Senden bekledigimiz gibi oynayinca gerisi corap sökügü gibi geliyor. Umarim sakatlik yasamaz artik ve eski Ömür'ü izleriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
Neyi yapamıyor diye eleştiriliyorsa onu harika seviyede yapmaya başladı.
A takım tecrübesini çok erken yaşta edindi. Ekstra idmanları, kuvvet çalışmalarını, zihinsel idmanları daha önce yapmaya başlasaydı şimdi bambaşka bir seviyede olacaktı ama bir musibet gerekiyormuş... Bahanelerin arkasına saklanmayı bıraktı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bir ara burada cocuga olmayacak laflar söylüyordu bazi kisiler, acaba maclari izlerken utaniyormudurlar, yüzleri kizariyormudur?
Yada gögüslerini kabartip, "bu cocuk olacak, ben demistim" diye ortaliktami geziyorlar??
Yorum
-
Bu tarz post kasmalarını 2000 lerin basında yenı acılan forumlarda goruyordumİlk olarak Ganishun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginç bilgi için teşekkürler61
Yorum
-
Bu şekilde devam ederse buradan çok güzel bir başarı çıkar.
Sanırsam hayatını düzene sokmuş. Mentor tutmuş ve birlikte yaşıyorlarmış.
Kafa olarak işine odaklanınca neler olduğunu görüyoruz , bu kadar sert eleştiriler boşuna değilmiş demek.
Allah sakatlıklardan musibetlerden uzak tutsun"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Formunun yükselişine taraftarın zerre-i miskal etkisi olmadığı gibi ilk form düşüklüğunde saklanan meşale ve tırpanlar ortaya çıkar. Neyse ki işinin ehli bir hocaya düştün. Bunun bilincinde olarak sürekli istim üstünde oynamaya devam etmelisin.
Gevsemeden, üstüne koymaya devam ederek oynamaya devam Napolyon Bonapart.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum