Doberman ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoberman ?Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak maratbilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1983-1984 sezonundaki son şampiyonluğumuzda hani o unutulmayan fenerbahçe maçı var ya; 12 yaşlarında idim ve abimle birlikte o maça gitmiştim... Dobi hasanın son dakikada attığı o gol hala hafızamda yer etmekte... Bu haftaki Ankaragucu'ne attığımız son dakika goluyle bir anda o fenerbahce maçı aklıma geldi ve google'dan dobi hasanın golunu tekrar izledim ve ilginç benzerlikler ortaya çıktı...
1-Rakip sarı lacivert...
2-Son dakikada faul yapılıyor
3-Faul yapılan yer ceza sahasının sag tarafı...
4-Orta yapılıyor ve kafa ile top aglara gönderiliyor
O senesi şampiyon olduk... Acaba bu Ankaragucu maçı da şampiyonluğun bir işareti mi)
Bu link 1983-84 yılındaki Dobi Hasan'ın Yaşar'ı avladığı golün görüntüsü... İrdeleyin bakalım
http://video.google.com/videoplay?do...61481952141624
Gerçekten ilginç rastlantı...
Sonu aynı olsun..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Benim dün izlediğim Alanzinho gayet akıllı ne yaptğını bilen ne yapması gerektiğini bilen bir adam görüntüsü verdi. Tamam ben hayata barağın dolu tarafından bakarım. Ama bakıyorum bakıyorum boş yer göremiyorum. Bu arada hadi be Ersun hocam dene şu 4-4-2 yi)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerman toroğlu aynen bunu söyledi şansalda e buadam nasıl kalkıp koşacak hocam diyor ..yaa var ya tam bir curcuna bu adamları yorumcu yapmışlar inanın nasıl bir zihniyet olduğunu anlamış değilim.iho istifa.
Yorum
-
Maçta hızlı bir şekilde gördüğümüzde De Nigris'in pozisyonu penaltı gibi gelmişti bana.. Gelip videodan bakınca penaltı ile alakası yok demiştim.. Doğrulanması güzel..
Gökhan'ın pozisyonuna ne söylendi bilmiyorum ama maçta görmemiz mümkün değildi, videodan izlediğim kadarıyla net penaltı bence..
Sansar büyükA'yı ya bir sözüm var; biraz kanalını ve kendi çalışanlarına objektif bir bakış açısıyla baksın sonra laf atsın sağa sola.. Bu yaklaşıma önce kendinden başlayarak baksın.. Eyyamcı olmaya devam ediyorlar..
"Trabzon iyi takım, Trabzon'un iyi bir başkanı, yönetimi var, iyi gidiyorlar, Ersun'la devam etmeliler.." demekle hakkaniyetli bir ortamı bulduğunu sanmasın.. Trabzonspor'u ve şu anki pozisyonunu yorumlamak bu cümleden ibaret değildir..!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Ankara, maça önde basarak başladı. Bizim ortasaha ve defans oyuncuları, ofansif oyuncularımız geniş alanlarda iyi kaçamadıklarından oyunu açamadılar. Haliyle de Ankara'nın baskısı sonuç verdi. Daha sprinter ve mental açıdan daha iyi olduğundan, Umut'un yerine Alanzinho başlasaydı, Yattara da biraz daha akıllı oynasaydı bu kadar zorlanmayabilirdik.
Umarım Ersun Yanal iyi ders çıkarmıştır. Zira dünkü maçı Mustafa Denizli de izlemiştir. Artık önümüzdeki hafta oynayacağı maçın taktiği de kafasında şimdiden şekillenmiştir: Prese pres...İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...
Yorum
-
BU penaltı olayı çok uzuyor bence... Daha televizyonda pozisyonu yorumlayıp da penaltı diyene rastlamadım.. Kendimiz de izliyoruz, bakıyoruz, penaltı namınahiç bir şey göremiyorum... Hadi diyelim ki penaltı, kırmızı kart iddiasını da sabaha kadar tartışırım.. Zira Song hemen pozisyonun dibinde...
Bu pozisyonda hakem penaltı versydi, üzerine de kırmızı kart çıkarsaydı ne olurdu? Bu forum başta olmak üzere tüm camia tekrar ayağa kalkardı..
Trabzonspor için bir kamuoyu yaratılıyor.. Bir maç haksızlığa uğradılar, isyan ettiler ve tüm sezon boyu kollanılıyorlar şeklinde.. Buna müsade etmemeliyiz, bu intibanın bütün bilinçaltlarına yerleşmesini engellemeliyiz..
Bu durum her maç sonrası böyle devam ederse, sene sonu kazanılmış şampiyonluğa dışarıda çamur atacak bir sürü ezik, içeride içine sindiremeyen bir çok arkadaş ile karşılaşacağız..
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho orta sahada da kullanılabilir gibi geldi bana.
Geniş alan seven bir adam ve defans ofans arasında pekala köprü vazifesi görebilir.
Colman ya da Selçuğun yetersiz kaldığı maçlarda burada kullanılabilir.
Mutlaka sol kanata şartlanılmamalı.
Alanzinho zaten bir ortasaha oyuncusu.
"Genis alan seven" derken? Bence dar alanda oynamayi daha cok seviyor.
Selcuk veya Colman'a alternatif hic olamaz, cünkü Alanzinho farkli özelliklerde bir futbolcu.
Bu yorumun biraz Dob ermanca oldu.
Yorum
-
İlk olarak maratbilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1983-1984 sezonundaki son şampiyonluğumuzda hani o unutulmayan fenerbahçe maçı var ya; 12 yaşlarında idim ve abimle birlikte o maça gitmiştim... Dobi hasanın son dakikada attığı o gol hala hafızamda yer etmekte... Bu haftaki Ankaragucu'ne attığımız son dakika goluyle bir anda o fenerbahce maçı aklıma geldi ve google'dan dobi hasanın golunu tekrar izledim ve ilginç benzerlikler ortaya çıktı...
1-Rakip sarı lacivert...
2-Son dakikada faul yapılıyor
3-Faul yapılan yer ceza sahasının sag tarafı...
4-Orta yapılıyor ve kafa ile top aglara gönderiliyor
O senesi şampiyon olduk... Acaba bu Ankaragucu maçı da şampiyonluğun bir işareti mi)
Bu link 1983-84 yılındaki Dobi Hasan'ın Yaşar'ı avladığı golün görüntüsü... İrdeleyin bakalım
http://video.google.com/videoplay?do...61481952141624
Biz de son üc macta sampiyonlugu kacirmistik 96'da.
Sapkamizi önümüze alip, nerde hata yaptigimizi düsünmemiz lazim.
Bu sene de böyle bir talihsizlik olursa, -ki Allah göstermesin- bu sefer takimimiza ve teknik ekibe destek olup seneye üstüne koyarak daha güclü girmeliyiz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Maçı Bostancıda Kale Pilsen denilen yerde seyrettim.Burayı bilenler bilir febelilerin kalesi gibi biryerdir.Ankaragücü golünden sonra yaklaşık 300-400 kişi birden ayağa kalktı. Bizim golden önce faul pozisyonu olduğu anda gol olacağı içime doğdu.Selçuk ortayı yaptığı anda gool diye bağırmaya başlamışım.Gol olduktan sonra hatırladığım tek şey hüngür hüngür ağladığım.
Yorum
Yorum