Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mendy-Umut-Cham üçlüsüyle bariz olarak çok daha iyi oynuyorduk. Ozan aşkına bu üçlüyü bozdu çünkü Trabzonspor kim oluyor ki uğruna Şenol Güneş egosundan ödün versin. Kendi başlığına da yazdığım gibi bu Ozan işini terbiyesizliğe vardırdı hoca. Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değildir, Trabzonspor hiç kimseye de muhtaç değildir. Şenol Güneş İstanbul'da takılırken tarihi puan farkıyla şampiyonluk kazandık biz. Hoca sınırları çoktan aştı ama kovacak başkan yok.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmurga konusundaki yaklaşımınızı anlıyorum. Ben de tam o kısma itiraz ediyorum. Gerçekten bir omurga kurmuş muyduk? Ben tam olarak kurduğumuzu sanmıyorum. O nedenle aslında bu itirazı yapıyorum. Lundstram'ın o omurganın bir parçası olabileceğini düşünmüyorum. Ama şu hususta size katılıyorum. Mendy, Umut, Cham üçlüsü bir uyum yakalamış gibilerdi. Transfer yapılmayacaksa bu üçlüsü bozmamak gerekir. Bugün takımın düşüsünde bence kenar hücumcuların kötü performansı da etkili oldu. Bu takım oyun olgunluğunu henüz kazanmadı. Zaman zaman bu tarz iniş çıkış yaşamasını normal buluyorum. En nihayetinde merkeze liderlik yapacak bir oyun kurucu almadan takımın tam manasıyla toparlayacağına pek inanmıyorum.
Yorum
-
Maç sonu Şenol Hoca üzgünmüş.Sayın böyük başkanla beraber mi üzüldüler yoksa bireysel mi?En son Attila Durmuş tarafından düzenlendi; 01.02.2025, 19:30.TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
-
Taraftar da farklı değil, Bir hırs ile yıllar sonra gelen şampiyonluktan sonra gelen bu umursamazlık, yaşananlar bunu ispatlamıyor mu?İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda kızıp bağıran, kazanmak isteyen, tavır koyan lider ruhlu oyuncumuz yok. Nwakeme iyi hoş ama hep kendi halinde. Vişça sessiz oğlan. Sahadaki hiçbir oyuncunun 0-0'a itirazı yok. Taraftar da olmayınca takımı ateşleyen bir güç olmuyor.
Bu yüzden iç sahada ve deplasmanda farklı iki takım izliyoruz. Bu takıma fedai lazım. Kolombiya'lı oğlan nasıl bilmiyorum. Eğer yenilgiyi kabullenemeyen bir fıtratı varsa yarın gelsin başlasın.
Foruma bakarmısınız, Bu başlıkta sadece 37 kişi kalmış, Kızıyor ve geçiyor, çünkü inanmıyor , geleceğe de inanmıyor. Bende inanmıyorum, Bir kaç yöneticisinin hamasi sözleriyle büyüklüğünü fark eden taraftar değilim ben, Bana kalite lazım, Kalitesizliği idare etmeyi öğreten bu yöneticiler olduğu müddetçe Trabzonspor baş aşağı gitmeye devam edecek..
Ligde bilmem kaçıncı maçımızı oynadık ve Şenol Güneş'le 19. maçımıza çıktık ve bunların yarısı deplasman maçı ve 1 tane galibiyetimiz yok, Hoş içerde de sadece 5 tane maç kazanmışız da bunu es geçelim
Git gel yaşayan oyunular, İstikrarlı olmayan oyunlar, Çünkü, Şenol Güneş'in kaybedeceği birşey yok, En fazla Yaylada tavla oynamaya devam edecek.
Artık bunama noktasına gelmiş, Modern Futbolu bilmeyen, Futbolcu tanımayan, Arkasından gidecek bir tane bile oyuncusu olmayan, Ekibi olmayan, Ekibinde yabancı dil bilen birisi var mı bunu da bilmiyorum ve 2025 yılında futbolda artık bin çeşit varyasyonların konuşulduğu bir iklimde bizimkisinin oyun felsefesini oturtması için 4 ay bekliyoruz ve 4 sonunda başa dönüyoruz.
Ne konuştuğu belli değil, Ne istediği belli değil, Transfer yapsan da önemli değil onun için yapmasan da önemli değil. Eren'i göndereceksek yerine başkasını almamız lazım diyor ama Eren, hala transfer masasında görüşme yapıyor, Barisiç diye bir oyuncu gitmek istiyor göndermiyorsun ama bugun Eren'in gideceği %80 ike onu 93, dakkada oyundan alıyorsun??? Senin amacın ne Şenol Güneş??
2 tane dandik takımı yendin diye kadroyu bize Şampiyon kadro diye mi anlatacaksınız.?? Bu takım ligden düşmemeye oynar, düşer düşmez bilemem ama 16. sırayı gördüğü an bu iş bitmiştir. O zaman sikerim kım varsa ecdanı ve ana avrat düz giderim burda
Algıcılar, Yalancılar, Paralı maşalar ortadan kayboldular.
Çünkü onların destekleyecekleri 2. takımları var. Bize enkazı bırakıp gittiler..
Göreceğiz bakalım neler olacak
ŞU KADROYA ŞİMDİ 8. NUMARA OYNAYABİLEN İYİ BİR AYAK ALMASINLAR. BURDA HER MAÇ SONRASI ANA AVRAT KÜFREDECEĞİM FLOOD ATAR GİBİYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Birde simdi okaya yer acmaya calisacak filozof hocamiz döndugunde hadi haftaya mendy yok yer actin diyelim sonrasinda hepten girenler cikanlar falan corbaya cöpe donecek takim orta sahasi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sene sonu ne düşünürler bilmiyorum bonservisi ve performansı değerlendirerek bir karar verilir ama her zaman derim bu ligde şu takımın santraforu olabilecek adam mevcut ; Piatek.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanza da balon. belli oldu ki dandik takımlara attığı gollerle istatistik kasmış. takım genel olarak inanılmaz vasat, acemi, yeteneksiz adamlarla dolu.
Danilo ile aynı iklimin adamları üstelik. Anlaşmaları da kolay olur uyumlari da.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Mendy, Bilerek attırdı kendini, çünkü transfer olmak istiyor
O terk etmiş bizi, geldiği günden beri sevmedim zaten, Bir maç iyi oynayıp 3 maç aval aval top seyreden tiplerden nefret ederim. Uğurcan keşke tokatlasaydı önceki hafta yedirdiği gol sonrası
Hele Şikeciler ile oynadığımız maçta Fred'i yıldız yapan, o yavşak siktirsin gitsin. Ne kadar çabuk kurtulursak iyidir
Kimsenin arkasından ah vah etmeyin, İyi olsalardı şimdi bu noktalarda olmazdık.
Saviç?? iyi futbol izleyicisi, İsme takılmadan izleyen futbol izleyicisi anlar ne demek istediğimi, Boş topları angut gibi uzaklaştırmaktan, Hiç bir kafa topunu alamamaktan ve defansı olduğu maçta, Kalecisinin yüzde yüz 5 kurtarış yaptığı maçta , hiç bir s...m yiyememesini mi öveceğim. Çöp o adam çöp
Müsait durumda, her topu taca vuran adam mı iyi adam, ondan sebep mi verdik sana milyon euroları,
Çham, Pislik herif, Sakatsan ben sakatım dersin ve maça girmezsin. 45 dakkia boyunca bir kere topla oynamadan her pozisyondan yerde kalmaktan başka ne yaptın. Yer tutamadın, kademe yapamadın, top süremedin ve yoktun sahada. Yerine girdiğin oyuncu senden 10 kat iyiydi ama o da senden çöp isimli bir oyuncuydu. Sizin sikiniz kalktığında top oynayacaksınız diye tahammül mü edeceğiz ulan size.
Say say bitmiyor ki, Maşallah dediğimiz 2 hafta yaşamıyor a.k. Bu nasıl bir çiftlik, Tosuncuk bankası mı lan Kulup, iyi oynayan bir tane oyuncu olmaz mı????
Cihan Çanak mesela???? 6 aydır bu takımda idman yapıyorsun ara sıra da oyun oynuyorsun, Son dakikada , ceza sahamız içinde rakibe asist yapacak kadar futboldan uzaklaştın mı?? Bu nasıl denge, bu nasıl dengesizlik. Yemin ederim PTT liginde böyle hatalar yapılmıyor
MALHERİO ?? Bir maç çıktın 3 gol attın, o zaman da dedim bana sağ beki 3 tane gol atan oyuncu lazım değil, Bana her maç iyi oynayan ve arada bir asist yapabilen oyuncu lazım dedim bazıları oyuncuyu beğenmiyor musun dedi. Evet beğenmiyorum. 1 maç oyunda 5 maç kaybolan oyuncu iyi oyuncu değildir. Bir tane orta yaptı diye bir maçta iyi oyuncu olunmaz. Her topta rakibini kaçırdı, Her ikili mücadeleyi neredeyse kaybetti, Hücümda yok, savunmada yok...
Eren malı ?? Bıktım bu pisliğin oyun bilmeyen hallerinden, Satmamak için niye direniyorlar. Eren gibilerine fırsat veriyorduysak, Samet'i neden almadık ne eksiği var. Çünkü büyük takım as oyuncusu olamazlar, Gideceği yerde atılan gollere alkış tutmak için gitmek istiyor, başka bir amacı yok o şerefsizin. Satın gitsin..
