sansal can karyagdiya bir önerisi varmis dedi ve bu öneri: can artik ersun hocaya sorulari sormadan önce yönetimden onaylatiracakmis! ne demek istedi arkadaslar???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesansal can karyagdiya bir önerisi varmis dedi ve bu öneri: can artik ersun hocaya sorulari sormadan önce yönetimden onaylatiracakmis! ne demek istedi arkadaslar???
ben anlamadim dedim...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülede nigrisin pozisyonuna ne dedi erman...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Kendi takımının özeleştirisini yapan tek kulübüz herhalde bu ülkede.Fb li itler önder eliyle gol attığında bahsetmez,gs ortalama 0,8 ile penaltı kullanır forumlarına girince bu konularla ilgili tek bir kelime bile bulamazsınız.Yenilseydik şimdi ne konuşacaktık burada beyler şimdi ne konuşuyoruz.Öyle yada böyle yendik yolumuza devam ediyoruz bırakın 4er puan arkamızda köpek gibi havlasınlar.Ne çabuk unuttunuz papilaları.Ben 100 tane fbliyle beraber izledim o maçı bir tane delikanlı çıkmadı içlerinden bizim hakkımızın yendiğini söyleyen.Hepsi nasıl yendik nasıl koyduk diye ortalarda hava atıyolardı sadece.Daha 2 ay önce servet denen kasap eliyle gol attığında nasıl bir tane delikanlı gsli çıkmadığı gibi.Ankaragücüyle niye dost oluyoruz biri bana anlatsın birde.92 de gsye nasıl yattığını Kenan Evren zamanı nasıl düşürülmediğinide biliyoruz o şanlı kulübün.Dost kulübü Bursa olan kulüple işimiz olmaz.
Yorum
-
Muhtemelen futbolcuların konuşmamasını kasdetmiştir. Şansal bey'e bir önerim var. Yanında çalıştırdığı tiplerin ağzına sahip çıksın....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
1983-1984 sezonundaki son şampiyonluğumuzda hani o unutulmayan fenerbahçe maçı var ya; 12 yaşlarında idim ve abimle birlikte o maça gitmiştim... Dobi hasanın son dakikada attığı o gol hala hafızamda yer etmekte... Bu haftaki Ankaragucu'ne attığımız son dakika goluyle bir anda o fenerbahce maçı aklıma geldi ve google'dan dobi hasanın golunu tekrar izledim ve ilginç benzerlikler ortaya çıktı...
1-Rakip sarı lacivert...
2-Son dakikada faul yapılıyor
3-Faul yapılan yer ceza sahasının sag tarafı...
4-Orta yapılıyor ve kafa ile top aglara gönderiliyor
O senesi şampiyon olduk... Acaba bu Ankaragucu maçı da şampiyonluğun bir işareti mi)
Bu link 1983-84 yılındaki Dobi Hasan'ın Yaşar'ı avladığı golün görüntüsü... İrdeleyin bakalım
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebisi yok devam dediBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
De Nigris'in pozisyonuna devam dedi diye bizim buz gibi penaltıya devam diyor. Gökhan'ın ayağı kırılsaydı ne diyecekti? Ben inanmadım öyle düşülmezTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende anlamadimBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Gökhan ayagina basildigi halde futbolcuyu geciyor, arada sagdan yaklasan diger ankarali futbolcu olmasa Gökhan devam ederdi. Sag ayagina bilerek yere basmiyor, kendini birakiyor.
Bu benim düsüncem, renkdaslarimin düsüncelerine saygim sonsuz. Biraz üstde yazdigim acidan bir bakin istedim, yoksa tabi ki farkli düsüneceksiniz.
Onur kardesim, maclarda ayagima cok basildigi icin, herhalde Gökhan'in pozisyonunu senden daha farkli yorumladim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan ayagina basildigi halde futbolcuyu geciyor, arada sagdan yaklasan diger ankarali futbolcu olmasa Gökhan devam ederdi. Sag ayagina bilerek yere basmiyor, kendini birakiyor.
Bu benim düsüncem, renkdaslarimin düsüncelerine saygim sonsuz. Biraz üstde yazdigim acidan bir bakin istedim, yoksa tabi ki farkli düsüneceksiniz.
Onur kardesim, maclarda ayagima cok basildigi icin, herhalde Gökhan'in pozisyonunu senden daha farkli yorumladim.
Herkesi etkilemiş.Herkese Merhaba
Yorum
Yorum