her Şey Çok gÜzeldİ mÜkemmel bİr atmosfer vardi Şampİyon olunca tÜrkİyenİn her yerİnde neler olacak bunu Çok merak edİyorum Şİmdİden benİ heycan sarmaya baŞladi İnŞallah coŞacaguz sezon sonu her Şeyİn hayirlisi dİyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyüp senda çekemediysen daha birşe demiyorum vallabirazdan geliyor
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Şampİyooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnn“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
61. dakika ve maç sonrası görüntüler ama görüntüler 90 derece yan. on göre indirin sonra kızmayın bana
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar stadda çalan bundesliga taraftar Oooooo müziği sonra baslı haliyle devam ediyordu. O müziğin adını verseniz ya çok hu-oşuma gittii o müzik:P Hadi ya arkadaşlar yokmu bilen müziği ?
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampİyooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnn
3lü videosu Gelicekmi?
Yoksa Yatabilirmiyiz
Zaten Hergün Geç Kalıyorum
Yorum
-
İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet kolbastıyla coşmuş.takım şampiyonluğa gidiyor.kendini futbol prosöförü sanan bazı arkadaşlar yok şöyle oynadı yok böyle oynadık.coşun abi coşun.milletide kıl etmeyin yaaa"Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İlk olarak Conqueror_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3lü yü koyan cennetlik olcak...sabırsızlıkla bekliyoruzz
Çekse çekse bizim gökçe çekebilir,bizde bekliyoruzSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
taraftardan başlayalım;
televizyondan nasıl göründü bilmiyorum ama maç içerisinde çok kopuk kopuk tezahurat yapıldı.
deniz tarafındaki kale arkasına helal olsun hiç susmadılar.
yol tarafındaki kale arkasında erdoğlularla v.birliler birbirine girdi.kavga maç sonunda da devam etti
maratona bi çözüm bulunmalı hepsi çekirdekçi... seneye bi gruba orayı organize etmesi için yer ayartılmalı. sadri baba bakar çaresine
Maça gelirsek;
defans her zamanki gibi mükemmeldi.
hani o ankara ve fener maçındaki orta saha. Orta saha tel tel döküldü
yattara çok top kaybetti, eskisi gibi çalım atım atamıyor
alanzinho topla birlikte dikine iyi gidiyor
ileri hat çok bencil oynadı. Ceza sahası önünde bizimkilerin ayakları birbirine dolanıyo. Boşa çıkan öndireğe koşan oyuncu olmuyor. herkes olduğu yerden pas istiyor. Buna bir çare bulması lazım ersun hocanın
selçuk çok kötüydü ama günü asistle kapattı
takım rakibi çok küsümsedi az daha çok pahalıya mal oluyordu. büyük takım kötü oynadığında da maçı kazanmasını bildi
Maç sonu;
hüseyin takımı orta yuvarlağa getirip kolbastı yerini gösterdi
umut benden iyi kolbastı oynuyor. tamamen öğrenmiş
egemenin üçlüsü çok güzeldi
takım tam olarak bi takım olmuş
emeği geçen, bize bu güzellikleri yaşatanlara sevgiler saygılar12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
- Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
Darbe sırası bizde...
Yorum
Yorum