İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen, maç sonunda trübünlere yaptırdığı show ile Trabzonspor efsaneleri arasındaki yerini almıştır bence.
Yıllar sonra bile hatırlanacak bir showdu.
Tek bir hareketle sessizliğe bürünen stad ve ardından tek bir hareketle başlayan gökgürültüsü....
100 kere izledim doyamadım....
Ah Birde Ben İzlesem. > link Vs Varmı ?youtube Egemen 3lü yazıom ; UltraAslan CıkıorHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Birde Ben İzlesem. > link Vs Varmı ?youtube Egemen 3lü yazıom ; UltraAslan CıkıorEn son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 19:34.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TşkrLer...Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşta Toroğlu olmak üzere, çokbilmiş amigoların hiçbiri buna penaltı demesin..
De nigris, ayak ucunu bilinçli şekilde yere sürterek, cumburlop denize dalıyor..
İllede penaltı görmek isteyenler buna baksınlar bi zahmet..
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
ip_siz teşekkürlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGozunu seveyim ip_siz , icimizden bazi arkadaslar da bu pozisyonun penalti oldugunu dusunmusler...Yazik etmisler, bariz sekilde baliklama atlayisa gecmis ankaraguculu futbolcu...Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşta Toroğlu olmak üzere, çokbilmiş amigoların hiçbiri buna penaltı demesin..
De nigris, ayak ucunu bilinçli şekilde yere sürterek, cumburlop denize dalıyor..
İllede penaltı görmek isteyenler buna baksınlar bi zahmet..
Yorum
Yorum