Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rüyamda 61 'de frikik golüyle maçı açıyorduk , bilemiyorum Yalnız golü atan bizim siteden Mehdi abiydi ççç

Puan durumunda 10.sıradan sonrasına hep galibiyet aldık ilk devre , ikinci devrede Ankaragücü maçıyla bu seri başlar . Alırız , alır . Şu Fener ve Ankara maçlarındaki oyunu " bir devre " oynasak yeter .

Yorum

• Ankaragücü son haftalarda kötü sonuçlar alarak son sıralara doğru indş.Bizim maçta kapanacaklardır en azından bir puan almak için oynayacaklardır.Son maçlarda aldıkları sonuçlara aldanmamak gerek.Zor maç olabilir.1-0 olsun, bizim olsun...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• kesin kazanırız birde fark yaparsak süper olur........
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Çok küçümsüuyoruzz çok aman dikkat!!

unutmayın arkdaslar bu sene Avni Akerde Anadolu takımları hiç olmadıkları gibi hırslı oynuyrolar nedense...Kocaeli,Hacettepe maçlarını hatırlayın...1-0 olsun bizim olsun... inşallah kazanırız..
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok küçümsüuyoruzz çok aman dikkat!!

unutmayın arkdaslar bu sene Avni Akerde Anadolu takımları hiç olmadıkları gibi hırslı oynuyrolar nedense...Kocaeli,Hacettepe maçlarını hatırlayın...1-0 olsun bizim olsun... inşallah kazanırız..
            Sana katılıyorum ama ligin başından beri hocamızın ve futbolcuların bir maçı küçümsediğini daha görmedim.
            İnşallah erken gol bulup rahat kazanırız.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Kimse endişe etmesin bu takımda en son korkulacak şey takım havaya girdi ayakları yere basmıyor...

Ersun hocada başkanda buna izin vermez.
              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• A.gücü maci rahat gecmeyecekse sezon sonuna kadar hicbir macimiz kolay gecmez.
                Bu maci almali,hem de rahat bir sekilde almaliyiz.
                Rahat dediysem illaki 4-0,5-0 gibi skorlar degildir.
                Macin gidisatina göre 2-0,3-1 gibi skorlarda rahat bir galibiyet olabilir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yattara agir gripmis ve maca yetistirilmeye calisiliyormus.
                  Kimi kesecegini düsünen ersun hocanin ekmegine bu sekilde tereyag sürülmüs oldu.
                  Bu arada yattara ya gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum ve Allah tan acil sifalar diliyorum.Umarim a.gücü macina bir sekilde yetisir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• karabelasız maç olmaz yetişir inşallah yattaranın varlıgı yetiyor sahada olması bile rakip 2 oyuncunun eksilmesi demek 2 kişi tutuyor yattarayı

Yorum

• Yattara oynar Bu hafta moralisiz olmasının sebebi ağır grip geçirmesiydi..

Yorum

• alırız arkadaslar merak etmeyın..bu takım artık kolay kolay yenılmez guvenım tam allaha sukur.bıde ankgücü bızden gıden ceyhun eriş i almıs haberı olan varmı bıze patlar sımdı bu adam...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• eğer 2 maçtaki oyunu oynarsak yeneriz inşallah kazanırız

Yorum

• herkesin dediği 4 haftalık periyotta takımımız allahın izni ile ilk iki maçtan 4 puan çıkardı. fener maçında 2 puanı kaçırdık ama olsun. ankaragücünü yenip beşiktaş maçına çıkarsak inanıyorum ki bu takım beşiktaşı da yener.

bakıldığında çoğu kişi bizim fikstür avantajımız olmadığı söyler ama aslında en iyi fikstür bizde. bu sene düşme potasna giren takımların hepsi ile son haftalara kadar karşılacağız. belki işi oraya bırakmak istememk için şimdiden asılacaklar ama trabzonspor kendi evinde bu maçı bırakmaz.

hayde bismillah dedik umarım sonu hayırlı gelir.

Yorum

• fikstür konusunda haklısın Recep abicim bende katılıyorum

Ankaragücünü kesinlikle yenebilr bir takımımız var ama genede çok ilginç birlig yaşıyoruz herkes herkesi yenebilir ama kolay olmamakla beraber kazanacağımızı düşünüyorum.

skor tahminim: 2-0 , 3-1

Hadi uşaklar ayağınıza yüreğinize kuvvet

Allah rast getirsin inşallah
                              HAMSİ
                              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Yükleniyor...
                              X