamıyorum ama gençliğinin yanında iştahlı birisi olmasını ve kampa erken katılarak önceki 2 yılın acısını şimdiden çıkarmaya başlamasını beklerdim. Abdulkadir'in ben yurtdışı hedeflerinin olduğunu düşünmüyorum bir şekilde yurtdışı yaparsa da sanki çok zorlanacakmış gibi hissediyorum

Yorum

• Düşmana ihtiyacımızın olmadığının kanıtı bu başlık. Ömür gibileri fazla bunlara tiksiniyorum bu tiplerden. Çocuğa sosyal medya hesaplarını bile kapattırdınız.

Tatilini tabii ki yapacak. Ara vermeden kampa girse odaklanma sıkıntısı yaşayabilir. Sezon uzun, motivasyon kaybı vs olacak işte onlar olmasın diye bugün tatil yapıyor çocuk. Robot değil bu insanlar. Kafasını dağıtacak futboldan başka şeyler düşünecek.

Şu tatil yapmıyor bu tatil yapmıyor diye yazarlar şimdi peşinen cevap vereyim. Yanlış Yapıyorlar.
                              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 15.07.2021, 19:18.

Yorum

• Bu konuda çok eleştiriliyor lakin bunun bir teknik karar olduğunu düşünüyorum. Milli takımdan dönüp kampa katılmayan sadece bizim oyuncular. Demek ki böyle bir planlama yapılmış teknik ekip tarafından.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim