İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Kupa'nın format değişikliğinin iki sebebi var.
Birincisi Fb'ye, aslında oynama hakkı bulunmayan bir maç için kupa kazandırma şansı tanımak.İkincisi de üç tanesinin büyük takım olduğu kesinleşen, bjk ligi 3.bitirirse dört büyük takımın oynayacağı bir turnuva ile yayıncı kuruluş olan turkuaz medyaya para kazandırmak.
Bu format değişmese Türkiye kupası finalinin sonucu ne olursa olsun Trabzonspor-Gs süper kupa finali oynanacaktı.Ve bu değişiklik bu final kesinleştikten sonra resmi olarak açıklandı.Basit bir matematik ile bizim düne kadar % 50 olan süper kupayı kazanma şansımız bu karar ile yüzde % 25'e düşmüş oldu.Medeni ve kurumları yönetenlerin ne yaptığını bildiği ülkelerde böylesi kararlar mevcut formata göre oynayacak takımlar belli olduk1tan sonra alınamaz.Sezon başında alınır.Eşitlik,adalet ne dersen de bunu gerektirir.Ama dünden beri niye diye soranı duymadık. Bizim açıkça aleyhimize olan bu karara yönetimden itiraz yoksa demek ki karar daha yukarıdan alınmış.Kurumsallık diye bir şey zaten kalmadı da ülkede bunlar iyice keyfi ve ben yaptım oldu işlerine dönüştü.
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Birçok kişi topu Hacıosmanoğlu'na atıyor ama mevcut TFF'nin bunda bir dahili yok. TFF geçtiğimiz gün sadece kafa karışıklığını gidermek açısından kimlerin bu finale ne şekilde katılacağını açıkladı yoksa sezon sonunda yeni icat çıkarmadılar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu format yani İtalya ve İspanya'nın uyguladığı dörtlü final şeklindeki süper kupa Büyükekşi federasyonu tarafından geçtiğimiz sezon ilan edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Birçok kişi topu Hacıosmanoğlu'na atıyor ama mevcut TFF'nin bunda bir dahili yok. TFF geçtiğimiz gün sadece kafa karışıklığını gidermek açısından kimlerin bu finale ne şekilde katılacağını açıkladı yoksa sezon sonunda yeni icat çıkarmadılar...DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon başka TFF ilan eder,sen değiştirirsin.Yabancı hakem olmayacak denildi,sonra ne oldu biliyoruz.Final belli olduktan sonra da format açıklandı.Ben burada iyi niyet göremiyorum.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon başka TFF ilan eder,sen değiştirirsin.Yabancı hakem olmayacak denildi,sonra ne oldu biliyoruz.Final belli olduktan sonra da format açıklandı.Ben burada iyi niyet göremiyorum.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka uygulamalarda sezon ortasında değişiklikler olmuştur ona bir şey demiyorum. Ama dörtlü süper final formatı geçen seneden belliydi. Formatta aynı şekilde açıklanmıştı. Sadece geçen seneki açıklamada lig şampiyonu ve lig ikincisi kupada finale yükseldiğinde ya da kupayı aldığında hangi eşleşmelerin olacağı detaylı olarak belirtilmediği için bu ihtimaller açıklandı. Kaldı ki bu TFF'nin icat ettiği bir durum da değil dediğim gibi İspanya ve İtalya Süper Kupası formatı da aynı...
İspanya'da ikili averaj yok bizde var.
İtalya'da puan eşitliğinde biterse lig şampiyonluk için averaj yeter olmuyor iki takım tek maç yapıyor kazanan şampiyon oluyor.
Daha elli farklı şey sayabilirim.Bı ülkelerle futbolda benzeşen bir yönümüz yokken bu format oralarda da var diyerek uygulamak samimi değil.Bu kupa 50 yıldır önce Cumhurbaşkanlığı kupası,son dönemde de Süper kupa adıyla tek maçla oynanıyor.İki şampiyon takım,lig ve kupa .Play off saçmalığından farkı yok dörtlü finalin.Şampiyondan 30 puan fark yemiş lig 3.neyin süper kupasını oynayacak.Tek dert para.Eski,yeni Tff farketmiyor.
Bu formatı mantıklı ve doğru bulan olabilir.Herkes farklı bakabilir tabii ki.Ben saçma buluyorum.Süper kupa adına yakışan formatta oynanmalı.Bu kararı alan eski TFF yönetimi de,değiştirmeyen yeni TFF yönetimi de bu saçmalıkta pay sahibidir.En son Larking tarafından düzenlendi; 10.05.2025, 16:47.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ülkekerde yabancı Var yok biz de var.
İspanya'da ikili averaj yok bizde var.
İtalya'da puan eşitliğinde biterse lig şampiyonluk için averaj yeter olmuyor iki takım tek maç yapıyor kazanan şampiyon oluyor.
Daha elli farklı şey sayabilirim.Bı ülkelerle futbolda benzeşen bir yönümüz yokken bu format oralarda da var diyerek uygulamak samimi değil.Bu kupa 50 yıldır önce Cumhurbaşkanlığı kupası,son dönemde de Süper kupa adıyla tek maçla oynanıyor.İki şampiyon takım,lig ve kupa .Play off saçmalığından farkı yok dörtlü finalin.Şampiyondan 30 puan fark yemiş lig 3.neyin süper kupasını oynayacak.Tek dert para.Eski,yeni Tff farketmiyor.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatiliyorum ama 2li averaj olmama durumu daha iyi, genel averaja bakilmasi hem rezillik hem de bizim ligde daha da büyük rezilliklere yol açar hiç gerek yok... ha ikili averaj esitse yapacak bir sey yok ama ilk bakilanin genel averaj olmamasi çok normal, olmasi gereken bu hele hele Türkiye'de...DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kural bize de gelsin demiyorum.Her ülkenin farklı uygulamaları olduğuna örnek olması için yazdım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
5. olmak daha gerçekçi hedefken derbi galibiyeti olmadığı sezonda kendinden kat ve kat güçlü galatasaray'ı yeneceğini sanan stajyer fatih camianın aklı ile dalga geçiyor. galatasaray dikkat ederseniz bu akşam gram top oynamadan 2 tane attı. koskoca kulübü ne hale çevirdiler. biz 6 7 yerken bile böyle aşağılanmadık. bilet alanlar maça boşuna gitmesin sonucun bu kadar belli olduğu bir final görmedim daha önce.
Yorum
-
İnşAllah kupayı Gs alır. ve herkes köyüne döner.
Trabzonspor, Trabzonspor olana dek bu satılmış adamlarla inşAllah hep yenilir!
Kimse kusura bakmasın.
Trabzonspor savaşır, güçlülerle savaşır! SEVİŞMEZ!
Bu benim Trabzonsporum değil! Beni kandıramazsınız!
Bundan sonra bu satılmışlar gidene dek Samsunspor'u tutacağım!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah kupayı gs alır. Ve herkes köyüne döner.
Trabzonspor, trabzonspor olana dek bu satılmış adamlarla inşallah hep yenilir!
Kimse kusura bakmasın.
Trabzonspor savaşır, güçlülerle savaşır! Sevişmez!
Bu benim trabzonsporum değil! Beni kandıramazsınız!
Bundan sonra bu satılmışlar gidene dek samsunspor'u tutacağım!
Yorum
Yorum