Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Fatih hoca basın toplantısında sikan ile ilgili soruya : Sikan; Arif, Ali ve Salih gibi eksiği olan bir futbolcu. Bunları geliştirmeleri için de bir zamana ihtiyacı var"dedi..
Neresinden baksanız elde kalan bir açıklama..
Hoca kendini de saysaydı keşke. Az samimi olsaydı da "kendimi geliştirmek için zamana ihtiyacım var" deyip, Trabzonspor'a gelmeseydi keşke. Kendine de bize de yazık etti.
Fatih hoca basın toplantısında sikan ile ilgili soruya : Sikan; Arif, Ali ve Salih gibi eksiği olan bir futbolcu. Bunları geliştirmeleri için de bir zamana ihtiyacı var"dedi..
Sen bu lafı söyle ondan sonra futbolcudan verim bekle..
Sırf seni gönderebilmek için sahada bilerek oynamaz oyuncu
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Sikan hocanın dediği gibiyse bile, sonuçta oynayanların da sikan dan üstün yönü yok.
Hoca iyiler arasından değil, kötüler arasından tercih yapmış.
Şansız açıklama olmuş.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Aacaba kendisi Trabzonspor td yapacak eksigi yokmu ozaman neden aynaya bakip gelmedin. Oynattigin copleri cok mu fazlaligi var sen mac bile okuyamiyan karektersizsin birde utanmadan konusuyorsun. Anlaşılan sen genclere asla forma vermiyecek korkak birisin defol istifa et
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
o kadar yol yap takımına destek ol takım ruhsuz gibi sahada gezsinler yenil sonra o kadar yolu o moralle geri dön vallahi adamı kanser eder bu takım
bir daha bu yönetim gidene kadar maçlara da gitmeyeceğim. koca Trabzonsporu şamar oğlanına çevirttiler el ele.
futbol konuşamıyoruz çünkü futbol namına sahada hiç bir şey olmadı. kadro rezalet kötü ama hoca da hiç etki edemedi takıma ayrıca gereksiz felsefi konuşmaları da iyi değil. ve çok inatçı ve bu takıntıya dönüşüyor bu inadını oyuncularına aşılasa farklı şeyler konuşurduk.
hocamı seviyorum ama kendini toparlamalı burası alanya ya da istanbulspor değil.
transfer olarak da inşallah bu yönetim gittikten sonra tabi yoksa kalırlarsa transfer yapmasınlar ben okeyim.
as için uğurcan-batagov-mustafa-sikan-pedro-zubkov-folcarelli hariç en az yeni 5-6 isim şart.
yedekte olarak serdar - arif - draguş - okay - enis kalabilir.
savic - taha - hüseyin - banza - lundstram - ozan - mendy - cham - visca - waka(emekli edelim) ile kesinlikle yolları ayırmalıyız.
u19 dan da fatih hoca takıntısından kurtulursa arda - salih - boran kesinlikle a takımda denenmeli. ayrıca yine o takımdan 1-2 isim daha a takıma çıkarılabilir.
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 15:56.
o kadar yol yap takımına destek ol takım ruhsuz gibi sahada gezsinler yenil sonra o kadar yolu o moralle geri dön vallahi adamı kanser eder bu takım
bir daha bu yönetim gidene kadar maçlara da gitmeyeceğim. koca Trabzonsporu şamar oğlanına çevirttiler el ele.
futbol konuşamıyoruz çünkü futbol namına sahada hiç bir şey olmadı. kadro rezalet kötü ama hoca da hiç etki edemedi takıma ayrıca gereksiz felsefi konuşmaları da iyi değil. ve çok inatçı ve bu takıntıya dönüşüyor bu inadını oyuncularına aşılasa farklı şeyler konuşurduk.
hocamı seviyorum ama kendini toparlamalı burası alanya ya da istanbulspor değil.
transfer olarak da inşallah bu yönetim gittikten sonra tabi yoksa kalırlarsa transfer yapmasınlar ben okeyim.
as için uğurcan-batagov-mustafa-sikan-pedro-zubkov-folcarelli hariç en az yeni 5-6 isim şart.
yedekte olarak serdar - arif - okay - ozan - draguş - enis - waka kalabilir.
savic - taha - hüseyin - banza - lundstram - mendy - cham - visca ile kesinlikle yolları ayırmalıyız.
u19 dan da fatih hoca takıntısından kurtulursa arda - salih - boran kesinlikle a takımda denenmeli. ayrıca yine o takımdan 1-2 isim daha a takıma çıkarılabilir.
Adrian Mierzejewskimiz olsa böyle mi olurdu kardeşim sen seversin
"Sikan'ın eksiği var" dediyse doğru demiş. Bak mesela Ozan'a, eksiği yok fazlası var. 10 kilo falan. Sikan'ın makarnaya, abur cubura abanıp kilo alması lazım.
Marcelinho 2006 yazinda bize geldiginde Almanyada Hertha Berlin de ligde 12 gol 12 asist yapmisti. Brezilya milli takimi gecmisi vardi. Abdullah Avci nin hocasi Ziya Dogan on numara oyuncusunu solbeke koymustu. Aslinda Sebastiano Lazaroni getimisti onu ama 4. hafta sonunda 4 puanimiz varken bu adamlari ben aldirmadim diyince Lazaroni kovulmustu. Syzmkoviak ve Marcelinho devre arasi Ziya Dogandan oturu kulupten kacmislardi. Syzmkoviakin baska sorunlari da vardi ama Ziya Dogan da bir etkendi. 2006 yazinda Syzmkoviak Polonya milli takimi ile dunya kupasinda iyi oynayinca adi Juventus ile anilmisti. Abdullah Avcinin diger hocasi da Aykut Kocamandi. Avci, Dogan, Kocaman ucu de kabiz futbolun fikir babalari. Hatta hatirliyorum Marcelinho gelir gelmez Yattara ile kanki olunca sacini Yattara nin sac renginden boyamisti. Gol atinca Yattaraya kosmustu falan. Marcelinho hem Adrina hem de Jaja ile top diye oynardi. Takima gelen en iyi on numara kendisi.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 16:40.
Yorum