Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senden bekledigimiz gibi oynayinca gerisi corap sökügü gibi geliyor. Umarim sakatlik yasamaz artik ve eski Ömür'ü izleriz.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bugün 1-2 çok net araya adam kaçırabileceği pas açısı vardı ama atmadı. Hatta Djaniny baya sinirlenmişti birinde. Dene oğlum dene.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Şutları cılızdı düzeldi, özgüveni yerine geldi. Allah sakatlık vermesin böyle devam. Bazen gülmek için ağlamak gerekiyormuş.

Yorum

• Yeniden yükselişe geçti, en azından artık her aldığı topu geriye vermiyor. Dripling yapmaya da başladı. Hadi bakalım...
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Neyi yapamıyor diye eleştiriliyorsa onu harika seviyede yapmaya başladı.

A takım tecrübesini çok erken yaşta edindi. Ekstra idmanları, kuvvet çalışmalarını, zihinsel idmanları daha önce yapmaya başlasaydı şimdi bambaşka bir seviyede olacaktı ama bir musibet gerekiyormuş... Bahanelerin arkasına saklanmayı bıraktı.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• 92 km hızla çakmış topa.
                Yürü yiğidim.

19 yaşından beri ilk defa 8-9 ay ağır sakatlık geçirmedi. Hemen kendine geldi.
                Çalış yiğidim.
                Allah yardımcın olsun.

Maşaalah.!

Yorum

• Bir ara burada cocuga olmayacak laflar söylüyordu bazi kisiler, acaba maclari izlerken utaniyormudurlar, yüzleri kizariyormudur?
                  Yada gögüslerini kabartip, "bu cocuk olacak, ben demistim" diye ortaliktami geziyorlar??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Sonunda şut atabildi bravo kardeşim böyle devam sensiz olmaz
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ilginç bilgi için teşekkürler
                      Bahsegel

Yorum

• İlk olarak Ganishun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilginç bilgi için teşekkürler
                        Bu tarz post kasmalarını 2000 lerin basında yenı acılan forumlarda goruyordum
                        61

Yorum

• Bu şekilde devam ederse buradan çok güzel bir başarı çıkar.

Sanırsam hayatını düzene sokmuş. Mentor tutmuş ve birlikte yaşıyorlarmış.

Kafa olarak işine odaklanınca neler olduğunu görüyoruz , bu kadar sert eleştiriler boşuna değilmiş demek.

Allah sakatlıklardan musibetlerden uzak tutsun
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Piskevit kırmayan şutlardan 120 km/h şuta giden bir süreç.

Mükemmel bir gelişim, mental olarak ve fizik olarak. Sana helal olsun kardeşim..
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Formunun yükselişine taraftarın zerre-i miskal etkisi olmadığı gibi ilk form düşüklüğunde saklanan meşale ve tırpanlar ortaya çıkar. Neyse ki işinin ehli bir hocaya düştün. Bunun bilincinde olarak sürekli istim üstünde oynamaya devam etmelisin.

Gevsemeden, üstüne koymaya devam ederek oynamaya devam Napolyon Bonapart.

Yorum

• Kendisinden beklediğimiz en başta sert şut atmasıydı
                                Çok şükür bunu yaptı ama bu şut atmayı daha da geliştirmesi lazım

kuvvet ve şut bu ikisi en üst seviyede olacak
                                bunlar olunca piyasası yukarı çıkar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim