a.gücü maçı bizim acımızdan zor gecer diye düşünüyorum. takımın yarısı bizim topcumuz bize karşı istekli oynayacaklardır ama biz maçı kopartırız. hasan ücüncü.abdülaziz.ceyhun.Özgür Bayer.Ufuk Bayraktar.Mehmet Yılmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak suat061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekart sınırında olan oyuncuları riske atmamak adına genç futbolculara yer verilebilir boyle kolay bir maçta.Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea.gücü maçı bizim acımızdan zor gecer diye düşünüyorum. takımın yarısı bizim topcumuz bize karşı istekli oynayacaklardır ama biz maçı kopartırız. hasan ücüncü.abdülaziz.ceyhun.Özgür Bayer.Ufuk Bayraktar.Mehmet YılmazTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet yılmaz bize karşı hiç istekli oynamaz bu özelliğini çok seviyorum adam sanki gol atmak istemiyor bize inş. 11 de oynar bizim maçta. Diğerleri için haklısın onlar elinden geleni ardına koymaz.
Yorum
-
Bugünkü farkli yenilgilerinden sonra a.gücü maci bizim icin tehlikeli olur mu?Sanmam.
Elbette yarali diye tabir ettigimiz takimlara dikkat etmek lazim ama bu is bir o kadar da kapasite meselesi.
Bizim takim simdiye kadar oldugu gibi bu maci da azami derecede ciddiye alirsa cok fazla sorun yasayacagimizi düsünmüyorum.
En kritik maclarimizdan birisi ondan sonraki bjk maci olacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ya cok rahat kazanacagiz ..ankara macindada aynisini demistim..bunuda oyle diyorumtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
ya arkadaslar konumuzla hic alakasi yok ama demek istiyorum affola su sivasin antrenörü ne kadar iki yüzlü bi adam bizim
iptal edilen macda hükmen yenik sayildigimizda türk hakemlerini öve öve bitiremeyen adam (sözde adam) bugün hakemleri topa tutmus
töveb yarabbim lehine oldumu bisey yok ama tersi olunca böyle oluyo tolunay hocami yürekden tebrik ediyorum
kayseriye basarilar
Yorum
-
En korktuğum maçlar bu maçlar.
Çünkü rakip önemsenmez,konsantrasyon düşer,vücut gevşer..
Zamanında böyle maçlarda çok yanmışızdır.
Bu kadrodan böyle bir hata beklemiyorum.
Kazanmanın yolu karşınızdaki rakibin adına bakmamaktan geçer.
Böyle olduğu sürece bu hafta rahat bir maç izleyeceğiz diye umuyorum.
Kazanmamız halinde 8taşa çok iyi bir durumda gideceğiz.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya cok rahat kazanacagiz ..ankara macindada aynisini demistim..bunuda oyle diyorum
ankara macı harıc hangı macı kolay kazandık? buna cvp versın kolay mac olcak dıyenler
Yorum
-
Öncelikle rakibi küçümsememek lazım..Gerisi kolay.
Yorum
Yorum