2 hafta kaldı bilet durumu hala belli değil sanırım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 yıl oldu. Son kaymağını da 2013 de biz yemiştik…
Yorum
-
fner puan kaybederse gs için ligdeki maçtan çok kupa maçı önem kazanacak. O zaman işimiz daha da zorlaşır. Neyse o günkü bizim performansımız maçın sonucunu belirler. Biz sezonun en iyi maçını oynarsak bir şekilde kupayı alırız. gs nin çok aptallaştığı maç oluyor. Çok dikkatli bir takım savunması yaparsak golü her türlü atarız zaten. Kupa finallerinde güç farkı etkisi azalır. İşler lehimize dönebilir. Pozitif düşünelim
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb puan kaybederse gs ligde bize karsi yedekl agirlikli cikip beraberlige oynarlar kupada tam kadro cikarlar cift kupayla sezonu kapatmak isteyeceklerdir hem lig hemde kupada gs ,yi yenebilirizEn büyük Trabzon
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs bize karşı tam kadro çıkarsa 2-3 oyuncusu sezonu kapatır. Bu riske giremez fetöşsprr
Soylede bir gercek var zorluk derecesi yuksek bir maçta gs kupada fb,ye karsi as kadrosuyla cikmisti artık bu saatten sonra fantazi onbir falan olmaz belki bir ihtimal biz ligde waka savic ve hafif sakatligi olan birisini kupaya saklayabiliriz ayrica yedek!!! kadro ciktiklarini dusunelim yine yenme garantisi olmayan zor bir mac olur
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler 6 mayıs salı satışa çıkacak deniyor, doğrumudur bilgisi olan varmı..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs önce sivası bi yensin bakalım. Öyle ardanın takımına güle oynaya gol atmaya benzemez
Yorum
-
Maca sürpiz bir taktikle cikarsak, bizim olur. Ben muhtemel:
............................Ugurcan............... ...........
Pedro...........Savic.............Batagov......Mus tafa
.................Mendy................Ozan........ .........
......Zubkov..............Sikan..............Visca ......
..........................Wakayeme................ .........
cikardim.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca sürpiz bir taktikle cikarsak, bizim olur. Ben muhtemel:
cikardim.
Aslinda herkes iyi gununde olursa sezonun en iyi maci bu maca denk gelirse neden olmasin?
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca sürpiz bir taktikle cikarsak, bizim olur. Ben muhtemel:
cikardim.En büyük Trabzon
Yorum
Yorum