Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söyleyeceğin karşıt bir argüman varsa konuş. Yoksa kapa çeneni otur aşşağa.

Aydın deyince senin kafanda bok yiyen adamlar canlanıyorsa o senin gibi insanları doğurup yetiştirip medeni toplum içine salan annenle babanın sorunudur.

Ayrıca ağzımdan herhangi bir yeri hedef gösterecek söz çıkmamıştır. Hayal görme.
    Senin kafanin o tiplere yakın olduğundan eminim. Aydın demisin de , senin aydın bir tipleme olmadığın kesin..sadece boş boş konuşan, 3_5 cümle ezbeleyip heryerde bunu kusan bir tipe benziyorsun. Hadi oradan.
    Herşeyi geçtim neredeyse anne, babaya bile laf soylecek kalitesizlikte vasifsizin tekisin. Ama sözde aydindan filan bahsediyorsun. Senin gibilerin ne tsye , ne ulkeye gram faydası olmadı, olmaz da.
    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 23:20.

Yorum

• Mendy ve Okay'ın maç boyunca kazandığı top sayısı 0 ( SIFIR )
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Rum takımıyla oynamadan önce sandık alırdım
        gol yiyince sinirimi çıkarırım diye
        Kiev’e 0-2 yenilip cl ye giremeyince istifa etmiştim
        valla şimdi onların 1000 de 1 i umurumda değil
        2 bağırıp işime bakıyorum

Yorum

• keşke yarı finalde elenseydik böyle daha yıkıcı oluyor

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            önce yanındaki adama pas vermeyi öğrensin. onda ne arar o kafa.
            Profil fotondaki müthiş oynuyor dimi

Yorum

• bu okayın oynadığı ve oynamadığı maçları istatistik olarak karşılaştıracak olan var mıdır?

bu sene bu adamın oynadığı hiç bir maçı kazanamadık gibi geliyor bana.. zaten 3-4 tane rahat maç kazandık şenol hoca döneminde o zaman bu ahraz sakattı..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herkese geçmiş olsun 3. abdullah avcı dönemi başlıyor. ben bunun olacağını aylar önce yazmıştım. bütün senaryo baştan aşağı abdullah avcı'yı getirmek üzerine kuruluydu.
                Onun şehirle ilişkisi koptu mümkünatı yok…
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu patates suratlı adam devam etsin çok daha kötüye gidicez.

Mendy ve Okay'ın maç boyunca kazandığı top sayısı 0 ( SIFIR )
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mendy ve Okay'ın maç boyunca kazandığı top sayısı 0 ( SIFIR )
                    mendi okay ozan ortasahasını gordüğümüz hepimizin içini derin bir umutsuzluk kaplamıştı maçtan once

Yorum

• ...
                      En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:07.

Yorum

• okaydan ozandan medet uman adam benim gozümde hoca falan değildir

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onun şehirle ilişkisi koptu mümkünatı yok…
                          bence yeni hoca abdullah avcı olur. doğan kendisi gitmeyecek. karşısına aday çıkmadığı sürece futbolcular değişir, hocalar değişir. bizim kulübün gidişatı bu yönde şuan.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu sığır sürüsü ve çobanı ile gayet makul bir skor.

Saviç öküzünün hareketlerinden sonra tarihimizin en rezil skorunu alacağımıza baya emindim çünkü.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekko dan çok ümitliydim. O da ekstrası olmadığını gösterdi. 6 milyon euro verdiğin Sikan ı da oynatmıyor. Oynatılmayacak bir oyuncuda değil. Biz Tekko nunda karakaşına karagözüne hayran değiliz. Kapasitesi yoksa o da gider bu kadar basit. Bizim takıma hayrı yoksa başka bir takımda istediği kadar da haklı çıkabilir. Hatta Erto ile bir kulüp satın alıp istedikleri kadar haklı çıkabilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              sakin ol şampiyon

tekke nin daha geleli 2 ay oldu

hazırlık kampı yaşasın kendi transferlerini yapsın

acelen ne aga
                              TEKKEBALL

Yorum

• ...
                                En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:07.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X