Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Akerde Kolbastı oynayacağız inşallah...
    İnşallah
    İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki sizin dediğiniz gibi olsun çok sinirliyim kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Hadi kalın salıcakla .........
    Peki abi güle güle.

Yorum

• Bu maçı almaktan başka şansımız yok!

Bizler inandık siz de inanın, bizim için bu maçı alınn!!!
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• maç 3-0 bizimdir...gökhan coman alanzinho!!!

Yorum

• Maça az kaldı Bu maçı Alacağuk Allahın izniyle... O zaman görecekler Kolbastı nasıl oynanır
          Habu Sevdaluk 7 Beni
          HarekeTSirası bizimdur !
          ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maça az kaldı Bu maçı Alacağuk Allahın izniyle... O zaman görecekler Kolbastı nasıl oynanır
            Ohooo o zaman onlar ağlaya ağlaya istanbula gitmiş olacaklar

Yorum

• İlk olarak Ali Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ohooo o zaman onlar ağlaya ağlaya istanbula gitmiş olacaklar

Olsun biz onlara video kayıtlarını göndeririz BU zevkten mahrum kalmasunler
              Habu Sevdaluk 7 Beni
              HarekeTSirası bizimdur !
              ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Hoca bu takımın ilk yarının en iyi adamı olan serkan yerine tayfunla baslarsa bu macı %90kaybederiz. Hoca ne zaman ideal 11i bozdu takımda bozuldu serkan balcı 11e yazılacak isimlerin en basında gelir umarım hoca son zamanlarda yaptıgı hatalarına bir yenisini daha eklemez.
                Biz ideal 11imizle cıkalım bu macı bizdeki forvetlere ragmen kazanırız.

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olsun biz onlara video kayıtlarını göndeririz BU zevkten mahrum kalmasunlerrr
                  Kalmazlar kalmazlar ... Ama Ağlarken o gözyaşlarını nasıl silip te Tv ye bakacaklar orasını bilemem

Yorum

• kötü dediğimiz sivas bile kötü zamanında kazanmasını iyi biliyor
                    cimbomu ya yeneriz yada yeneriz.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maç 3-0 bizimdir...gökhan coman alanzinho!!!
                      yine basladik, antalya, denizli ve konya maclari gibi 3-5 atmaya.
                      hersey sahada belli oluyor, biz 10 tane net pozisyonu atamiyoruz, rakip 2 defa gelip 1 gol atip gidiyor.
                      o yüzden mactan once 3-5 atarizi birakalim artik.
                      1-0 olsun, galip gelelimde kac kac olsun fark etmez. yeterki 3 PUAN

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kötü dediğimiz sivas bile kötü zamanında kazanmasını iyi biliyor
                        cimbomu ya yeneriz yada yeneriz.
                        Fakat biz bilemiyoruz ... Daha doğrusu Tam zamanında kazanmasını bilemiyoruz

Yorum

• arkadaslar, bilmiyorum buraya yazildimi ama Kewell ve Nonda Trabzona götürülmedi

Yorum

• yok yok 6 - 1 olsun bizim olsun :P
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar, bilmiyorum buraya yazildimi ama Kewell ve Nonda Trabzona götürülmedi
                              Desene yaşadık bu akşam.. Neyse Herkese iyi akşamlar

Yorum

• Kewell ve Nonda olmaması iyi vallahi

Şu baş belası Arda ve Lincoln' e de bir önlem aldık mı değme keyfimize..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Yükleniyor...
                                X