Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilal Bayazit: "Uğurcan ağabeyi tebrik ediyorum. Trabzonspor'u ayakta tutan o oldu. Uğurcan ağabey olmasa 3 puanı alabilirdik."

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilal Bayazit: "Uğurcan ağabeyi tebrik ediyorum. Trabzonspor'u ayakta tutan o oldu. Uğurcan ağabey olmasa 3 puanı alabilirdik."

Son vuruşlarda kötüydüler, dikkatli bakın hep üstüne geldi.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçta da iyi bir oyun görürsek içim rahatlayacak biraz olsun. En azından artık bir şeyler değişti diyebeleceğim. Hala "heralde" bir şeyler değiştideyim.

Bir de şu takıma Allah Kitap aşkına artık adam gibi bir 8. Umutun Ozanın yerine adam gibi bir 8'le takımın bütün çehresi değişir. Artık birlik adama beş verdileri de geçtim. Kaça alıyorlarsa alsınlar da gerçekten iyi bir 8 alsınlar.
        Aynı tas aynı hamam, devam. Şenol hocadan az da olsa umutluydum ama ondan da artık umudumu kesmeye başladım. Hala stoper arıyorlarmış. Sadece devre arası harcadıkları bonservis parası 480 milyon lira şu ana kadar. Maaşlar felan hiç yok içinde.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Deplasman fobisi devam
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Böyle kolay kandırılabilen bir taraftar kitlesi ve vasıfsız bir başkana denk geldiği için Şenol Güneş kendini çok şanslı hissediyordur muhtemelen.

Sezonun yarısından fazlasını geride bıraktık ama henüz deplasmanda galibiyetimiz yok. Ligin en pahalı 4. kadrosuna sahibiz ama taraftar hala "kadro kötü" diye hoca adına bahane bulmaya devam ediyor. Başkan zaten etkisiz eleman. Kimsenin kendisini salladığı yok.

Demek ki transfer yasaklı Kayseri'nin kadrosu Şenol Güneş'in elinde olsa 5. kümeye falan düşürecekti takımı. Kadro kötü de, Kayseri'nin elinden kalecin sayesinde kurtulacak kadar da mı kötü?
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıllık 50 milyon tl almak için
              "Boş mukavele..."

"Bizde imzalar gönle atılır."
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son vuruşlarda kötüydüler, dikkatli bakın hep üstüne geldi.
                Ne Uğurcanı şu pozisyonları orta sınıf bir Avrupa ligi maçında bulsa rakip en az 3 tanesi gol olurdu. Bu ligin kalitesi olmadığı için Uğurcanın kurtardığı toplar piyasasını arttırmıyor.

Yorum

• Bir not : Lunstram stoperde çok iyi oynamıyor mu? Neden zorla orta sahada oynatıyor hoca? Stoper alacağına Lundstramı kullansak stoperi yedeklese, onun yerine şu LANET OLASI 8 NUMARA transferini adam gibi yapsak olmuyor mu?

Yorum

• Barisicin yerinde olsam oyuna girmezdim

Birde hocanın gelmişine geçmişine rahmet okurdum

Rangers gibi takımda yılda otuz kırk maça çıkan adamı son üç dakika oynatıyor
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• galatasaray maçında da aynısını yaptı. skor 4-3 oldu santrada barisic'i oyuna aldı maç bitti. yine böyle bir kaç maç daha var. bu barisic olayını soracak bir tane gazeteci falan yok mu. adamı trabzon'a emekli yapmaya mı getirdiniz. yoksa menajerler kulübü mü soyuyor. koita transferinden bile şaibeli duruyor. eren'in çapraz bağları kopsa yine ilk 11 i garanti gibi duruyor. böyle bir olay görmedim.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 01.02.2025, 23:45.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barisicin yerinde olsam oyuna girmezdim

Birde hocanın gelmişine geçmişine rahmet okurdum

Rangers gibi takımda yılda otuz kırk maça çıkan adamı son üç dakika oynatıyor
                        Aynen öyle Koca Reis,
                        Bu şekil oyuna girişleri vardı ama hatırlayamadım üşenmeyip baktım,

Başakşehir 1'
                        Göztepe 2'
                        Şikebahçe 1'
                        Ğs 1'
                        Antalya 4'
                        Kayseri 1'

