Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbulu bir daha getir dize değil miydi o?
    UY AHA TRABZON SÖZLERİ

74'Te başladı Karadeniz'in fırtınası
    En büyük onurdu bize Kıbrıs'ın barış kupası
    Bir avuç genç yürek yazdı bordo-mavi destanını

Uy uy uy uy uy aha
    Hayde hayde vur hayde Trabzon
    Hayde hayde gol hayde Trabzon
    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
    Sen kimlerdensin devsin Trabzon Trabzon
    En büyük sensin Trabzon Trabzon
    Hayde hayde gol hayde
    Hayde hayde sampiyon Trabzon
    Hayde hayde
    İstanbul'u bir daha getir bize Trabzon
    Eze eze kupa Karadeniz'e Trabzon
    Gelsin artık gelsin bize şampiyon Trabzon
    Hayde hayde Trabzon Trabzon

kaynak kuzey ekspres

(UEFA)

Yorum

maça kesinlikle mendy-folcarelli ikilisi başlamalı. orta sahada gereken presi ve sertliği ortaya koyarsak maçı çözeriz. maçtaki çekincem defans ve orta sahanın ne oynayacağıdır. hücum da iyiyiz her şekilde gol bulacağımızı düşünüyorum.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ligde en az 15-20 puanımızı çaldılar.

Kupada ne yapacaklar bakalım?
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Kupa sadece Avrupa bileti değil aynı zamanda özellikle yabancı oyuncular için bir aidiyet oluşturması açısından önemli. İlk yılında 1 belki 2 kupa kaldıran adam daha yürekten ve daha özgüvenli oynar. Bizde klasik olmuştur neredeyse bu, önce Türkiye kupası alırız sonra şampiyonluğa oynarız. 4-5 yılda bir tekrarlar bu durum. Zamanı geldi artık.

Yorum

Bu maçı düşünüp lig maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkarsak olur da kendi evimizde fark yersek bu kupa maçına da etki eder.. Normal 11le çıkıp yorulursak Bu yine kupa maçına etki eder.. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.. Bu süreçte Fatih Tekke"nin işi zor.. Ben daha çıkamadım işin içinden..
            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

90 dakika fethullah gülen'e çok ağır sövülmesi gerekiyor.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Kupa finalisti avrupa gitme işi bu sene kaldırılmış sanırım o yüzden mutlak kupayı almamız lazım, ligde ilk 4-5 imkansız gibi artık.bir sene daha şu saçma sapan fenerle gsnin köpeği olmuş ligi çekemem avrupa kupaları istiyorum,köy takımı veya barcelona ile oynayalım farketmez…
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kupa finalisti avrupa gitme işi bu sene kaldırılmış sanırım o yüzden mutlak kupayı almamız lazım, ligde ilk 4-5 imkansız gibi artık.bir sene daha şu saçma sapan fenerle gsnin köpeği olmuş ligi çekemem avrupa kupaları istiyorum,köy takımı veya barcelona ile oynayalım farketmez…
                  Kaldırılalı 3-4 yıl oluyor. Yeni bir durum değil.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

Sezonluk maç haydi bu maçı al ve sezonu kurtar.İnşaAllah güzel bir futbol ile Trabzonspor'umuz bu maçı kazanacak.Haydi Fatih Hoca Haydi Futbolcularımız ve yeter ki bu maçı kazananın başka bişey istemiyoruz.Haydi Avrupa kupaları için bu maç çok çok önemli...

Yorum

İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu maçı düşünüp lig maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkarsak olur da kendi evimizde fark yersek bu kupa maçına da etki eder.. Normal 11le çıkıp yorulursak Bu yine kupa maçına etki eder.. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.. Bu süreçte Fatih Tekke"nin işi zor.. Ben daha çıkamadım işin içinden..

fb puan kaybederse gs ligde bize karsi yedekl agirlikli cikip beraberlige oynarlar kupada tam kadro cikarlar cift kupayla sezonu kapatmak isteyeceklerdir hem lig hemde kupada gs ,yi yenebiliriz

Yorum

Hakemlerin kupa maçında ilk defa hakkımızı yemeden bir maç yöneteceğini hatta bazı kararların lehimize verileceğini düşünüyorum..Tff nin günah çıkarma maçı olur.Ligde beraberlik kupa yı da biz alırız diye düşünüyorum.Türkiye de işler böyle yürüyor maalesef.Gs şampiyon olacağı bir sezonda kupayı pek iplemez.
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fb puan kaybederse gs ligde bize karsi yedekl agirlikli cikip beraberlige oynarlar kupada tam kadro cikarlar cift kupayla sezonu kapatmak isteyeceklerdir hem lig hemde kupada gs ,yi yenebiliriz
                          sonunda kupa olan bir maçı gsnin salma ihtimali yok. her türlü as çıkar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            90 dakika fethullah gülen'e çok ağır sövülmesi gerekiyor.
                            Hocam 90 dakika değil ben kendimi bildim bileli fetullaha sövdüğüm için şahsen vicdanı olarak çok rahatım. Öyle şu vakitten sonra bu tarihten sonra düşman olanlardan değilim doğdum doğalı onlarla mücadele ettim. O zaman haindim şimdi kahraman.

Yorum

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gs li gökselin şubesi yapınca erto Trabzon umuzu, gs galibiyetini unutan taraftar da sloganları unutuyor, çok görme…
                              UY AHA TRABZON SÖZLERİ

74'Te başladı Karadeniz'in fırtınası
                              En büyük onurdu bize Kıbrıs'ın barış kupası
                              Bir avuç genç yürek yazdı bordo-mavi destanını

Uy uy uy uy uy aha
                              İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                              Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                              Sen kimlerdensin devsin Trabzon Trabzon
                              En büyük sensin Trabzon Trabzon
                              Hayde hayde gol hayde
                              Hayde hayde sampiyon Trabzon
                              Hayde hayde
                              İstanbul'u bir daha getir bize Trabzon
                              Gelsin artık gelsin bize şampiyon Trabzon
                              Hayde hayde Trabzon Trabzon

kaynak kuzey ekspres

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaldırılalı 3-4 yıl oluyor. Yeni bir durum değil.
                                10 yıl oldu. Son kaymağını da 2013 de biz yemiştik…
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X