Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de Lundstram girmeyip Ozan oyunda kalsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama ne düşürse düşünelim takımda adam gibi oyun kurucu yok. Oyuna akıl katacak ve merkezde liderlik yapacak bir isme ihtiyaç duyuyoruz.
    Onda hemfikiriz lunsdramin oyununu gordukten sonra ozan kalsin derdim bende ama girmeden nasil performans verebilecegini biz bilmiyoruz bu yuzden ozanin cikmasi dogruydu
    ,bu sattden sonra ben olsam lunsdrami stoper harici
    oynatmam o da mecburiyetten idareten olur, kesinlikle bir yerlere itelemek lazim bonservise falan gectim zaten de alacak bu maaslari verecek enayi cikmaz baska cok pis itelediler bize toreiradan iyi demek ha..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer yasağı falan yönetimin suçu hep bu rezillikler. Kadroda zaman zaman stoper olmadan 11 yaptılar. Yine de son dönemde Sinan hocanın da suçu büyük. Topla çıkayım, pozitif oynayayım kendimi satayım modunda. 5 kişiyle kapan, oyunu soğut. Çirkeflik yap. Çağ dışı oyun desinler ama takımın en kötü 5 puan alır. Çiçek gibi açılıyor Kayseri savunması. Aynı şekilde hücum edersek ve pozisyonları sonuçlandırabilirsek farklı bir galibiyet alırız gibi.
      Yapacakları buydu şimdiye kadar. Bizim maçta hatırladılar.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cham, Lundstram, Okay, Ozan, Umut, Mendy, birbirinden vasat adamlar, bunların hangisi kariyerlerinde ne başarmışlar ki biz bunlara trilyonlar feda ettik, koca Trabzonspor'un orta sahasın da bir tane kaliteli adam yok..
        banza da balon. belli oldu ki dandik takımlara attığı gollerle istatistik kasmış. takım genel olarak inanılmaz vasat, acemi, yeteneksiz adamlarla dolu.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk yarıdaki oyun bence iyiydi..İlk 10-15 dakika haricinde.ne olduysa bana göre Sikan'ın çıkışı ile başladı.Sikan sahada kalsa , Lunstram yerine Waka sahaya atılsa , Mendy, Cham , ortada , sağ ve soda Waka Vişça önde de Sikan ve Banza ile oynasak acaba rakip ne yapardı.Lunstram oyuna girdikten sonra rakip daha çok geldi üzerimize.Kazanan kadroyu bozmak istemedi belki hoca veya Cham daha hazır değildi diyeceğim ama Mendy , umut Cham orta sahası gayet iyi işlemişti Alanya ve Antalya maçlarında.Ozan ve Lunstram ile olacak iş değil.Ben kendi adıma Sikan'ı beğendim.Ama kanatta heder ederiz çocuğu.Bana kızanlar çıkabilir ama bi sorloth havası sezdim , ikinci yarı ofsayt olan pozisyonda alıp dönerek vurduğu topta kumaşını belli etti bence..
          Dediklerini yapsaydi hoca kayseri zaten gelmeye cesaret edemeyecekti oyun iater istemez rakip sahaya yigilacakti yine ilk yaridaki gibi gecis kovalayacaklardi ama senol gunes resmen yaptigi degisiklikler ile kayserinin ekmegine yag aurdu gel yen beni dedi de hesaplayamadi sey ugurcanin oyunu oldu sefer bu hafta sovmeden gececek mesela ugurcani o derece onemli alinan 1 puanda degil mi sefer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dediklerini yapsaydi hoca kayseri zaten gelmeye cesaret edemeyecekti oyun iater istemez rakip sahaya yigilacakti yine ilk yaridaki gibi gecis kovalayacaklardi ama senol gunes resmen yaptigi degisiklikler ile kayserinin ekmegine yag aurdu gel yen beni dedi de hesaplayamadi sey ugurcanin oyunu oldu sefer bu hafta sovmeden gececek mesela ugurcani o derece onemli alinan 1 puanda degil mi sefer
            bu maçta hakkini vereyim
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Lundstram ı stoperde beğeniyor musunuz? Adam hava topu alamıyor. Derinlikte oynama bilgisi sınırlı. Kazandığımız maçlarda dahi basit hatalar yaptı. Saviç uzun bir ara vermesine rağmen bugün gayet iyiydi. Adamın 3 tane kritik müdahalesi aklımda. Hava toplarını da bırakmadı. İdeal defansta Saviç bir numaraya yazılır. Lundstram ise bence takımdan gönderilmesi gereken bir isim. Orta sahada bu adamla olacağını sanmıyorum.
              Kıymetli dostum, elmayla armudu kıyaslıyorsunuz. Diyorum ki, onca arayış ve karmaşadan sonra bir omurga şekillenmişti. Bunu niye bozduk? Savic'in veya Ozan'ın bireysel performansından ziyade takım halindeki net düşüşü görmüyor muyuz? Kaldı ki sonuç ne oldu? Kazandık mı? Bahsettiğim yapı zaten ideal değildi. Hocanın tercihi bizi ileri götürmedi.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımda kızıp bağıran, kazanmak isteyen, tavır koyan lider ruhlu oyuncumuz yok. Nwakeme iyi hoş ama hep kendi halinde. Vişça sessiz oğlan. Sahadaki hiçbir oyuncunun 0-0'a itirazı yok. Taraftar da olmayınca takımı ateşleyen bir güç olmuyor.

Bu yüzden iç sahada ve deplasmanda farklı iki takım izliyoruz. Bu takıma fedai lazım. Kolombiya'lı oğlan nasıl bilmiyorum. Eğer yenilgiyi kabullenemeyen bir fıtratı varsa yarın gelsin başlasın.
                Visca eger yatisa gecerse vay halimize cok yanlis zamanda sozlesme uzattik sene sonuna kadar kaymagini yemek varken formu yukselmeye dolayisiyla takimin performansi da yukselmeye baslamisken sanki bir yere gidecekti acemilik yapti yine erto ve saz arkadaslari son 1 aydaki viscaya bak bir de bugunkine..

Yorum

• Oynayacağınız oyunun ben...Bay geçilen hafta takım antrenman bile yapmamış..Bu basiretsiz aymaz ve kendi bilmeyenlerle seno sonu küme düşmezsin ancak.Önümüzde sene bu performansla ve bu yönetimle kesin düşersin.Şu Trabzon'da taraftar ne iş yapar acaba...Biri çıkıp şu yönetime ağzını açmıyor.Bu kadar mı TRABZONSPOR sevginiz.Kongre üyeleri akil insanlar ben Trabzonlu değilim ama sessiz kalanlardan daha fazla Trabzonlu ve daha fazla TRABZONSPORLUYUM..
                  TRABZONSPOR
                  Mustafa Kemal ATATÜRK
                  NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                  ŞAMPİYON

Yorum

• Kayseriyi düşürme etkenlerinden birisi olmamızı çok isterdim buna üzüldüm ama hayırlı bir beraberlik oldu ona sevindim.

Kral Çıplak.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kıymetli dostum, elmayla armudu kıyaslıyorsunuz. Düyorum ki, onca hengame ve karmaşadan sonra bir omurga şekillenmişti. Bunu niye bozduk? Savic'in veya Ozan'ın bireysel performansından ziyade takım halindeki net düşüşü görmüyor muyuz? Kaldı ki sonuç ne oldu? Kazandık mı?
                      Omurga konusundaki yaklaşımınızı anlıyorum. Ben de tam o kısma itiraz ediyorum. Gerçekten bir omurga kurmuş muyduk? Ben tam olarak kurduğumuzu sanmıyorum. O nedenle aslında bu itirazı yapıyorum. Lundstram'ın o omurganın bir parçası olabileceğini düşünmüyorum. Ama şu hususta size katılıyorum. Mendy, Umut, Cham üçlüsü bir uyum yakalamış gibilerdi. Transfer yapılmayacaksa bu üçlüsü bozmamak gerekir. Bugün takımın düşüsünde bence kenar hücumcuların kötü performansı da etkili oldu. Bu takım oyun olgunluğunu henüz kazanmadı. Zaman zaman bu tarz iniş çıkış yaşamasını normal buluyorum. En nihayetinde merkeze liderlik yapacak bir oyun kurucu almadan takımın tam manasıyla toparlayacağına pek inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        banza da balon. belli oldu ki dandik takımlara attığı gollerle istatistik kasmış. takım genel olarak inanılmaz vasat, acemi, yeteneksiz adamlarla dolu.

Banza takımla irtibat kurmadan ileride bekliyor birseyler yapip oyunun icinde olmasi lazim tek kale oynarsak bol ortalar gelirse etkili olacak bir yapısı var

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kıymetli dostum, elmayla armudu kıyaslıyorsunuz. Diyorum ki, onca arayış ve karmaşadan sonra bir omurga şekillenmişti. Bunu niye bozduk? Savic'in veya Ozan'ın bireysel performansından ziyade takım halindeki net düşüşü görmüyor muyuz? Kaldı ki sonuç ne oldu? Kazandık mı? Bahsettiğim yapı zaten ideal değildi. Hocanın tercihi bizi ileri götürmedi.
                          Forma adaleti olmayan hocanın oyunculardan verim aldığı futbolda görülmüş bir şey midir?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Visca eger yatisa gecerse vay halimize cok yanlis zamanda sozlesme uzattik sene sonuna kadar kaymagini yemek varken formu yukselmeye dolayisiyla takimin performansi da yukselmeye baslamisken sanki bir yere gidecekti acemilik yapti yine erto ve saz arkadaslari son 1 aydaki viscaya bak bir de bugunkine..
                            Ben "sakın ola ki sezon sonunda sözleşmesini uzatmasınlar" diye yazmıştım, epey safmışım. Bunlar sezon ortasında uzattılar. Bu derecede bir iş bilmezliğin mümkün bile olmaması lazım ama Erto için imkansız yoktur.

Yorum

• Futboldan anlamayana sorsan bu takımın 8 numaraya ihtiyacı var der.Ben artık ne planlıyorlarsa iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum.Hamşik transferi açıklandığı gün Trabzonspor'un sampiyon olacağına dair iddiaya girmiştim..Geldiğimiz noktaya bak.
                              TRABZONSPOR
                              Mustafa Kemal ATATÜRK
                              NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                              ŞAMPİYON

Yorum

Omurga konusundaki yaklaşımınızı anlıyorum. Ben de tam o kısma itiraz ediyorum. Gerçekten bir omurga kurmuş muyduk? Ben tam olarak kurduğumuzu sanmıyorum. O nedenle aslında bu itirazı yapıyorum. Lundstram'ın o omurganın bir parçası olabileceğini düşünmüyorum. Ama şu hususta size katılıyorum. Mendy, Umut, Cham üçlüsü bir uyum yakalamış gibilerdi. Transfer yapılmayacaksa bu üçlüsü bozmamak gerekir. Bugün takımın düşüsünde bence kenar hücumcuların kötü performansı da etkili oldu. Bu takım oyun olgunluğunu henüz kazanmadı. Zaman zaman bu tarz iniş çıkış yaşamasını normal buluyorum. En nihayetinde merkeze liderlik yapacak bir oyun kurucu almadan takımın tam manasıyla toparlayacağına pek inanmıyorum.
                                "İyi kötü" dedim, "ideal değildi" dedim.

Bunun hâl çaresi, geçmişe gitmek, yap boz oynamak değil ki... Bunu söylüyorum. Gerekli eklemeyi yapınca, takıma monte edersin.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim