Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir insan niye gider Burakin menajeriyle anlasirki? Adam transfer olursa alacagi para inanilmaz büyük rakam. Git babani yap menajerin. Aldigi parayi Trabzonda harcasin. Trabzonspor ile harcasin.

Böyle gidip Fbli Gsli Bjkli lere vererek şunu diyoruz. Siz bize cok kolay geliyosunuz , ben size biraz daha para vereyim, sizin 40 milyon avrolarla yaptığinizi ben 10 milyon la yapmaya calisacagim. Nerede akil nerede fikir.

Ondan sonra tarih boyunca niye Ali Kemalleri satmisiz , Fatihi Gokdenizi Ogunu Abdullahi. Akil lazim.
    En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 12.05.2020, 12:19.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir insan niye gider Burakin menajeriyle anlasirki? Adam transfer olursa alacagi para inanilmaz büyük rakam. Git babani yap menajerin. Aldigi parayi Trabzonda harcasin. Trabzonspor ile harcasin.

Böyle gidip Fbli Gsli Bjkli lere vererek şunu diyoruz. Siz bize cok kolay geliyosunuz , ben size biraz daha para vereyim, sizin 40 milyon avrolarla yaptığinizi ben 10 milyon la yapmaya calisacagim. Nerede akil nerede fikir.

Ondan sonra tarih boyunca niye Ali Kemalleri satmisiz , Fatihi Gokdenizi Ogunu Abdullahi. Akil lazim.
      Benim duyduğum Burak futbol sonrası menajerlik işine girecek ve Abdülkadir'i de kendisine alacak.Sadece duyum. İspatım yok.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Kalan 8 mac sende a.omur.bu seneyi boş geçtin sayılır.bu 2 aylik ara en cok sana yarımıs olmali.eksiklerini kapatmıştır umarim.insallah tekrar sakatlık yaşamada 8 mac sonra efsaneler arasını adını yazdırır.

Yorum

• sahada gezdi. devami boyle olmaz umarım

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Oynadığı daha doğrusu oynayamadığı oyun yakışmadı. En azından beklentilerin çok altındaydı. Sosa'nın dönüşüyle eski Abdulkadir'i göreceğimize inanıyorum...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aslında tam senlik maçtı, "gâvur" kentinde kendini göstermeyeceksin de nerede göstereceksin

Şaka bir yana, umarım sakatlığı ciddi değildir de beklediğimiz performansı Fenerbahçe'ye karşı gösterir.

Ayrıca, Allah var güzel fırladı...

Yorum

• öncelikle geçmiş olsun kardeşim. maça gelecek olursak. oyunda hiç yoktun. topa vuramıyor. ayağına dolanıyor. diğer hücum oyuncularımız rakibe basıyorlar sen de o da yok. barış memişi hatırlattı bugün bana.

Yorum

• tümüyle hazır gözükmese de konsantrasyon ve istek olarak maçın içindeydi. birkaç kritik iş yaptı. goldeki fırlayış ve kararlılık çok iyiydi

umarım çarpışmadan kaynaklanan geçici bir sakatlık olmuştur, deparla alakalı değildir.

kalan maçlarda lazımsın !
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Fiziksel olarak bitik durumda. Almanya'dan döndüğünde dağ gibiydi oysa. Hey gidi.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bayaaa kötüydü.

Son dk çabasıyla attığı gol dışında eksik.
                      #Dik oyna

Yorum

• Kötüydü.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rakibe yakalanınca pısması uyuzuma gidiyor. Nasıl izledin messi'yi, vücudunu kullan biraz, top sende, inatçı ol, verme topu.

Yorum

• Korkma!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Orta sahada oynadığı her maç kötüydü, Göztepe'de de aynısı oldu. Bu çocuk sağ tarafta oynar, başka yerde olmuyor. En azından şu an için öyle.

Guillherme ortada, Abdüş sağda başlamalıydı. O da olmadı maç içinde değişmeliydi.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Etkisiz kaldı.

Açıkçası merkez'de oynaması performansını düşürmüş olabilir.

Yine de kritik golün mimarı olarak takımı rahat bir nefes aldırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim