Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkanin yerine Tayfun, Hüseyinin yerine Ceyhun oynayabilir. Selcugun yerine ise Alanzinho.

Böylece takimi korumus oluruz.
    Tayfun la,ceyhun la bjk macina cikmak bizi zorlar abi.
    Hüseyin,cale,selcuk ve serkan kesinlikle a.gücü macinda kart görüp cezali durumuna düsmemeliler.
    Ondan sonraki haftalarda kart görebilirler ama bu mac asla a.gücü maci olmamali.
    Ideal kadromuzun neleri basarabilecegini son 2 haftada gördük.Bu nedenle alternatiflere kalirsak gereginden fazla zorlaniriz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkanin yerine Tayfun, Hüseyinin yerine Ceyhun oynayabilir. Selcugun yerine ise Alanzinho.

Böylece takimi korumus oluruz.
      hüseyin abi bende sana aynen katiliorum ama ersun hoca ilk 11 bozmaz gibime gelio alanzinho nun bidaki ki haftta ilk 11 oynicandan bile süpe ediorum
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• bu hafta puan farkını açma fırsatımız var aslında.gs kayseriyle oynuyor.bjk formda olan konyaya gidiyor.fener zaten bu futbolla çok puan kaybeder onlar da belediyeyle oynuyorlar. önümüzdeki hafta alttakilerle puan farkı açılabilir yani.
        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• cuma gunu oynanacak maci merakla bekliyorum.bakalim ersun hoca kimi kesecek. herkes bana simdi belkide kizsada umutun kesilmemesini tercih ediyorum. umut bizde cok cok faydali ama bunu goremeyen cok kisi var.
          umut oynadigi zaman, herzaman on tarafi kurcaliyor ,pres yapiyor basiyor saga sola kosuyor. rakip takimin dengesini bozuyor. zaten ersun hoca kosan takimi sever herzaman. ama kimi kesecek derseniz orasini bende cikartamiyorum. ama bence umutu kesmemesi lazim. Takim gercekten muthis ve bol alternatifli. ferhat, goksu ve papy artik cok zor girerler kadroya. ama boyle olmasini yillarca bekledik, nitekim bizimde bol alkternatifli kadromuz oldu. saulasin baskan ve yonetim.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
          Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konya dan 3 tane gol yemeleri önemli hemde kendi evlerinde önemli bi durum bence.Konyaspor ilk yarı da belki de forvet hattı en zayfı takımlardan biriydi.bütün gol umutları yaşı geçmekte olan,ağır ve genelde hava toplarında başarılı olabilen Veysel di.Konya nın Kocaelispor maçını stadda izlemiştim ve izlenimim bu takım böyle oynarsa düşerdi.Kocaelispor ilk yarı bu ligin fizik kalitesi en düşük takımdı.ona rağmen Kocaelispor 90 dakika boyunca oyunun tek hakimiydi.Konyasporun gol atmak veya puan alabilmek için hiçbir gayreti olmadı/olamadı.eğer bi Ankaragücü bu takımdan evinde 3 gol yemişse ciddi defansif zaafları vardır demektir.ama dediğim gibi konya ara transferde hücüm hattına önemli bi takviye yaptımı yapmadımı bi bilgim yok.sadece serhat akını aldılar diye duymuştum ama serhatta ilk devre kaç maç oynadı,oynadığı maçlarda neler yaptı bakmak lazım

bu yüzden çok çok kolay bir maç olacak demesemde %97 alırız bu maçı
            Barış bir Mustafa Denizli,birde sen başkasını tanımam

Biriniz %51 ,diğeri %97.

Ülen %99 u biliyorduk,% 100 ü biliyordukta bu % 97 nereden çıktı
            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cuma gunu oynanacak maci merakla bekliyorum.bakalim ersun hoca kimi kesecek. herkes bana simdi belkide kizsada umutun kesilmemesini tercih ediyorum. umut bizde cok cok faydali ama bunu goremeyen cok kisi var.
              umut oynadigi zaman, herzaman on tarafi kurcaliyor ,pres yapiyor basiyor saga sola kosuyor. rakip takimin dengesini bozuyor. zaten ersun hoca kosan takimi sever herzaman. ama kimi kesecek derseniz orasini bende cikartamiyorum. ama bence umutu kesmemesi lazim. Takim gercekten muthis ve bol alternatifli. ferhat, goksu ve papy artik cok zor girerler kadroya. ama boyle olmasini yillarca bekledik, nitekim bizimde bol alkternatifli kadromuz oldu. saulasin baskan ve yonetim.
              Bence ersun hoca hiçkimse yi kesmiyecek aynı 11 ile A.gücü maçına çıkarız.

Yorum

• Ankaraspor maçındaki 11 bozulmayacaktır diye düşünüyorum.Ankaragücü'nün defans hattı yeni oluşturuldu bu bölgede sorunlar yaşıyolar bizim maçta da kapanacaklardır.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• Arkadaşlar maç biletleri ne zaman saat kaçta satışa sunulacak?Bilen var mı?
                  Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• keşke bu maçta parçalı formayı giyseler
                    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Son 2 maçtaki oyunumuzu beklemiyorum. Ama çok da zorlanacağımızı düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış bir Mustafa Denizli,birde sen başkasını tanımam

Biriniz %51 ,diğeri %97.

Ülen %99 u biliyorduk,% 100 ü biliyordukta bu % 97 nereden çıktı
                        Zafer Abi,saha içi saha dışı etkenler falan filan derken %3 ü bulur heralde

Yorum

• Böyle mutlak favori olduğumuz maçları sevmiyorum.

Yorum

• her macta oldugu gibi bu macta zor olacak. Nedeni ise rakip takımların Trabzonspordan allacagı 1 puan bile altın degerinde. Bundan dolayı ankaragücü de kapalı oynayacak. Bu macı cözecek kilit adamlarımız illaki varç Her mac ne kadar zor olursa futbol zevki de o kadar fazla olur. İnşallah 3 puan hanemize yazılacak
                            Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                            HABER61.NET

Yorum

• bu arada avni akerde izleyecegim son mac olacak bu sezonluk. Tabiki son şampiyonluk macımız, fener macı haric, o maca inşallah Trabzonda olacagım
                              Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                              HABER61.NET

Yorum

• biletler ne zman satışa sunulacak biliyonmu?
                                Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X