Bu yapılan gerçekten terbiyesizlik,
                        Ve gerçekten gıcığına yapılıyordur,
                        Dediğini yapıp,
                        öperim senin gibi hocayı da, yaptığın değişikliği dese vallaha haklı.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          galatasaray maçında da aynısını yaptı. skor 4-3 oldu santrada barisic'i oyuna aldı maç bitti. yine böyle bir kaç maç daha var. bu barisic olayını soracak bir tane gazeteci falan yok mu. adamı trabzon'a emekli yapmaya mı getirdiniz. yoksa menajerler kulübü mü soyuyor. koita transferinden bile şaibeli duruyor. eren'in çapraz bağları kopsa yine ilk 11 i garanti gibi duruyor. böyle bir olay görmedim.
                          Üstte süreleri yazdım Doğukan,
                          Skor lehimize olsa belki diyeceğim ama hepsindede avantaj rakipteyken oluyor, ayıp kere ayıp.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Arkadaşlar kusura bakmayın ama bazılarınız maçı ya izlemiyor ya da ne izlediğini idrak edemiyor. Anlamak zorunda değilsiniz, saygısızlık olarak algılamayın. Ama bugün Saviç'i eleştiren maçı doğru bir gözle izlememiştim. Adamın maç reytingi 7.7! Uğurcan 8.6! Takımın en iyi ikinci skoruna, sahip oyuncuya sallamak komiktir. Benim izlediğim Saviç bugün en az üç tane kritik topu kesti. Oyun kurulumuna yardım etti, topla orta sahaya kadar gelip kenarlara derinlemesine paslar attı. Tüm bunları göremeyip oyuncuya sallamak artık komik oluyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "İyi kötü" dedim, "ideal değildi" dedim.

Bunun hâl çaresi, geçmişe gitmek, yap boz oynamak değil ki... Bunu söylüyorum. Gerekli eklemeyi yapınca, takıma monte edersin.
                              Saviç bence gerekli bir eklemedir. Ama orta sahadaki durum dediğiniz gibi gereksiz bir değişiklik oldu. Ozan'ı sahaya atıp Cham'ı kesmek bence de işleyen düzeni bozmak manasına geliyor. O konuda katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deplasman fobisi devam
                                deplasman fobisi falan hikaye hocam ya, bildiğin taktik hüsran durum. takımın orta sahasını oyuncağa çevirip her hamlesiyle geriye götüren bir kenar yönetim altında 1 puan bile fazla. ozan gibi top rakipteyken etliye sütlüye karışmayan, oynadığı mevkii bizim kaleye yaklaştıkça yaptıkları, yapmadıkları takıma yük olan herifi bir şekilde sahada tutma isteği yüzünden koca ikinci devre rakip kaleye gidemediğimiz gibi ligin belki en formsuz takımına karşı kalecinin yaradana sığınıp çıkardığı toplarla rezillikten kurtulduk.

anlamıyorum, anlatamıyorum da galiba. mendy-umut-ozan başladın, cham'ı yanında tuttun. maç başı planın seni skora götürmedi, skor arıyorsun, yaptığın değişiklik orta sahada basan rakibi bozan tek oyuncuyu çıkarıp koca götlü eşeği onun pozisyonuna çekmek, cham'ı da on numaraya almak oluyor. sonuç: ne rakibi karşılayabiliyorsun ne oyunu tutabiliyorsun, hücumda sıfır savunmada rezalet. baktın maç boka sarıyor, panikle ozan'ı çıkarıp daha defansif olan lundstram'ı alıyorsun. kayırmacılık, adamcılık denilen şey yapanın elinde patlıyor bir şekilde.

arkadaş maçı almak için yaptığın saçma sapan bir değişiklik beraberliğe razıyım anlamına gelen ikinci değişikliğe sebebiyet veriyor, nasıl hocalık bu?
                                kayseri takımına karşı oynanan oyun, çıkarılan 11'den yapılan değişikliklere kadar ortaya konulan tuhaf tercih ve performanslar deplasman fobisini falan gölgede bırakıyor velhasıl. böyle 1 ileri 2 geri nereye varacağımız da muamma.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X