Çok abartıyorsun diyenlere de cevap vereyim.. Bir takımın kalecisi bir maçta mutlak 6 tane kurtarış yapıyorsa, O takımda bazı oyuncular sikine takmıyordur demektir maçı. Kayseri gibi bir takım, Trabzonspor'u yenere ve havaya gireriz diye umut edebiliyorsa ve kapanmadan erkekçe mertçe üstüne üstüne geliyorsa, sen bitmişsin arkadaş. Sen önce büyüklüğünü kaybetmişsin demektir.
Bunu geçen sene kasımpaşa maçında 5 -2 öndeyken Uğurcan'ın vakit geçirmeye başladığında da söylemiştim. Bitik ve 5. sınıf oyuncular gibi oynarsanız, İskenderun da sana sahayı dar eder ve o da edecekYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
aynen ya. bi de okayla uğraş işin gücün yoksaİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde simdi okaya yer acmaya calisacak filozof hocamiz döndugunde hadi haftaya mendy yok yer actin diyelim sonrasinda hepten girenler cikanlar falan corbaya cöpe donecek takim orta sahasi..
Yorum
-
hocam onaçu vallahi tek başına en az 3 4 maç aldırırdı. demin 87 de gol attı takımını 2-1 öne geçirdi galip geldiler. bunun bizde attığı gollere açın bakın bide banzaya bakın. gs deplasmanında attığı gol dışında bir tane ekstra zor golü yok. bomboş bir santrafor. sene sonu gidip onaçuya 9 10 ne kadarsa verip alsınlar.İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene sonu ne düşünürler bilmiyorum bonservisi ve performansı değerlendirerek bir karar verilir ama her zaman derim bu ligde şu takımın santraforu olabilecek adam mevcut ; Piatek.
Danilo ile aynı iklimin adamları üstelik. Anlaşmaları da kolay olur uyumlari da.
Yorum
-
Trabzonspor maalesef sahipsiz kalmıştır
Taraftar terk etti zaten, en büyük avuntusu Fener'in de başarısız olmasını dilemek
başkan , Şenol Güneş'i getirdim daha ne yapayım modunda
Şenol güneş ise, Gel dediler geldim ne yapayım bir kadar yapabildim modunda, Hesap verecek bir şey var mı? Hocalık kariyeri mi sarsılır diye korkuyor sizce?? Hiç birisi
Şenol Güneş, Futbolcu bilmez, Futbolcu izlemez, Bana şunu şunu alın demez, Böyle böyle birisi istiyorum der ve alırsan okey almazsan da itiraz etmez ''istedim almadılar demek onun için çok zor değil
O bakımdan, Bu takımın, Trabzonspor'un 1 sene sonra emekliye ayrılacak ve futbolu sadece kafa kol ilişkileri ile yürüten bir adamdan alacağı çok birşey yoktur. Hücüm futbolu oynatıyor demek için beklenilmez, Hücüm futbolu oynayacak kadro kurar önce ondan sonra oynatırsın. Aksi taktirde kalecin bu akşam olduğu ve bir çok haftada olduğu gibi kevgire dönersin
Ligin dibindeki Badrum'u sidik zoruyla tıpkı bu akşam olduğu gibi kalecimizin devleştiği maçta ve mutlak 5 kurtarış yaptığı maçta 1-0 yenebilmiş bir takımın hocasısın sen..
ilk 10 sırada sadece Başakşehir'i yenmişsin ki bin defa daha oyna yenemezsin, başka yendiğin takım yok, Senden aşağıda olan hiç bir takımları bile yenmiyorsun. Hayırdır arkadaş. Biz senin öteki dünya yatırmınmıyız a.k
3 atar 4 yersin
2 atar 3 yersin
4 atar 5 yersin
1 atar 2 yersin
Beşiktaş'ta adama 200 milyon Euroluk kadro verdiler yapılanma sürecinde ne oldu???
Yabancı futbolcuya, farozu anlatarak top oynatamazsın.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Kimse senden şampiyonluk beklemiyor. Elinde bir kadro var ve ortalama bir futbol oynat ve futbolcuların maçlara hep istekli çıksınlar ve maça motive et. Bunu bile başaramıyorsun, O halde niye varsınYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Yıllık 50 milyon tl almak içinİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse senden şampiyonluk beklemiyor. Elinde bir kadro var ve ortalama bir futbol oynat ve futbolcuların maçlara hep istekli çıksınlar ve maça motive et. Bunu bile başaramıyorsun, O halde niye varsın
Yorum
-
Deplasmanda bu şekilde oynamak tercihtir.
Futbolculardaki isteksizlik, teknik ekibin müdahalelerinin etkisizliği....
Hem futbolcular hem yönetim hem teknik ekip tamamen seyirci korkusundan iç sahada oynuyor demekki.
Deplasmanda maç kazanmamanın başka İzahı yok.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum