Gs ortasahası bizim ortasahanın çok üstünde bizimkiler gününde olsa dahi cevap veremeyiz lakin kanatları etkili kullanabilirsek bizim şansımız olur, galibiyetin anahtarı kanatları etkili şekilde kullanmak bu kadar basit..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gs'ı çöp bjk evinde nasıl yendiyse,biz de yenebiliriz..Muslera geleni gideni alıyor, çok formsuz..
Ancak bizim de çok fazla zaaflarımız var..
Rakibi baskı altına alacak dolu tribünlere
Orta sahada Lemina ve Toreira ikilisine top göstermeyecek ısıran bir orta sahaya ihtiyaç var..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok mu sevindin.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca sürpiz bir taktikle cikarsak, bizim olur. Ben muhtemel:
............................Ugurcan............... ...........
Pedro...........Savic.............Batagov......Mus tafa
.................Mendy................Ozan........ .........
......Zubkov..............Sikan..............Visca ......
..........................Wakayeme................ .........
cikardim.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevisca oynarsa kupayı veririz..“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo, boş boş mesajların kimsenin dikkatini çekmiyor bari bu çeksin dedim. Sivas'ı rakip görüp bizle bir tutup gs önce Sivas'ı geçsin görelim demen, hatta Sivas'ın gs'den puan kazanacağını düşünmen bile komik. Adamların teknik direktörü bile yenileceğimizi biliyorduk diyor, 4'ten sonra devam etseler 8 10 atacaklardı adamlara.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 04.05.2025, 18:11.En büyük Trabzon
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'ı çöp bjk evinde nasıl yendiyse,biz de yenebiliriz..Muslera geleni gideni alıyor, çok formsuz..
Ancak bizim de çok fazla zaaflarımız var..
Rakibi baskı altına alacak dolu tribünlere
Orta sahada Lemina ve Toreira ikilisine top göstermeyecek ısıran bir orta sahaya ihtiyaç var..En büyük Trabzon
Yorum
-
Tribün seçimi açıklanmış.
Açıkçası taraftar gruplarının olmadığı yerden bilet almaya çalışacağım. Taraftar gruplarının hang tribünde izleyeceğine dair bilgisi olan var mı? Duyan yazabilir mi?YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün seçimi açıklanmış.
Açıkçası taraftar gruplarının olmadığı yerden bilet almaya çalışacağım. Taraftar gruplarının hang tribünde izleyeceğine dair bilgisi olan var mı? Duyan yazabilir mi?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşine bak. Benim mesajları alıntılama. Beğenmiyorsan okuma
Yorum
Yorum