Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allaha yalvardım bir gol daha hayal gibiydi golün olduğu dakikalar...Deli gibiydik...Vede serkanın yokluğu ortasahayı baya etkiledi vede yattaranın çıkışı onlar savunmasını öne çıkardı...maç karıştı ama ne şekil olursa olsun iyi oynamadanda maç kazanmak takım olduğumuzun göstergesidir
    bu çok önemli

Zaten fener topmu oynuyor allah aşkına onlarda kör topal gidiyolar bakalım nereye kadar
    HAMSİ
    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökhan in pozisyonu de nigrisin pozisyonuna oranla daha net bir penalti.Zira a.güclü oyuncu sol ayagi ile resmen gökhan in sag ayagina basti.
      A.gücünün pozisyonunu bende normal cekimde penalti olarak gördüm ama agir cekimde selcugun belli bir zaman sonra de nigrise müdahelesinin olmadigini gösteriyor ki,bence de penalti degildi.
      Ayrica umut un golünden önce isaac e yapilan net bir fauldü.Rakip oyuncu kolunu disari cikarmisti ve isaac i engelledi.
      Hakem genelde iyi bir yönetim gösterdi ama bazi pozisyonlarda bize ev sahibi avantajini kullandirtti ki,normaldir bu durumlar.
      ayni görüsteyim...ayica jaba nasil 90 dk oynadi alamadim...itirazlardan 5 tane kirmizi yemesi gerekyordu
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Allah tan hakem Gökhan ın pozisyonuna penaltı vermedi
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• arkdaslar maraton'da Trabzonspor'umzn maçına geçicek şimdi hadi msj atalim Erman Toruğlu , Ersun hoca'nın işini öğrenirm ben dıodu öğrenmişmi bakalım
          -beck is back-
          32

Yorum

• İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkdaslar maraton'da Trabzonspor'umzn maçına geçicek şimdi hadi msj atalim Erman Toruğlu , Ersun hoca'nın işini öğrenirm ben dıodu öğrenmişmi bakalım
            Şöyle laçka adamların laflarını dinlemek istemiyorum. Boşverin
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• haftaya sivas bursa ya gidiyor zor deeplasman bence
              Bayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın

şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın

Yorum

• Kolbastı değil, ayak bastı..

Gökhanın pozisyonunu biraz daha yakından görecek olursak,
                rakibin müdahalesinden(çelme-basma) sonra sağ ayağının, ani bir refleksle, nasıl yukarıya doğru havalandığını görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haftaya sivas bursa ya gidiyor zor deeplasman bence
                  Bursa ya güvenilmez,sivas in o maci kazanma ihtimali en az bursa kadar var bence.
                  A.gücü galibiyeti zorlugu nedeniyle bu sezon en cok sevindigim mac oldu,konuya geleyim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haftaya sivas bursa ya gidiyor zor deeplasman bence
                    yok ya kupa maçını izledim fenerle hiç bişey yok bursada
                    bi cacık olmaz

gerçi ilk maç fena ezmişti sivas bellide olmaz
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İpsiz kardeş emeğine sağlık.Görsünler bakalım penaltının kralını.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa ya güvenilmez,sivas in o maci kazanma ihtimali en az bursa kadar var bence.
                        A.gücü galibiyeti zorlugu nedeniyle bu sezon en cok sevindigim mac oldu,konuya geleyim.
                        Sivas puan kaybedecek...

BJK da alamicak maci:..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ne maç oldu ya ne heyecandı Allah'ım tam 90 da kapattım maçı sitedeki tepki mesajlarını okumak için sayfayı yeniledim baktım 5 sayfa geçmiş 3 sayfası goooooollll gol lan gol işte felan bu tip mesajlardan oluşuyordu gerçekten büyük sevinç yaşadık sıra kargalarda hadi hayırlısı ..
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• erman nededi? liig tvyi takib eden varmi??
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Milli Takim ve Fatih Terim

Neden Milli takima genelde istanbul takimlari futbolculari seciliyor ?

Bunun bence bircok nedeni var,

1. Milli takimda futbol oynamak, üst seviyede tecrübe kazanmak demekdir. Istanbul takimlarinin bircok kazma futbolcusu (Gökhan Zan, Emre Asik gibi!) tecrübe kazaniyor ve kazandi. Bu Istanbul takimlari icin bir avantaj, yerli futbolculari uluslararasi tecrübe kazaniyor.

2. Milli takima futbolcu vermek artik "para" demektir. FIFA ve UEFA artik kazandigi paranin bir kismini, Milli takima futbolcu veren kulüplere aktariyor. Bu para Anadoluya degil, istanbul takimlarinin kasasina giriyor.

3. Milli takimda oynayan her futbolcunun piyasadegeri artiyor, bu istanbul takimlarinin degeri artiyor demektir.

4. Milli takima genelde Istanbul'dan futbolcu alinmasi, Istanbul takimlarini futbolcu transferinde cok daha avantajli duruma getiriyor. Mili takimda oynayacak futbolcu Istanbul'a gelmek zorunda. Örnek; Mehmet Topuz.

Daha bircok nedeni sayabilirim,...

Ne yazik ki, Futbol artik Futbol degil. Futbol = Para

Yorum

• İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kolbastı değil, ayak bastı..

Gökhanın pozisyonunu biraz daha yakından görecek olursak,
                                rakibin müdahalesinden(çelme-basma) sonra sağ ayağının, ani bir refleksle, nasıl yukarıya doğru havalandığını görebiliriz.

Aslında Gökanı sakatlamaya yönelik bir hareket bileğe sertçe yapılan bi durum söz konusu

Kırmızı Kart ve Penaltı
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X