Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikan’ı karşılaşırdığı adamlara bak.

Allah akıl fikir versin.

İnat, takıntılı adamdan bi yol olmaz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdullah avcının eksikleri var dediği Batagov 2 maçta da hallaç pamuğu yaptı osimheni. Aslında yabancı antrenörler daha iyi ama huyundan mıdır suyundan mıdır bizde olmuyor .
      Yabancinin herhangi bir huy sorunu yok, sorun bizzat Taraftar, daha da önemlisi mamasinin kesilmesini istemeyen yerli Kafalarda. Örnek mi? Sirf kendi yerlisi (Avci) gelsin diye Takim kac hafta Santraforsuz oynamadi mi??
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahaya sicmayan birisi kaldimi bu sene onlar sicarken sikanin sucu ne kabiz falan olmasimi ki sikan sahaya atilan oyunculardan cok daha iyi bir adam resmen takinti baska birsey degil .
        Aynen öyle..Her maç gol yedirerek ortaya sıçan mendy, sahada ruh gibi dolanan okay ozan cham, beceriksiz boş kaleye gol atmayacak müzmin sakat draguş hazır..ama oynattığı iki maçta da seni kurtaran, şampiyonlar ligi tecrübesine sahip adam hazır değil zamana ihtiyacı var..

Kimse Sikan'a kurtarıcı gözüyle bakmıyor zaten..takımda herkes mükemmel ancak Sikan'ın zamana ihtiyacı var..
        En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 20:17.
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Ben Fatih Tekke nin devam etmesinden yanayim
          Ama aynaya da bakmasi lazım
          Ben bilirim modundan ve egolarindan arınması lazım

Yorum

• sırf adamı kollamak için kadro leş diyor bir sürü kendini bilmez.

ugurcan,pedro,batagov,mustafa,mendy,zupkov,sikan,banza. Bireysel performans hocanın işi. Elinde şu oyuncular olan bir takıma kimse kadrosu leş diyemez.Derse de tamamen adamcılık yaptığı için der.

Almanya orta sıra takımını çalıştıran bir hocamız olsaydı şu an 3.sıradaydık
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ertuğrul doğan kötü mü ? evet
              Kadromuz Gs ve Fb nin gerisinde mi evet

Ama dünkü maç, özelinde konuşacaksak

En başarısız performans açık ara Tekkedir .
              Yahu formunda bile olmayan Gs ye varlık gösteremedik. Hani oynarsın sezonun ilk yarısındaki Gs maçı gibi kayberdersin ah vah dersin

Sikan oyunda olsa belki banze zubkov ve waka da rahatlayacaktı. Coçuk 2 maçta gayette iyi vuruşlarla skor katkısı verdi
              Waka ile zubkovun yerlerini maç içinde değişebilirdi.
              Batagov yerine gerçek defans saatçi alınabilirdi

Okan forvet aldı bizimki hucum hattını güçlendirmek yerine forvet çıkardı.
              Resmen mavi ekran verdi Tekke

Forumda daha önce Tekke kendini ispatlamış bir Td değil demiştim. Bunun içinde sanki tekke ye sallıyor oldum
              Ben demiyorum ki matematik diyor bunu.
              Okan dediğin adam Gs ye gelmeden akhisarla kupa aldı başakşehir i şampiyon yaptı

Beğenmeyip tükaka dediğiniz avcı Ts ye gelmeden kaç sezon başakşehiri kendi kurarak şampiyonluğa oynattı
              Biz de 3 kupa aldı.

Geçen sezon feneri yenen tek adamdı. En kötü kadro ile şampiyon Bjk yi deplasmanda yendi. Aynı sezon adaylardan Gs ile berabere kaldı
              Şampiyonluk sezonunda büyük maç kaybetmedi.
              En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 21:18.
              13 Vitor Hugo

Yorum

• F. Tekke hocanın bazı açıklamalarını bu gün dinledim. Sikanı Aliyle kıyaslaması ve geliÅŸim vurgusundan bahsetmesi bilmem çabuk olmamasna deÄŸinmesi skandal bir yaklaşım. Maalesef F. Tekke başına buyruk olmakla sorumsuzluk arasındakı çizgiyi fark etmemiÅŸ. Zenitte de böyleydi. Fakat biz yetenekleri ve camia evladı olmasından dolayı kucak açtık. Yine de bir kamp dönemi ve devre arasına kadar benim nezdimde bir kredisi var. Fakat asla ve asla aldığı sonuçlara göre deÄŸil bu söylemlerinden dolayı pek umutlu deÄŸilim.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet, ayrıca kendisi Trabzon ağzıyla çok güzel espriler yapıyor. Trabzonspor teknik direktörü olmak için yeterli şartlardan biri de bu. Bir de çok ciks racon kesiyor; onu unutmayalım.

Fatih tekke uzaktan gordugum kadariyla cogunlugu yerel!!! oyunculardan kurulu bir kadroda 3-4 kaliteli yabanci oyuncuyla basarili olabilir iletisim sorunu yasamaz istedigi gibide siveli konusabilir��
                  En son objek tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 21:25.

Yorum

• Demek Yamine Lamal elinde olsa kundaklayıp,uyutacak.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ertuğrul doğan kötü mü ? evet
                      Kadromuz Gs ve Fb nin gerisinde mi evet

Ama dünkü maç, özelinde konuşacaksak

En başarısız performans açık ara Tekkedir .
                      Yahu formunda bile olmayan Gs ye varlık gösteremedik. Hani oynarsın sezonun ilk yarısındaki Gs maçı gibi kayberdersin ah vah dersin

Sikan oyunda olsa belki banze zubkov ve waka da rahatlayacaktı. Coçuk 2 maçta gayette iyi vuruşlarla skor katkısı verdi
                      Waka ile zubkovun yerlerini maç içinde değişebilirdi.
                      Batagov yerine gerçek defans saatçi alınabilirdi

Okan forvet aldı bizimki hucum hattını güçlendirmek yerine forvet çıkardı.
                      Resmen mavi ekran verdi Tekke

Forumda daha önce Tekke kendini ispatlamış bir Td değil demiştim. Bunun içinde sanki tekke ye sallıyor oldum
                      Ben demiyorum ki matematik diyor bunu.
                      Okan dediğin adam Gs ye gelmeden akhisarla kupa aldı başakşehir i şampiyon yaptı

Beğenmeyip tükaka dediğiniz avcı Ts ye gelmeden kaç sezon başakşehiri kendi kurarak şampiyonluğa oynattı
                      Biz de 3 kupa aldı.

Geçen sezon feneri yenen tek adamdı. En kötü kadro ile şampiyon Bjk yi deplasmanda yendi. Aynı sezon adaylardan Gs ile berabere kaldı
                      Şampiyonluk sezonunda büyük maç kaybetmedi.

Banza ve sikan ilk onbirde oynuyorsa sag kanadin iyi islemesi lazim pedro visca en uyumlu ikili oldugu icin gecmis maclarda en cok o taraftan sifira inilip ortalar asistler yapilmis ezberleri bozmamak lazim kafa hakimiyeti olan orta bekleyen banza dun sahada yoktu

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha durun, daha neler kusacaklar..çünkü kafaları apayrı çalışıyor başkalarının. Ama onlar hep haklilardir. Asla hakaret etmezler. Hep aydın aydın takilirlar forumda. Bir de sadece futbol konuşurlar. Başka hiçbir futbol dışı konuyu foruma taşımazlar..o kadar da ahlaklilardir.
                        Aynenn en ufak biseyde once islama sonra politik gorusunr saydirirlar. . Icimizdeki burutusler bunlar

Yorum

• Kadro kalitesine falan bişe demiyorum ama tekke takıntılı birisi. senin elinde domates soğan biber varsa menemen yaparsın inatla sucuklu yumurta yapacam demezsin.
                          Bu oyuncu grubuyla kaleciden pasla oyun kurarak sonuç arayamazsın yeterli kaliten yok ozaman çözüm üretirsin başka bişe denersin alanya farioli ile inat etti 25 dk 4-0 oldu inadına devam ediyor Ajax 8 puan öndeyken PSV ye verecek şampiyonluğu.
                          Ligin kalitesiz, oyun şablonu belli ortayı kalabalık tut savun bulursan kontra yap, inatla kaleciden başlama.
                          Basın toplantısını izleyesim gelmiyor imdb puanı olsa 2 falan olur.
                          Maça gittik 70 de stadı terk ettik gittik diye kupayı almamız gerekmiyor ama insan finale yakışır oyun mücadele bekliyor.

Yorum

• üç orta saha topçumuzun faul yapmadan tamamladıkları maç olur kendileri
                            başka yoruma gerek yok

(UEFA)

Yorum

• şenol hoca teknik adamlığının zekatını verse f. tekke rıza kadar takım yönetir bu ligde..

biz her anlamda attan inip eşeğe bindik!!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Takım sporlarında bütün oyuncuların aynı dönemde formsuzluğunu nasıl açıklarsınız?

1) Çalışmama / Yanlış çalışma
                                2) Motive olamama (Mental eksiklik, güdülenememe)
                                3) Fizikî yetersizlik
                                4) Takımdaşlık duygusunun gelişmemesi

Buraya maddî sorunları almadım. Trabzonspor AŞ bünyesinde bütün ücretlerin, ilgili ay içinde ödendiğini öğrendim. Sanırım oyuncuların böyle bir sıkıntısı yok.

Fizik konusu yaz döneminden beri konuşuluyor. Takımın kampı iyi geçirmediği, hazırlık maçı oynamadan Avrupa maçlarına çıktığı hepimizin malumu. Baştan gerekli temel oluşmayınca sezon içinde zorlukların yaşanması ve toparlanamayış doğal sonuç...

Peki bu handikap aşılamaz mı? Uzun maratonda inişler çıkışlar yaşanır. Özellikle bağ ve kas sakatlıkları yaşanır. Oyuncuların eforuna göre oynama süreleri ve periyotları ayarlanır. Fizikî denge belli bir düzeyde korunur.

Ana tetikleyici moral ve birliktelik. İşte bu taraf hep atlanıyor.

2022-23'ün sonunda Uğurcan (Kaptan) bir basın toplantısında şöyle demişti:

"Takım uyumu olmayınca birlikte zaman geçirmekten mutlu olmayınca birçok kez idman bitse de gitsek durumu oluyor. Geçen sezon elde ettiğimiz başarıda (Şampiyonluk) takımdaşlığın önemi çok fazlaydı. Başarının nedeni arkadaşlıktı."

Üç sezondur gelen istikrarsızlık ve başarısızlıkta, bireysel oyuncu kalitesinden çok bunun daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Hocalarımız da, problemi çözecekleri yerde, adaletsiz tercihleriyle takım içinde klikler yaratıyorlar. Sonra basın / sosyal medya "X oyuncu huzursuz" diyor. O x oyuncu niçin huzursuz? Sordunuz mu, araştırdınız mı? Hayır. Hemen "çöp" de, yolla. Sonra yenisi gelsin. Ona da aynı muamele...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X