İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
orta sahada Ozan da Umutta kötüydü. ama Ozanın yerine oyuna giren Lundstram felaketti. kenarda Visca sözleşmeyi kapınca yatış moduna devam dedi. 1 tane olumlu hareketi yoktu. Waka ve Cham oyuna girdi ama geriden ileriye top taşıyacak bir takım olmadığından bir halt edemediler. Kayseri sadece köpek gibi koştu bizimkiler de eşşek gibi yattı. bu halde 1 puan için Uğurcan a teşekkür etmemiz lazım. şenol hoca ağır batırdı malesef.from BOGAZIÇI
Yorum
-
İlk yarıdaki oyun bence iyiydi..İlk 10-15 dakika haricinde.ne olduysa bana göre Sikan'ın çıkışı ile başladı.Sikan sahada kalsa , Lunstram yerine Waka sahaya atılsa , Mendy, Cham , ortada , sağ ve soda Waka Vişça önde de Sikan ve Banza ile oynasak acaba rakip ne yapardı.Lunstram oyuna girdikten sonra rakip daha çok geldi üzerimize.Kazanan kadroyu bozmak istemedi belki hoca veya Cham daha hazır değildi diyeceğim ama Mendy , umut Cham orta sahası gayet iyi işlemişti Alanya ve Antalya maçlarında.Ozan ve Lunstram ile olacak iş değil.Ben kendi adıma Sikan'ı beğendim.Ama kanatta heder ederiz çocuğu.Bana kızanlar çıkabilir ama bi sorloth havası sezdim , ikinci yarı ofsayt olan pozisyonda alıp dönerek vurduğu topta kumaşını belli etti bence..
Yorum
-
Ozan kesinlikle mücadele etmiyor ikinci yarı umut ve sikan çıkınca kötü gözüktük sadece Tony ozan değişse yeterdi sikan santrfor a geçerdi banza da asla bu takımın birinci santrforu olamaz bağlantı oyununda hiç yok takıma 4 gün izin verilmesi az idman maç yapmamak üstüne ozan eren banA visca kötü oynayınca ileride cikamadikİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de Lundstram girmeyip Ozan oyunda kalsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama ne düşürse düşünelim takımda adam gibi oyun kurucu yok. Oyuna akıl katacak ve merkezde liderlik yapacak bir isme ihtiyaç duyuyoruz.
Yorum
-
Mendy'ye 10 milyon euro verirlerse göndersinler.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay yetersiz bir 6 no, Mendy ise mevkisi net olmayan sıradan bir oyuncu..
Yorum
-
Takımda kızıp bağıran, kazanmak isteyen, tavır koyan lider ruhlu oyuncumuz yok. Nwakeme iyi hoş ama hep kendi halinde. Vişça sessiz oğlan. Sahadaki hiçbir oyuncunun 0-0'a itirazı yok. Taraftar da olmayınca takımı ateşleyen bir güç olmuyor.
Bu yüzden iç sahada ve deplasmanda farklı iki takım izliyoruz. Bu takıma fedai lazım. Kolombiya'lı oğlan nasıl bilmiyorum. Eğer yenilgiyi kabullenemeyen bir fıtratı varsa yarın gelsin başlasın.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarkında değiliz ama Bizim takımın ligdeki Antalya'dan, Hatay'dan ve Kayser'den daha üstün bir tarafı yok. Emin olun, sadece inanması zor geliyor
20 maç sonunda hala bir sikim oynamıyorsak, Kayseri'ye kimse bir şey demesin
Fizik gucu atletik koşu temasli oyunda kesinlikle onlardan iyi degiliz
Yorum
-
Bu takımda hala;
Lider bir stoper (Savic artık emeklilik havasında),
Orta açmayı bilen ve adam eksilten sol bek,
Lider bir 8 numara,
Kreatif sol kanat (Waka da keyfi gelince oynadığı için)
Olmadığı için zayıf rakiplere karşı alınan galibiyetler göz boyamasın. Bu takım hâlen çok eksik ve yönetim de laf salatası yaparak yine taraftarı uyutuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum