takim 3:0 geride, ne top kapiyor ne hücüm ediyor, t.d 80. dk serdari maca sokiyor. Dün öyle bi ezildik ki, ilieriye cikamadik. Tüm kontrol gsnin elindeydi, onlar 3,4 vites geriye atti biz onlara uyduk, adamlar 2 vites artirdi gol geldi. Bizim tanklar g*tlerini kaldiramiyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Banza, Mendy, Ozan, Okay, Saviç ve Nwakaeme'yle vedalaşmalı. Özellikle Ozan ve Mendy mümkünse yarın gönderilmeli. Mendy için çok uçmuşuz belli oldu. 6-7 falan veren olursa öpüp başımıza koyalım. Saviç için "bu adam kroniktir, almayın" diye bağırdı burada millet. Ozan ve Okay için bonservis ödedi bu adamlar ya! Hani ne desem bilemiyorum. Şimdi biz bu adamlara, "bir transfer dönemi görsünler" diyoruz. Bunlara değil bir transfer dönemi, bir dakika bile süre tanıyan Trabzonspor camiası, çekeceği her acıyı mubah kılıyor kendine.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- hocanın herhangi bir başarısı var mı?
- yok, ama hırslı!
- peki bir oyun planı var mı?
-yok ama hırslı dedik ya!!!İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
6 milyon euro verilen adamı oynatmak yerine gidip gaziantep fk'nin roman çingenesini oynatan adam hoca falan değildir. yardımcıları salih tekke, orhan çıkrıkçı, metin aktaş olan vasıfsızdan millet başarı bekliyor. şu teknik ekibe bak. iddia ediyorum şu adamları sebat gençlik'in kapısından içeri sokmazlar.
Yorum
-
Dün ne taktik, ne akıl vardı sahada.
Taktik ve aklı verecek hocadır tabi.
O yüzden maç direkt fatih hocaya yazar.
Tabi bu noktalara birden gelinmedi onu da biliyor insanlar.
Konuşulacak çok şey var, ama insanlar bitkin, ama insanlar yorgun.
Dün mücadeleyi, dirayeti ve ışığı görseydi taraftar, stadı terketmez; yıllar önce ankara'da fenere kaybettiğimiz maç sonu gibi ayakta alkışlar "sen şampiyon olmasan da..." diye stadı inletirdi.
Artık yönetimin şapkayı önüne koyması gerekiyor.
Trabzonun sahibi gibi davranmayı, trabzon halkı adına rol kesmeyi, konuşmayı kesin artık.
Herkesin bildiği bir şey var ama yönetim distopyada yaşıyor herhalde.
Ne galatasaray, ne de bir başkası bizim dost camiamız falan değil, biz de kimsenin arka bahçesi değiliz.
Haddinizi bilin.
Bu şehri terkedin.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 milyon euro verilen adamı oynatmak yerine gidip gaziantep fk'nin roman çingenesini oynatan adam hoca falan değildir. yardımcıları salih tekke, orhan çıkrıkçı, metin aktaş olan vasıfsızdan millet başarı bekliyor. şu teknik ekibe bak. iddia ediyorum şu adamları sebat gençlik'in kapısından içeri sokmazlar.
Yorum
-
6 milyon € bonservis ödenen Shakhtar Donetsk etiketli 23 yaşındaki şampiyonlar ligi forvetini kenarda oturtma lüksüne sahipsen kadro darlığından şikayet etmeye hakkın yok.
Yaz transfer dönemi için 50 milyon € transfer bütçesinden bahsediliyor. Amatör teknik direktör Abdullah Avcı'ya 100 milyon € transfer bütçesi kullandırdık, sonuç ortada. 50 milyon € da bir başka amatör teknik direktör Fatih Tekke'ye kullandıralım ne olacak. Camianın çocuğu en azından.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Maçın hiçbir anında maça ortak olamadık.Gs çok fazla sıkmadan rahat bir kupa aldı.Bunun başlıca sebebi elindeki kadro ve rakibe göre oyun planı hazırlanmaması.Tekke daha iki aydır takımın başında diyenler var.Evet bu doğru.Bu süre bir teknik adamın rakip kaleye sırtı dönük top alıp,yüzünü kaleye dönebilen bir orta saha oyuncusu olmadığını anlaması için yeterli bir süre.Hele de Gs gibi en önemli özelliği neredeyse tüm maçları etkili öa alan presiyle kazanan bir takıma karşı.Tam bir intihar.Nitekim baskıdan çıkamadın,Zubkov rakibe asist yaptı ve erken bir gol yedin.Maç aslında 5.dakikada bitti.
İyi teknik adamlar rakibe göre oyun planı hazırlar.Guardiola City'si gibi nadir takımlar bunu pek yapmaz.Kendi oyununda diretir.Ama sen ne Pepp'sin ne de takımın City.Daha pragmatist bir maç oynayacağına oyunundan taviz vermedin.Sonucu kupayı kaybetmek,seneye Avrupa'da olamamak ve yaklaşık 10 M.Euro bir garanti gelirden olmak.Burası Trabzonspor.Kimsenin kendisini tatmin yeri değil.Takım içinde de özellikle yabancı oyuncularla pek iyi iletişimi olduğunu düşünmüyorum.Ben Trabzonspor efsanesiyim siz kimsiniz kafasında yaklaşma ihtimali yüksek Tekke'yi biraz tanıyorsak.Sikan olayı izaha muhtaç.Devre aradında oyuna girecek gibi ısındı,hazırlandı ne oldu da oyuna alınmadı.Sağ kanadı nakış gibi işleyen Zubkov ligde son iki
maçta ve dün akşam hayalet gibiydi.Teknik direktörlük daha çok oyuncuları idare işidir.Hele de büyük takımda.Elinde 18-20 yaşında Trabzonlu çocuklar yok.Kimse senin şovunu çekmez özellikle yabancılar.
Avcı'dan sonra teknik direktörlük için adı geçerken de şimdi teknik direktör olurken de Tekke'nin teknik yönlerden değil ama mental yönlerden doğru isim olmadığını yazmıştım.Bu yönetimle zaten başarısızlık çok sürpriz olmazdı.Dün tek bir maç vardı ve bu maç çok şey getirecekti.Finalin kaybedilmesinin sorumlusudur.Kimse kadroyu kurmadı,transfer yapmadı,yeni geldi bahanelerini öne sürmesin.Sonunda kupa,Avrupa ve para olan bir maçı çok kötü oynadı.Elindeki oyunculara uygun bir planla oynasa birçok şey farklı olabilirdi.Belki yine yenilirdin ama doğruları yaparak bu şekilde değil.Skor 2-0 devam ederken Okan Buruk'un yüzü halen gergin ve stresliydi.Tekke ise oldukça rahat göründü.Her anlamda önümüzdeki sezon için kötü bir sınav verdi ve kredisinin çoğunu da tüketti.En son Larking tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 10:21.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk maçta patlayan planın aynısını ikinci maçta da yapması ayrı bir skandal. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemesine ne denir bilmiyorum.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Bu stajyeri takıma getirdikleri günden beri daha da geriye gidiyoruz. dikkat ettiniz mi zubkov 3 maçtır tel tel dökülüyor sahada. ulan sana kupayı kazacağının garantisini kim verdi? kasımpaşa maçında beraberliğe yattın, galatasaray'a yedek kadro çıkıp maçı verdin. ligde 5. olma şansın daha yüksekken göz göre göre takımı sabote ettin. ve devamında da beklenildiği gibi kupada rakibi 1 dakika bile zorlayamadan ligdeki maçtan daha farklı skorla mağlup oldun. sen hoca falan değilsin ezik şovmen. işin gücün artist artist konuşmak. ben geldiği günden beri yazıyorum burada. rizeli avcı'dan kurtulamadık şimdi trabzonlu avcı'yı başımıza bela ettiler. ne oyunu okuyabiliyor, ne değişiklikleri yapabiliyor. 4 gün arayla önce ligi sonra kupayı kaybettin. şenol güneş'i yollamak çok büyük hataydı. çok saçma bir şekilde tepki gösterdik. okay'ı stoper oynatıyor, 80.dakikada maç 3-0 olmuş serdar saatçiyi oyuna alıyor. cahil futbol uleması. biz kimlerin eline düştük böyle. bu takım ne izlenir, ne maçına gidilir. uzunca bir süre hiç bir şeye kafa yormamak lazım artık.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 10:30.
