Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluk sayacından bir haftayı daha silmek güzel oldu...
    Her ne kadar oynanan futbol tatmin edici olmasada bence kötü bir futbol oynamadık...
    Rakibe doğru düzgün pozisyon vermiyorsun,net pozisyonlar yakalıyorsun daha neler olacak ki?
    Rakiplerin her maç ıkına ıkına yeniyor,pozisyon bulmakta zorlanıyor,yeri geliyor kaleyi bulan şutu ikinci yarıda ve biz takımı eleştiriyor...
    Biraz elimizi vijdanımıza koyalım...
    Ben maçı doğru düzgün izledim söylenemez,misafirlikteydim ve orda izlemeye çalıştım ama çocukların çok oluşu buna maalesef engel oldu...
    Ama genel bir tespit yaparsak takımımız iyi yokda...Gün geçtikce daha da iyi oluyor.
    Mayısın sonunu sabırsızlıkla bekliyoruz
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• maçın özet görüntülerini bulamadım link atabilcek var mı ?
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Erman Toroğlu:

Gökhan'ın ayağına basılıyor, ama öyle düşülmez, inanmadım devam
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erman Toroğlu:

Yuhhhhhh pes artık pesssss

Yorum

Erman Toroğlu:

Düserken de erman toroglunun istedigi gibi düsmeliydi tabiiki.
            Sivas macinda umut a yapilan harekete devam diyen birisinin gökhan inkine de devam demesi gayet dogal degil mi?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Erman Hoca bu normal bir açıklama bence.
              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak ts_9090 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim aklımda kalan ilk yarı umutun bi penaltı istediği bir düşürme var onu izleyen oldumu tv den stadda pek anlayamadık.
                umutun pozisyonunu izleyen olmadımı hiç ?
                ATAMIYANA ATARLAR...
                galatasaray fransadır !

Yorum

Erman Toroğlu:

Tövbe tövbe yine içkiyi fazla kaçırmış
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Gökhan'in pozisyonu penalti degil, Gökhan'in ayagina basildikdan sonra istese sag ayagi ile yere basabilirdi. Gökhan penalti istedi.

Yorum

Erman Toroğlu:

erman toroğlu aynen bunu söyledi şansalda e buadam nasıl kalkıp koşacak hocam diyor ..yaa var ya tam bir curcuna bu adamları yorumcu yapmışlar inanın nasıl bir zihniyet olduğunu anlamış değilim.
                      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Şansal ne demek istedi " Can Karyağdı'ya söylemek lazım, Ersun Hocaya soracağı soruları ilk önce yönetimden onaylatsın" ??
                        Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• sansal can karyagdiya bir önerisi varmis dedi ve bu öneri: can artik ersun hocaya sorulari sormadan önce yönetimden onaylatiracakmis! ne demek istedi arkadaslar????

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan'in pozisyonu penalti degil, Gökhan'in ayagina basildikdan sonra istese sag ayagi ile yere basabilirdi. Gökhan penalti istedi.
                            Ben gökhan im
                            Neden sag ayagim ile tekrardan yere basayim ki?
                            Rakip basmasaydi kardesim ayagima,ben mi bastirdim?
                            Pozisyon net bir penalti.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sansal can karyagdiya bir önerisi varmis dedi ve bu öneri: can artik ersun hocaya sorulari sormadan önce yönetimden onaylatiracakmis! ne demek istedi arkadaslar????
                              bende anlamadim
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan'in pozisyonu penalti degil, Gökhan'in ayagina basildikdan sonra istese sag ayagi ile yere basabilirdi. Gökhan penalti istedi.

Ne kadar abuk subuk bir bakış açısı.

Senin ayağına hiç top oynarken basmamışlar anlaşılan.Koşarken biri ayağına basarsa vücudun öne doğru düşer ve diğer ayağını dengede kalmak için atarsın fakat kendini toparlayamazsın ve yere bırakırsın kendini.
                                Bu faul değil de ne?

O zaman bundan sonra hakemler faul pozisyonlarını yorumlarken isteseydi düşmezdi gibi kriterleride dikkate alsın müdaheleden çok.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Yükleniyor...
                                X