hiç umudum yok keşke bir mucize olsa da bu sene bir kere şans yüzümüze gülse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk devre lig maçında deplasman bileti satılmış mıydı emin değilim, haberlerde öyle bir şey yok ama sonradan satışa çıkmış olabilir...
Ama o maça en düşük kategori 8 ve 1000 liradan satışa çıkmış, dep bileti satıldıysa da ya 1000 ya 750 falandır, biz ne bok yemeye 250 yapıyoruz şerefsiz yalaka pislik yönetim... savunanın goyaym çıktığı yere
sen kendi taraftarına neye satıyorsan ona oranla deplasman tribünü için bir fiyat belirliyorsun diyorlar
bu konuda epey yükleniliyor yönetime ama işin bu yönünü pek bilmiyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadar doğru bilmem ama kafana göre belirleyemiyorsun
sen kendi taraftarına neye satıyorsan ona oranla deplasman tribünü için bir fiyat belirliyorsun diyorlar
bu konuda epey yükleniliyor yönetime ama işin bu yönünü pek bilmiyoruzTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekülliyen yalan... durup dururken bize fâhis fiyat çeken Anadolu takimlarina islemiyor mu bu kural ? 61saat tayfasinin yalanlaridir bunlar, yalAKalarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bu çapsız yönetim yerin dibine girsin artık yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
-
Yorum
-
kasimpasa ts macin özetini izledim. Adamlar bizim 2. golde ofsayti bozan oyuncuyu göstermiyorlar. Bu büyük skandal, cizgi baska bir oyuncugla cekiyorlar. Inanilir gibi degil.
Göze carpan ne foul yapiyor bizim takim ne pozisyonda israr ediyor. pasif takimiz bu senelerdir böyle. Azcik agresif olun.
2. Skandal ise, sisko aytac macin son saniyede 10 dk topu ayagnda tutup sonra sut atip gol atiyor. savunma kaleci neden izliyor müdahele etmiyor?
Özetden sonra gs maclarini izlemek istemiyorum, adamlar ligde belki degil ama kupada bizi ezer gecer.En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 07.05.2025, 14:12.
Yorum
Yorum