Transfer başlığında çok gömüldü. Buraya yazayım. Önemli olan konu oyuncunun doğru kurgu ve formatta oynaması. Şut çekemiyor diye yerin dibine gömülüyor. Bu kadar basit mi?
Yusuf geçen sezon sakattı. İlk sezonuydu. Kanatta denendi olmadı. Bu sezon sakatlığı atlatti. 442'nin 2 forvetinden biri oldu. 2 kere hat trick yapti Avrupa Kupalarında. Kendini buldu sistemde.
Abdülkadir Ömür'ün de kendini bulacağı günler gelecek. Eksiği var mı, elbette var.
Şut cekemiyorsa çekin 8 numaraya .
Orda da yapamiyorsa yollayın PTT ye.
Abdus bizi mutlu etsin diye beklerken biz onu mutlu ve motive tutmaya çalışıyoruz .
Banane kardeşim ya , derdim mi yok basia ..
Dün şut çekmediği pozisyonun tek açıklaması var. Özgüveni sıfırlamış Abdülkadir. Orada stadın dışınada göndersen o şutu çekeceksin yoksa sen değil o şutu çeken kalır takımda. Bizde ağzımızı açıp tek kelime edemeyiz kimse kusura bakmasın.
Artık birinin Abdulkadir e çocuk olmadığını anlatması gerekiyor.
askere mi gönderiyorsunuz ne yapıyorsanız yapın,
sorumluluk almayı,gözünü karartmayı, gemileri yakmayı bilmesi lazım.
Altyapı eksikliği gün gibi ortada. İnanilmaz bir yeteneğivar fakat alt yapı eksikliği, ayaklarının zayıf olması ve oyun zekasının düşük olması dezavantajları.
Oyun zekasının düşüklüğünü alt yapı eksikliğine bağlıyorum. Tercihleri ya geç ya da erken oluyor. Umarım Avrupa’ya transfer olur da kendini geliştirir. Zira tren kaçtı kaçıyor.
En son omondoles tarafından düzenlendi; 28.05.2021, 10:45.
Bence eleştiri dozunun artması artık vaktin dolmasından ve Abdülkadirin çok sevilmesinden. Durumun ciddiyetinin farkında değil ama yok olacak bu yetenek bu gidişle.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Sakatlıklar kendisini bitirdi doğru da kaç yıl oldu insan bi şut atmayı geliştiremez mi, çalışmayla olacak birşey bu çalışmadığı o kadar belli ki, antrenmanlarda sonra bireysel şut antrenmanı yapması gerekir ama.....
Transfer başlığında çok gömüldü. Buraya yazayım. Önemli olan konu oyuncunun doğru kurgu ve formatta oynaması. Şut çekemiyor diye yerin dibine gömülüyor. Bu kadar basit mi?
Yusuf geçen sezon sakattı. İlk sezonuydu. Kanatta denendi olmadı. Bu sezon sakatlığı atlatti. 442'nin 2 forvetinden biri oldu. 2 kere hat trick yapti Avrupa Kupalarında. Kendini buldu sistemde.
Abdülkadir Ömür'ün de kendini bulacağı günler gelecek. Eksiği var mı, elbette var.
Futbolda etrafındakilerle uyum, hücumda inisiyatif alıp çeşitlilik sunma, ecnebinin clutch moment dediği çözülme anlarında çilingir olabilme gibi özellikler nadirdir ve geliştirilmesi de kolay değildir. Abdülkadir'in özel futbolcularda aranan bu hücum gereksinimleri açısından hiçbir eksikliği yok. İzlenmediği için Ligue 1'ü sallıyor zannedilen Yusuf'tan potansiyel, istikrar ve yetenek açısından daha önde. Darbeye bağlı sakatlıklarını kronikleşmeden atlattı. Bu süreçte, maç içinde mücadeleden kaçınmak gibi psikolojik bir problem de edinmedi. Önünde parlayacağı bir turnuva var, eleştirilecek eksiklik görülüyorsa da şimdi destek olmak lazım, problemler ileride konuşulur. Gelecek sene temposunu bulduğunda Süper ligin en değerli futbolcusu olacak. Bunun yanında ufak dokunuşlarla daha da yukarı taşınabilmesi de mümkün, 20 milyon verip alacak adam 2 sene parlatıp 50 milyona satabileceğinin farkındadır.
Bu çocuğun çaprazda bir çalım atıp kaleyi görünce abanan tıknaz Anadolu topçusu klasmanında değil, 10 senede bir gelen yeteneklerden olduğunu görmek lazım. Zidane da skora çok katkıda bulunmazdı, Platini de "kibar" şut çekerdi. Sorun Abdülkadir'de değil bizim insanımızda; futboldan anlamıyorlar ve genel olarak mutsuzlar.
Ozguveni yerlerde. Hata yapmiyim göze batmiyim dedikçe saçmalıyor. Aday kadrodan ayrılacak 4luden biri olabilir. Gerçi çok gereksiz adam var ama Şenol Güneş'i ve Trabzonspor sevdası düşünülürse muhtemeldir. Kendine gelse iki çalım bir ara pası bir anda messi çıkacak içinden ama durdu uşak. Silkelenmesi lazım nasıl olur bilmiyorum ama yeteneklerine ihanet etme seviyesine geldi.
Cok seviyorum başarılı olmasını istiyorum. Allah utandırmasın inşallah kendine gelecek.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gine milli maçı, Ömür kardeşim formayı almışsın hem de 10 NUMARA
Gizlenmene, kaçak oynamana, yanlış tercihlerine hem şaşırdım hem üzüldüm, sahanın rn pahalı adamısın ve en ufak şekilde hissettiremedin...
Sen neredeyse ligimizin en pahalısısın, düşünsene Abobakarlar Öziller Falcaolar olan ligde bu yaşta en pahalısın..
Kesinlikle hakedecek yetenektesin ama kesinlikle düşüştesin
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum