Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevmediginiz birisi ile yemek masasinda oturdugu icin elestirmek hemi?
    Hangi seviye bu?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• biz profesyonel danışman tut diyoruz adama o taraftarı tutuyor...vallahi bu camia akıllanmaz.bravo ömür hiç yanıltmıyorsun beni...

Yorum

• abdülkadir için hala umutla beklentide olan arkadaşlar bu adamdan olan bu ,dahada gram fazlası olmaz artık yavaştan gelişim sürecinide geçti bu fizikle bu yapıyla türkiye liginde iş yapması imkansız onun ligi almanya ve hollanda başka liglerde de iş yapması zor.

Yorum

• ....
          Ekli dosyalar
          ölümüne trabzon !

Yorum

• futbolcu gelişimi denince akıllara top oynama tekniği geliyor.
            bizlere işinde ehli futbolcu yaşam hocalığı lazım
            bu yıllardır söylenir , yeni keşfedilmedi
            görmemek için ard niyet aramalımıyız?
            BMN KOCAELİ

Yorum

• G.Saray maçına damga vuran olay sonrası Abdulkadir Ömür, taraftarlarla bir araya geldi!
              Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür, Galatasaray maçında yaşadıklarından sonra bordo-mavili taraftarlarla bir araya gelerek yemek yedi. Ömür'e takım arkadaşı Abdulkadir Parmak da eşlik etti. Galatasaray’ın 33’üncü dakikada attığı golün ardından kale arkası tribününden sahaya giren bir...

Vah abdüş vah.
              Ne dedin acaba? Top oynamadan yıllık 9-10 milyon götürüyorum sesinizi çıkarmayın mı dedin. Bunun adı kadrolaşmadır, ben yiyorum sizede yediririm ama sesinizi çıkarmayın.

Saçma sapan şeylere vakit bulana kadar, antrenman yap, kendini geliştir, topunu oyna topunu. Sen daha arda turan olmadan arda gibi davranmaya başladın vah ki vah
              En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 11:22.
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Yahu orada dönen muhabbetin ne olduğunu bilmiyor musunuz sanki klasik abi kardeş muhabbeti işte. Biz sana güveniyoruz yedirmeyiz arkandayız falan filan işte. Gerçeklere gözünü kaparsan sonun iyi olmaz ama güzel kardeşim. Şu an bu çocuğun en çok ihtiyacı olan şey muhakeme. Önce bi kendini sorgulamalı ben nerede sanmış yapıyorum başarılı olanlar nasıl oluyor diye sormalı. Her şeyden önce başarılı olmak istiyor mu bunu sormalı. Menajeri kim bilmiyorum ama kendini bir dönemliğine de olsa Avrupaya kiralık göndermek için elinden geleni yapmalı abdülkadir bunu kendisi zorla yaptırmalı. Şu anki iklim onun zaten yarım aklını da götürdü. Rehabilite olması için buradaki çevresinden uzak duracağı ve sadece futbol ile yatıp kalkacağı bir yere bile isteye gitmesi şart. Yoksa üzülerek söylüyorum bu denli bir yetenek gittiğine bayram ettiğimiz bir sürü futbolcu eskimiz kadar bile takım bulamaz. O adamlar dangoz falan ama kimi fizikli kimi hızlı birilerinin elbet işine yarıyor. Sen tükenirsin abdül. Sen sahip olduğun yetenekle ancak oynayabilirsin bu oyunu. Aklını başını al ve şu güzelim yeteneği heba etme
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• OZ dizisinde adebisinin zenne oynattığı sahneler vardı. Bu iki parlak yayla çocuğu faroz hanzolarını bir arada görünce o sahne canlandı gözümde.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şunu anlamıyorum mantikli aciklamasi olan varsa beklerim: yuhlayinca beklentimiz daha iyi futbol oynayacak olmasi mi ilk 11'de yer almayacak olmasi mi? Abdullah Hoca zaten erken oyundan alarak mesajini vermisken ikinci senaryoyu beklemek icin yuhlamak sacma, daha iyi futbol oynamasinin yolunun da bu olmadigi, hocanin mudahaleleri oldugu asikar. Bu durumda ne gecti simdi elimize sizce? Ben soyleyeyim size: diger futbolcularin taraftarin desteginin sadece sonuc odakli oldugunu farketmesi ve bundan sonra buyuk bir baski altinda muhtemelen hata yaparak oynayacak olmalari gecti. Sampiyon olamazsak sebebi budur, acik acik soyleyeyim hakemleri falan gecelim artik.

Bizim milletimiz her seye karismamayi, organizasyona ve hocaya guvenerek hareket etmeyi ogrenmeli. Hoca da kotu sonuclar almasina sebep olacak bir oyuncuyu daha dogru sekilde kullanabilir ya da kullanmayabilirdi zaten. Eger bekledigimiz sonuclari alamiyor olsaydi zaten oradaki gereken degisiklik de yonetim tarafindan yapilirdi.

Dolayisiyla taraftarin gerektiginde tepki koymasi gereken tek merci yonetimdir bana kalirsa (ki su anda oyle bir durum yok ortada). Futbolcuya ya da hocaya baski kurmanin olumlu bir sonucu hicbir zaman olmayacak, bunu kavrayin artik.
                    Boks gibi düşün; ringdekilerden biri koparmadan dayak yese sıkıntı çıkmaz ama devamlı sarılsa, dişlik fırlatsa yuhalanır. Abdülkadir yuhalanıyor çünkü oynamaya niyeti yok. Yusuf girdi yerine mesela, dünya kadar hata yaptı hatta onun da kaptırdığı bir top kalede tehlike oldu ama yuhalanmadı. Neden?

Taraftar ilerlerdi aslında, geliştirdi kendini. Eskiden 10 maç kurtar, on birincide bir hata yap, yerdin ıslığı. Şimdi en azından niyetlere göre amel ediyorlar. Yine de bir gerçek var ki Trabzonspor taraftarı proaktif değildir; plan yapmaz, duruma göre tepki verir. Takımı ileri itmek veya genç oyuncuya destek olmak için tezahürat yapmaz; gol gelirse, adamdan aksiyon görürse eğlenmeye başlar ancak. Abdülkadir sindirim sorunları yaşayan kedi gibi devamlı çimlerde yuvarlanıyor. Oynamayacaksa dursun kenarda diyeceğim, orada da ağlıyor falan, küçük uşak diye üzülüyorum. Artık huşuyu barbunda mı bulur, bir dolmuşa atlayıp yayla yollarına vurup da nirvanaya mı erer bilmiyorum ama acil toparlanması lazım.

Abdullah Hoca'yı da "bu transferler sonrasında artık başarısızlığa tahammül olmaz" geyiklerinin döndüğü sezonda, seri galibiyetler sonrasında bir derbi maçında, hem de arasının bozuk olduğu Terim'in gazı yemiş gencolardan oluşan takımına karşı ve kalesinde erken gol görmüşken baskı altında kalmayıp tam dakikasında karar alabilme dirayeti gösterebildiği için kutluyorum.
                    Naber?

Yorum

• Allah'ın herkese bahşetmediği yetenek ve buna istinaden bulduğun fırsat.Ajite etmek için demiyorum ama 20 yıllık öğretmenin şu anki maaşımla 20 yılda 2 milyon lira bile kazanamamışım , sen şu yaşta benim 20 senede kazandığımı belki de 3-4 ayda alıyorsun.Senin üzerindeki formayı seyretmek için digitürk denen soygun düzenine ayda 90 tl para bayılıyorum.6 sezondur bu böyle.Ama sen bir gıdım gelişme gösteremeyip üstüne bi de zırıl zırıl ağlıyorsun.Günde 2 saat idman yapıyorsun mesain bu kadar . Sonra baskıdan , psikolojiden bahsediyor birileri.Allah yetenek verir ama çalışmayan kuluna vermez bunu unutma..

Yorum

• Bu çocukların o ortamda bulunmayı zerre kadar istemediğine eminim, oraya niye ve nasıl gittiklerini sorgulamak lazım acaba yönetim mi organize etti bu işi?

Bence çok saçma bir görüntü, kendi istekleriyle gittilerse bir şey diyemem ama hiç sanmıyorum açıkçası.

Takım otobüsü abdüş’ü yoldan aldı filan bu hareketler hiç yakışmıyor bir profesyonel futbolcuya. Bu toplumun üst sınıfından insanlarsınız kardeşim buna göre üst standartlarda yaşamanız ve klas takılmanız gerekiyor.

Tabi ki bu hayat tarzı iyi bir sporcu yaşamıyla ve profesyonellikle iç içe olmalı.

Neyse bu şekilde bir yere varamayacağını hala görmemişse bir gün görecektir kesin.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

G.Saray maçına damga vuran olay sonrası Abdulkadir Ömür, taraftarlarla bir araya geldi!
                          Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdulkadir Ömür, Galatasaray maçında yaşadıklarından sonra bordo-mavili taraftarlarla bir araya gelerek yemek yedi. Ömür'e takım arkadaşı Abdulkadir Parmak da eşlik etti. Galatasaray’ın 33’üncü dakikada attığı golün ardından kale arkası tribününden sahaya giren bir...

Vah abdüş vah.
                          Ne dedin acaba? Top oynamadan yıllık 9-10 milyon götürüyorum sesinizi çıkarmayın mı dedin. Bunun adı kadrolaşmadır, ben yiyorum sizede yediririm ama sesinizi çıkarmayın.

Saçma sapan şeylere vakit bulana kadar, antrenman yap, kendini geliştir, topunu oyna topunu. Sen daha arda turan olmadan arda gibi davranmaya başladın vah ki vah
                          Hahshdhdj bir araya geldiği gruba bak.

Yok arkadaş yok bu çocuk iflah olmaz. Bu zeka seviyesi bu çevre yiyip bitirdiler gül gibi geleceği, yeteneği.

Adam hayatının kırılmasını yaşıyor diye bekliyoruz ertesi gün asıl kaçması gereken zihniyet ile aynı sofrada görülüyor. Kendisine yol gosterecek akıl verecek harikulade entelektüel bir grup.

Tebrik ediyorum.

Bu herifin kariyeri yerine, oturduğu sofraların özetini çıkarın. Sonuç aynıdır.

Hatta biraz daha artırıyorum. Bu herifin gidişatı ile Türkiye'nin gidişatı paraleldir birbirine. Her ikisinin kaderi de aynı sofralarda yenip tüketildi.
                          En son must61 tarafından düzenlendi; 17.09.2021, 09:22.
                          #Dik oyna

Yorum

• Bu fotoğraf çok abartılıyor, sanki sabah akşam birlikte takılıyorlarmış gibi.

Alt tarafı oturmuş yemek yemişler.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Yarın ilk 11 diyorlar

(UEFA)

Yorum

• Neymarın mbappenin ıslıklandığı dünyada ömür 1 milyon kere ıslıklanmayı haketmiştir. Taraftar, ne yaparsa yapsın ömür bizden deyip susmamalıdır. Ömür bu kulüpte babasının hayrına mı oynuyor. Yılda 100 bin kazanan topçuyu bile eleştirmeliyiz kötü oynadığında. Bu forumdan kaç kişi kazanabiliyor 2.ligteki futbolcuların kazandığını. Aman kırılmasın ama cebine yılda milyon girsin hadi ya!

Kendine profesyonel yardımcılar tutup psikolojik destek alacağı yerde jan mariyle balık yiyen topçudan bir hayır beklemiyorum artık. Konsol oyunlarında yüksek potansiyeli sayesinde efsane olan ama aradan yıllar geçtikten sonra 3.liglerde geziniyor olan topçular gibisin. En büyük sinirim ağaoğluna. Değil 23 13'e bile satmadıysa yazıklar olsun.
                                En son Burak Bıyıklı tarafından düzenlendi; 17.09.2021, 11:39.
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim