sikan'ı kadroda görürüz büyük ihtimalle. umarım galip gelen taraf oluruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu maçta da iyi bir oyun görürsek içim rahatlayacak biraz olsun. En azından artık bir şeyler değişti diyebeleceğim. Hala "heralde" bir şeyler değiştideyim.
Bir de şu takıma Allah Kitap aşkına artık adam gibi bir 8. Umutun Ozanın yerine adam gibi bir 8'le takımın bütün çehresi değişir. Artık birlik adama beş verdileri de geçtim. Kaça alıyorlarsa alsınlar da gerçekten iyi bir 8 alsınlar."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İç sahada oynadığımız oyunu deplasmanda oynayabileceğimizin merakı içerisindeyim. Lig'in ilk yarısında oynanan maçta denswil'in son dakika golüyle berabere kalmıştık.Şenol Güneş'in takımın başına yeni geçtiği dönemlerdi. Geçen sürede hocanın takıma etkisi oldu. Kayseri oldukça kötü....kötü olmasının yanında maç içerisinden kopuk oyunları yok ama oyun ve oyuncu kalitesiyle galip geleceğimizi düşünüyorum.En son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 22.01.2025, 22:30.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İyi bir 8 almak şart. Alınabilirse ilk 5'de bitiririz bence.
Bu arada Şikebahçe ve Algısaray ağırlıklı yayın yapan (özellikle şikebahçe daha fazla) ASpor'u protesto ediyorum ve izlemeyi bıraktım.
TRTSpor'u da bazen izliyorum.
Kendi TV'mizi kuramadık ki
FENEVBAHÇENİN UŞAĞI ASPOR'U İZLEME, İZLETTİRME!
ÜZÜLME, SİNİRLENME, KENDİNİ GERME
2 SAAT SONRA, PROGRAMIN SONUNDA BİRAZ DA TS'U KONUŞALIM DEMELERİNİ BEKLEME
YUNUS EMRE SEL KONUŞURKEN, SON 30 SN DEYİP SÖZÜNÜ KESMELERİNE VE PROGRAMI BİTİRMELERİNE SABRETME2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şenol hocanın en sevdiğim yanı neşteri anında vuruyor hiç lami cimi yok. Abdullah Avcı olsaydı haledaha Denswil,Bardhi felan oynuyo olurdu. Maça gelecek olursak performans anlamında bir şeyler değişti belli ama deplasmanda bakalım aynı iştahlı futbol devam edecek mi ? Bu ligdeki takımların gücü hemen hemen aynı, ya iyisin ya kötü Adanaya, Antalyaya,Sivasa 5 atan takım buna da atar.
Yorum
-
Galibiyet serisine devam uşaklar.İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık ilk deplasman GALİBİYET'ini kazanalım,Vallahi yazıktır günahtır.Haydi Şenol Hoca Haydi Futbolcular Kazanma Zamanı...
İlk deplasman galibiyeti gelsin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aynen Haydi Trabzonspor güldür yüzümüzü ve Bu Büyük Trabzonspor Taraftarlarını, milyonları mutlu et.Haydi Trabzonspor şov zamanı...İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalibiyet serisine devam uşaklar.
İlk deplasman galibiyeti gelsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum