Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tam üclü geliyor bitiyo yaaaa neden kesildi bu video acaba
    coook "serefli" lig tv kesti ve reklama gecti...

ama sonra lig tv hic bir futbolcu reportaj vermedi....(yonetim yasak koydu)
    https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
    I never forgive, I never forget..

Yorum

• arkadaslar maçta olanlar görmüştür umutta süper kolbastı oynadı. video da yok orda tribünlri çekiyodu. maç süperdi geri dönecegimizi bildigim için golde pek üzülmedim.

ama egemenin üçlüsü süperdi gerçekten mestt etti bizii
      TRABZONSPOR
      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeş bende var ama görüntü yan onu düzeltmeye çalışıyorum
        yav kerdeşim sen öylece koy biz biçaresini buluruz monitörü çeviriz kafamızı çeviririz seyrederiz sonra düzeltirsin sen da gadam hadi bekliyruk haburda da yav

Yorum

• A.gücü'nün bize karşı oynadığı futbolu başka bir takıma oynacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Egemenin 3 lüsünü eziktaşın rahmetli amigosu yapıyodu.Aynısı gibi aakkaten süper oldu yaniiiiiii
            Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar maçta olanlar görmüştür umutta süper kolbastı oynadı. video da yok orda tribünlri çekiyodu. maç süperdi geri dönecegimizi bildigim için golde pek üzülmedim.

ya videoya da ooooooooooooooooooo barmalarinizdan anlasiliyorda göremicez mi yanii ?????
              TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• ya böyle kanal olmaz olsun istanbul takımları olsa sabaha kadar verirler

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yav kerdeşim sen öylece koy biz biçaresini buluruz monitörü çeviriz kafamızı çeviririz seyrederiz sonra düzeltirsin sen da gadam hadi bekliyruk haburda da yav
                  aklımdan geçeni söyledin varya monitörü çeviririz
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• tam yarım saat sonra 40 mblık toplam 5 video paylaşacağım. 61. dakika gösterisi, maç sonrası falan var.

Yorum

• ts bu sistem ve futbolcularla taraftarımızın istediği tempolu,çabuk ve hücumda üretken olabilen takım yapısını sağlamasını mümkün görmüyorum.ts maç boyunca bir tane organize atak geliştirdiğini hatırlamıyorum,ilk dakikalarda kaçırdığımız pozisyonun oluşumu bile song'un uzun pası ile gerçekleşti.ts'un oyun anlamında neden beklentileri veremeyeceğini söylemek gerekirse;

1-song:atletik yapısının getirdiği hırs ve mücadele ile elinden geleni yapsa da teknik kapasitesi kaleci sylva'nın 10/1'i kadar değil,önü boş olmasına rağmen attığı gelişigüzel isabetsiz toplar ts'un hücum girişimlerini engelliyor!
                      2-hüseyin cimşir:istatistiklerde ligin en fazla top çalan oyuncusu olmasından çok,oyuncunun bu topları nasıl kullandığı önemlidir.hüseyin defansı beşlemesi ile rakip takıma psikolojik ve oyun olarak avantaj sağlıyor,pasları genellikle kısa ve yavaş,uzun top atmayı adeta kendisine yasaklamış ve hücum aksiyonlarına katılmayan 80'li yıllardaki önlibero oyuncuların günümüze uyarlamısıdır.
                      3-selçuk inan:ilk haftalarda oyunu ile beğeni kazanmıştı ama daha sonraki haftalarda performansında düşüş yaşadı,bizim selçuk'un yeteneklerini de bildiğimiz için onun ceza alanına daha fazla koşu yaparak gol aramasını,şut atmasını ve paslarının yan ve geriye oynaması yerine dikine oynamasını istiyorum ama maalesef selçuk bunları uygulayamıyor.
                      4-colman:bu oyuncuyu lincoln,alex ve tabata ile karşılaştıranlara futbol bilgisinden şüphe ediyorum ve çok abartıldığını düşünüyorum.colman ikili mücadelelerde zayıf,harekat alanı daraldığı zaman paslarında genellikle hata yapan,sorumluluk almaktan kaçınan bu fizik gücü ile küçük takımlarda bile oynaması zor alan bir oyuncu,elimde imkan olsa kesinlikle faty papy'i colman'a tercih ederim.
                      5-umut bulut:ts'u 90+1'de ipten aldığı için kutlayalım ama bu kısıtlı yeteneği ile bu takımda oynaması ts'un ayıbıdır.

Yorum

• ya herkes kolbastıyı gönderiyor, üçlüyü çeken olmadı mı?
                        Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• arkadaşlar stadda çalan bundesliga taraftar Oooooo müziği sonra baslı haliyle devam ediyordu. O müziğin adını verseniz ya çok hu-oşuma gittii o müzik :P Hadi ya arkadaşlar yokmu bilen müziği ?
                          t @Selim_Turan

Yorum

• marsimiz süper ya hehe taratarlarin da barmaziii acayip olmus vallah göz yaslarimi tutamadim oh sekil yani hahahhaha süperiz yaaaaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar maçta olanlar görmüştür umutta süper kolbastı oynadı. video da yok orda tribünlri çekiyodu. maç süperdi geri dönecegimizi bildigim için golde pek üzülmedim.

harbiden umut süper oynadı. yattara isaac sylva song falan hikaye yani. onlar kafalarına göre takılıyolar. ama umut özellikle çalışmış bunun üzerinde belli.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar stadda çalan bundesliga taraftar Oooooo müziği sonra baslı haliyle devam ediyordu. O müziğin adını verseniz ya çok hu-oşuma gittii o müzik :P Hadi ya arkadaşlar yokmu bilen müziği ?

trabzonspor cdsinde var oh marslarimzdan bitanesinde caliyor yanis hatirlamiyorsam

Yorum

Yükleniyor...
                                X