Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattara ile alanzinhoyu elele tribüne çağıralım

Yorum

• de nigris bu hafta gol atmış.o adam oynarsa ona dikkat etmek lazım gerisi hikaye zaten
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Önemli maç...
          Hemde çok önemli... Ankaragücü yenilirse hepten kümeye demir atacağını bildiği için nesi var nesi yok saldıracaktır... zaten işleri iyi gitmiyor... Konyadan 3 yemeleri önemli değil... bize farklı hazırlanıyor takımlar... Önemli olan ciddiyet ve disiplinimizi sahaya yansıtmak küçük büyük takım ayrımı yapmamamız... Her maç 6 puan değerind e unutmamalıyız... Bu hafta Kopmaların yoğun olacağını düşünüyorum
          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
          Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• ankara maçındaki 11 le başlayalım.. alanzinho sonradan girsin fakat bu sefer yattara değil umut ya da colman çıksın.. şu kolbastıyı yattara-alanzinho oynasın alem yıldız görsün kıskananlar çatlasın, çekemeyenler de anten taksın
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• 7 Şubat doğumgünüm takımda bana bir hediye verir artık galibiyetle inşallah.

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önemli maç...
                Hemde çok önemli... Ankaragücü yenilirse hepten kümeye demir atacağını bildiği için nesi var nesi yok saldıracaktır... zaten işleri iyi gitmiyor... Konyadan 3 yemeleri önemli değil... bize farklı hazırlanıyor takımlar... Önemli olan ciddiyet ve disiplinimizi sahaya yansıtmak küçük büyük takım ayrımı yapmamamız... Her maç 6 puan değerind e unutmamalıyız... Bu hafta Kopmaların yoğun olacağını düşünüyorum
                Konya dan 3 tane gol yemeleri önemli hemde kendi evlerinde önemli bi durum bence.Konyaspor ilk yarı da belki de forvet hattı en zayfı takımlardan biriydi.bütün gol umutları yaşı geçmekte olan,ağır ve genelde hava toplarında başarılı olabilen Veysel di.Konya nın Kocaelispor maçını stadda izlemiştim ve izlenimim bu takım böyle oynarsa düşerdi.Kocaelispor ilk yarı bu ligin fizik kalitesi en düşük takımdı.ona rağmen Kocaelispor 90 dakika boyunca oyunun tek hakimiydi.Konyasporun gol atmak veya puan alabilmek için hiçbir gayreti olmadı/olamadı.eğer bi Ankaragücü bu takımdan evinde 3 gol yemişse ciddi defansif zaafları vardır demektir.ama dediğim gibi konya ara transferde hücüm hattına önemli bi takviye yaptımı yapmadımı bi bilgim yok.sadece serhat akını aldılar diye duymuştum ama serhatta ilk devre kaç maç oynadı,oynadığı maçlarda neler yaptı bakmak lazım

bu yüzden çok çok kolay bir maç olacak demesemde %97 alırız bu maçı
                En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 01.02.2009, 23:21. Sebep: "önemli" eklemesi

Yorum

• Erman Toroglu: Ankaragücünü su siralar yenmeyeni dövüyorlar.

muahahahahahahahaha
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Colman Colman yada Yattara Yattara gibi oynarsa farklı kazanırız.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• maçı Allah ın izniyle alırız da kart problemi olan oyuncular var.onların dikkatli olması lazım.
                      özellikle de selçuk ve cale nin.aman dikkat !!!
                      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• bundan sonra puan kaybina tahammül yok..mutlak 3puan olmasi lazim

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maçı Allah ın izniyle alırız da kart problemi olan oyuncular var.onların dikkatli olması lazım.
                          özellikle de selçuk ve cale nin.aman dikkat !!!
                          Serkanin yerine Tayfun, Hüseyinin yerine Ceyhun oynayabilir. Selcugun yerine ise Alanzinho.

Böylece takimi korumus oluruz.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• eskiden acaba bu mac ne olur acaba kac tane yerız veya almamız cok cok zor imkansız belkı yeneriz belki berabere kalırız dıyorduk bunu en son ziya dogan zamanında yanı kadroda fatih gokdenız smek varken demezdım sımdıde demıyoruz sımdı sadece yenerız dıyorum allahım sampıyonlugu bize nasip eyle...amin

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Önümüzdeki haftalarda söyle bir tablo hayal ediyorum,daha dogrusu bekliyorum.
                              Biz a.gücünü yeniyoruz ve 41 yapiyoruz.
                              Bjk ise konya yi yenemiyor ve 35 puanda kaliyor.
                              Daha sonraki hafta ise biz yusuf simsek transferinin acisini fena cikartiyor ve bjk yenip aramizdaki puan farkini 9 a cikariyoruz.
                              Nasil,güzel bir tablo olur degil mi?
                              Merak etmeyin arkadaslar,o günler cok da uzakta degildir insallah.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Insallah Yusuf bize karsi oynar ve boyunun ölcüsünü alir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X