Yorum
-
hiçbir yorumu okumadım ki etki altında kalmayayım. Kendi düşüncelerimi kısaca anlatmak isterim.
1.si aylardır söylediğimiz gibi bu yönetim ile TS'un yarışmacı bir takım olması mümkün değil. Bunu defalarca, kafamıza sopa yiye yiye gördük. Ama hala anlamak istemeyenler var. Yok Ekonomi yok proje gibi masallarla camia uyutuluyor. Balık baştan kokuyor. Bu başkan ile olma ve asla da olmayacak. Başka etkenler(siyasi) devreye girmezse en kısa sürede yönetim değişikliği elzemdir.
2.si acaba hoca konusunda da mı değişikliğe gidilmeli? Dün akşam ilk defa bunu hissettim. Evet berbat bir kadro yapılanması var, diğer büyükler ile aramızda kadro kalitesi olarak çok fark var ama Fatih hoca da ortaya birşey koymuyor gibi geliyor bana. Özellikle zorlu maçlarda tam bir fiyasko. Anadolu takımlarını içerde bu takım zaten yeniyordu deplasmada değişen birşey yok, zorlu maçlarda takım zaten sahada yok. Fener deplasmanının ilk devresi dışında toplam 3 büyük maçta da rezil bir oyun. Bu maçların neredeyse tamamında ezilen bir takım. Ya dün maça TS 3-0 önde başlasa GS 5 tane atar yine yenerdi bizi. Aksini soyleyebilecek olan var mı? YAni hoca bende buyuk soru işareti bundan sonra..
Ve Ertugrul Dogan ile adını anmak zorunda oldugum AVCI. Allah seni bildigi gibi yapsın. Bu kadar çöpü nereden buldun topladın aklı alır gibi değil. OZAN OKAA LUSTRAM gibi oyucularla olabileceğin maksimum yer burası işte. Takım 40 yasındaki WAKA'nın ayaklarına bakıyor. Bu nasıl bir akıl nasıl bir planlamadır anlamak mumkun değil.
Yani kısacası iyi bir yonetim gelmeden bizim yuzumuz gulmeyecek orası kesin. Bu yonetim ile zaten gulmez boyle gider ...bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
hocanın maç önü muslera ile şakalaşması vesair anlayan için ciddi bir referans.Adam maçı istemiyordu oyuncularını motive etmemiş. Eee bu adam sezonun en önemli maçında oyuncularını motive edemiyorsa klüpte kalmasının manası nedir?
Taktik ve oyun bilgisi yok,motivasyon yok,kişisel prformansa dokunma yok..Kısaca Trabzonsporda hocalık yapması için hiç bir mantıklı açıklama yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 kasim 2023 de Istanbulda Galatasaraya 4-0 kaybedince basarisiz degil cok basarisizim diyerek istifa sinyali vermsiti. Hatta nolur zor sormayin moralim bozuk sozu de baya ilgi cekmisti. O gunden sonra takim cikisa gecmisti. Yani demek istedigim adam basarisiz ise zaten birakir gider ki su ana kadar ligde son haftalarda ust uste galibiyetler aliyordu. Son kasimpasa ve galatasaray maclari istendigi gibi bitmedi.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum