Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk milli takımı gibi Son dakika da döndük

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      80 Misafir ; Neler hissettiniz Umut´un kafasından sonra
      mısafırlerden bırı bendım)) kucumsememek lazım rakıbı dedım durdum bugune kadar bazıları dalga gecıyodu 5 6 olur dıye)

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gececesin onlari

Kalp krizinden gidecektim ne diyorsun ya
        olsun yaa adrenalin oldu fena mı:P şaka bi yana bende pcnin başında kalpten gidiyodum
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• iyi oldu ankaragücüne.. maçın son anlarında iyice canımı sıkmaya başlamışlardı bu tokat herşeyden iyi oldu..
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• illaki maça sarılmak için gol yememiz gerekiyor resmen euro 2008 deki türk milli takımı gibi olduk.ama gol yedikten sonra ki o takım ruhu kazanma isteiği insanın tüylerini diken diken ediyor..
            Football İs My Life

Yorum

• Song maçın adamıydı ama Umut son dk da sahne aldı ama bana göre Song daha iyiydi
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• A.Gücü de yeni transferler sonrası bayağı güçlenmiş.Karşımızda çok koşan bir takım vardı,bence derbi niteliğinde maç kazandık...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bu hava,atmosfer bu takımı şampiyon yapar

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şampiyonluk gitti geldi
                    yok artık ne yaptın
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bizden olan misafirler üstüne almasin yorumlarimiz.
                      iho istifa.

Yorum

• yaşıyormuyum ben ya arkadaşlar bu ne öldümmm yaaa ağladım golden sonra
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Babam önce 4 dakika uzatırlar dedi.Heyacanla bekliyordum gol olur demesini içimden yalvarıyordum gol desin diya Trabzon uzatmada gol atacak dedi.Cümlesinin sonunda gol attık.Teşekkürle baba Teşekkürler Trabzon.

Yorum

• Çok iyi oynamadık.maçın belli bölümlerinde daha baskılıydık ankaragücüne göre.Fakat 2. yarıda ankaragücü daha istekli gözüktü.Yine Stresli bir maç ve yine galibiz Umut Bulut boş oyuncu olmadığını gösterdi bugün yine.
                            Nihayetinde Teşekkürler Trabzonspor.

aYRICA Hakem Rezaletti. Bizim ve Ankaragücünün penaltısını vermedi.Çok pasif kaldı maç boyunca.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kafa mı duvara vurdurdular bana,inanın çin işkencesi çektim,bu takım benim kadıköyde izlediğim takım değil sanki bu kadar mı parmak ucunda oynar bir takım.
                              Bizler demiyormuduk,takım 90 dk disiplinli ve oyundan kopmayan her maç FİNAL havasında oynanan,ama bu akşam bu görüntü yoktu.Umarım bu oyundan ders alınır ve diğer maçlarda bu şekil ortaya çıkmaz.

Yattara konusu;Sürekli burada yattara yı tartışmamalıyız,artık o na ne kadar ihtiyacımız olduğunu önce kendisi düşünmeli ve sorumluluğunu fazlası ile almalı.Kaldı ki bu takımın kaptanlarından birisi.DÜMENE GEÇMESİNİN ZAMANI ARTIK GELDİ.

Yorum

• hakan kutlu saçmalıyor şu an
                                BMN İZMİR

Yorum

Yükleniyor...
                                X