Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biletler
    Çarşamba saat 13.00 da satışa sunulacakmış.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Gs tarafı 250 tl dediler ama var mı aslı faslı?

Doğruysa rezilliktir döner ekmek fiyatına bilet.

Edit: lig maçı içinmiş ve doğru 250 tl. Bu yönetim gibi kepazesini görmedim gs sana böyle bir kıyak asla yapmaz.
      En son Courage tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 15:38.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçta kalemizi Taha'nın koruması değil koruma ihtimalinin bulunması bile kulüpteki yönetim ve teknik kadro zaafiyetinin en çıplak göstergelerinden biri. Erto'yu anlatmaya gerek yok, herkes biliyor. Hadi Fatih Tekke yeni geldiği için yapabileceği bir şey yoktu ama ceplerine senelik 50 milyon lira koyduğumuz Abdullah Avcı ve Şenol Güneş bu sorunu neden çözemediler, affetmek mümkün değil.

Diyer kaleciler sakat taha oynadi macin kaderiylede oynamadi 2-3 mac ust uste oynasın duzelme yoksa gonderilir belki hataları az oynadigi icin heyacandan olabilir ancak cizgi uzerinde refleksleri kotu degildi

Yorum

• bu maçtan tek beklentim 3 kişiy isakatlamamız olacaktır ilk maçı ve geçen yılki maçları unutmayın yıldırdılar bizi sakatlayalım kupa maçına eksik kalsınlar bunlar bundan anlar vur kır ama maçı almasanda olur
          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs tarafı 250 tl dediler ama var mı aslı faslı?

Edit: lig maçı içinmiş ve doğru 250 tl. Bu yönetim gibi kepazesini görmedim gs sana böyle bir kıyak asla yapmaz.
            eğer geyse yener ve onlara secinç yaşatılırsa Trabzonsporun en büyük düşmanı olurum bu fransız kulübünü seveni ve saygı duyanı sevmem kim olursa olsun

Yorum

• bir karekter gösterin ve iki maçı da alın seneyi kurtarın yoksaaaa

Yorum

• bu maçta da uğurcan olmayacak ama Taha da hiç olmasın mümkünse yazık

Yorum

• kalan bilet 6 bin küsür (lig maçı)

İlk olarak Somers61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lig macinin konusu acildi mi ?
                  açılmadı

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gs tarafı 250 tl dediler ama var mı aslı faslı?

bir öğün yemek yiyemezsin o parayla

(UEFA)

Yorum

• abi şu forumda maç başlığı açmak için birini görevlendirin zor bir şey değil. o kadar insan var. konu hep birbirine giriyor başka başlıklara yazınca. yetkililerin bu işe el atması lazım.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diyer kaleciler sakat taha oynadi macin kaderiylede oynamadi 2-3 mac ust uste oynasın duzelme yoksa gonderilir belki hataları az oynadigi icin heyacandan olabilir ancak cizgi uzerinde refleksleri kotu degildi
                      Elinden kaçırdığı top gol oldu. Pozisyonun başında ofsayt olmasa maçı veriyorduk. Bu adamın kalecilikle alakası yok. Çizgi üstü, çizgi altı bu adam kaleci değil
                      En büyük Trabzon

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi şu forumda maç başlığı açmak için birini görevlendirin zor bir şey değil. o kadar insan var. konu hep birbirine giriyor başka başlıklara yazınca. yetkililerin bu işe el atması lazım.
                        BordoMavi

Yorum

• Uğurcan iki maçta da olacak bence
                          BordoMavi

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammet Beşir'den 2 gol yiyen adam mı Osimhen'i durdurabilecek? Maçın kaderiyle oynamadı dediğiniz adam çıkmaması gereken topa çıkınca kale boş kaldı, rakip oyuncu boş kaleye gol atamadı. Son dakikada ortada pozisyon bile yokken elindeki topu rakibe verip gol yedirdi, ofsayt diye sayılmadı. Oynadığı her maç böyle vukuatları var adamın.
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet Beşir'den 2 gol yiyen adam mı Osimhen'i durdurabilecek? Maçın kaderiyle oynamadı dediğiniz adam çıkmaması gereken topa çıkınca kale boş kaldı, rakip oyuncu boş kaleye gol atamadı. Son dakikada ortada pozisyon bile yokken elindeki topu rakibe verip gol yedirdi, ofsayt diye sayılmadı. Oynadığı her maç böyle vukuatları var adamın.

O zaman diyer kalecilere soyleyelim sakatlanmasinlar! taha zorlami kendini ilk onbire yazdirdi 😀

Yorum

• İlk devre lig maçında deplasman bileti satılmış mıydı emin değilim, haberlerde öyle bir şey yok ama sonradan satışa çıkmış olabilir...
                                Ama o maça en düşük kategori 8 ve 1000 liradan satışa çıkmış, dep bileti satıldıysa da ya 1000 ya 750 falandır, biz ne bok yemeye 250 yapıyoruz şerefsiz yalaka pislik yönetim... savunanın goyaym çıktığı yere
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X