Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beşiktaşlı itler kudurdu gelecek hafta onları öyle bi inçnüye gömecezki akılları hayalleri duracak ankaragücü helal olsun size adam gibi oynadınız de nigris harici alkıslıyorum sizi takımına bu kadar baglı baska taraftar yok gecekonduda gelmis 60 kişi maca bi ara yuvarlak yaptılar sasırdım ne yaptılar diye

Benim bildigim o yuvarlak pek iyi bişey değil ama neyse

Yorum

• İlk olarak c1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      egemenin üçlüsü için ayrı bir konu açılmalı
      olabilir ne olsa herkes bunu beklemiyomu yorumları oraya yaparız
      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Egemen'in üçlüsünü bekliyoruz..Sabirsizlikla
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak ReaL Hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi Birşey DeğiL anLamında Yaptılarsa ; Kendilerini İfade Ettiler
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

olabilir ne olsa herkes bunu beklemiyomu yorumları oraya yaparız
            videoyu ekliyecek arkadaşa öncelik tanıyalım...

Yorum

• arkadaşlar 127 mblık upoload bitti..ama google videoyuyu değrlendiriyo herhalde..hala çıkmadı videolarda

Yorum

• İlk olarak ReaL Hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zuhahahahahahahaha senden gördünmü macta 60 kişi yuvarlak yaptılarcok güzeldi ya gecekondu büyüksün
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• ya Allah rızası için şu 3 lüyü yükleyin artık.sabah 10 da izmirden urfaya gidecem.yatıp uyumam lazım abi yaaa

Yorum

• Arkadaslar, fthatn rumuzlu arkadasimizin ekledigi videoyu seyredin http://www.youtube.com/watch?v=wLjXpCrI4xw
                    Son Mohikan filminin müzigiydi yanlis hatirlamiyorsam. O müzle tribünler korkunc ya. Tüylerim diken diken oldu. Trabzon ulannn.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• 143 kişi Egemen'in 3'lüsü bekliyoruz

işte Trabzon aşkı yaa
                      Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                      • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• heresey cok guzel mukemmel gidiyor. bizim karsimizda artik kimse duramaz. bu takimda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. maci bugun taraftar aldi. tek kelimeyle mukkemmeldiler. halk ve sehir artik buna inanmis. bu futbolcularin hepsi sampiyonlugu hakkediyor.
                        bir parantezde fatih terim serefsizine acmak istiyorum. bugun aday kadro aciklandi ve gene egemen yok kadroda. ben anlamiyorum benim mantigim bunu almiyor artik,egemen ne yapmasi lazim artik girebilmesi icin kadroya. turkiyenin acik ara en iyi defansi. boyle bisey gormedim gercekten. fatih terime sempatim vardi onceleri ama artik serefsizin biri oldugunu anladim. kusura bakmayin agir yazdim ama bunu hakketti.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                        Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar 127 mblık upoload bitti..ama google videoyuyu değrlendiriyo herhalde..hala çıkmadı videolarda
                          Videonun icerigini kontrol etikten sonra yayina sunarlar renktas.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi Birşey DeğiL anLamında Yaptılarsa ; Kendilerini İfade Ettiler
                            Ben ordu da yasıyorum ordulularda yapıyordu giresun taraftarına macta ve yuvarlagın anmalı neyse o demek oluyor anlıyacagınız.

Yorum

• Lost a devam edemiyorum üçlüyü çok merak etiim

Yorum

zuhahahahahahahaha senden gördünmü macta 60 kişi yuvarlak yaptılarcok güzeldi ya gecekondu büyüksün
                                kalp yapmaya çalıştılar
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X