Tac bile atamayan, Serbest vuruş organizasyonu yapamayan , Rakip bizim ceza sahamıza her geldiğinde pozisyon olan bir takımda Kusursuz oynadı denen SAVİÇ göklere çıkıyorsa, hepimize yazıklar olsun biz futboldan falan anlamıyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Oyuncu tercihleri bir noktada önemsiz. Nwakaeme ve Visca. Bu iki oyuncu formsuzsa merkezin önemi yok, oyuncu tercihinin yani hepsi aynı. Umut falan preste topa dokunamıyor. Ozan da öyle. Mendy tek başına bir şey yapacak adam değil. Cham da sakattı. Girince berbat oynadı. Forvetin desen bağlantı yapamıyor.
Koca 90 dkda hiçbir set yoktu. Pedro'nun iç koridorda top alması hariç. Gerisi yalandan paslaşma.
Rakibin baskısı kıracak iki adam Nwakaeme ve Visca. Onlar da berbattı.
Takım oyunu-pres veya kontra gücün yeteneğin de yok. Her şey olağan. Sonuç normal.
Yorum
-
Bu futbolla icerde eyupde elek eder bizi kendimize gelmemiz lazim artık deplasmani falan gectim ben..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Rakip sahada çoğalamıyorsun görüyorsun, ön tarafı çiftlersin topu şişirirsin en kötü. Hoca bunu da yapmadı. Sikan fena kurcalıyor oraları mesela, stoperleri dağıtırdı. Sikan’ı öne at Banza kenara çek, ne bileyim kanatların yerini değiştir bir süre, Visca sola at. Hiçbir şey denemedi hoca. Orta sahayı kurcalayıp durdu, en sonunda da bozdu bıraktı.
Yorum
-
bu tokat iyi oldu aslında. ayakların yere basması lazım. umarım ders alınır. bu takıma iyi bir 8 numara şart. bir de şu samsunspor'un teknk direktörü iyi takip edilmeli. takımın başına getirilecek bir sonraki isim kesinlikle o olmalı. bay arası hiç iyi olmadı. takımı toparlanması yine 3--4 haftayı bulur.
Yorum
-
katilmiyorum ilk cikmasi gereken adam ozandi sonrada visca mendy -umut iyi kotu is yapiyorlardi ikinci yari bu kadar dusmmeizin sebebi yanlis oyuncu degisiklikleri ile orta saha kurgusunun bozulmasi surekli arayan hareket halindeki sikanda cikican rakibin ekmegine yag surulduİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut bugün en kötü maçını oynadı. Oyundan ilk çıkan olması tesadüf değil.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Lundstram ı stoperde beğeniyor musunuz? Adam hava topu alamıyor. Derinlikte oynama bilgisi sınırlı. Kazandığımız maçlarda dahi basit hatalar yaptı. Saviç uzun bir ara vermesine rağmen bugün gayet iyiydi. Adamın 3 tane kritik müdahalesi aklımda. Hava toplarını da bırakmadı. İdeal defansta Saviç bir numaraya yazılır. Lundstram ise bence takımdan gönderilmesi gereken bir isim. Orta sahada bu adamla olacağını sanmıyorum.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iyi kötü, kendi elimizdeki malzemeden bir "OMURGA" oluşturmuştu. Adam bunu bozdu. Sonraki değişikliklerle de sıvadı.
Bu hocalar gerçekten ne düşünüyor? Nasıl analiz ediyor?
Hani diyorlar ya "Hafta boyunca oyuncuları hoca gördü"... Bu mu gördüğü?
Allah kahretsin.
Yorum
-
Farkında değiliz ama Bizim takımın ligdeki Antalya'dan, Hatay'dan ve Kayser'den daha üstün bir tarafı yok. Emin olun, sadece inanması zor geliyorİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tokat iyi oldu aslında. ayakların yere basması lazım. umarım ders alınır. bu takıma iyi bir 8 numara şart. bir de şu samsunspor'un teknk direktörü iyi takip edilmeli. takımın başına getirilecek bir sonraki isim kesinlikle o olmalı. bay arası hiç iyi olmadı. takımı toparlanması yine 3--4 haftayı bulur.
20 maç sonunda hala bir sikim oynamıyorsak, Kayseri'ye kimse bir şey demesinYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Takım içerde başka oynuyor dışarda başka oynuyor. İçerdeki istek ve coşkuyu dışarı yansıtmadıktan sonra iş yapamaz bu takım. Çünkü kreatif oyuncu sayısı sınırlı. Takımı çekip çevirecek bir 8 numara alırsın, o zaman daha dengeli oynarsın. Topa basan adam yok sahada.
Özetle bu takım hep yüksek nabızla oynaması lazım. Tempo düşürürse eskiye dönüyor. Ya da o 8 numarayı alacaksın. %50 fark eder direkt.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 01.02.2025, 18:33.
Yorum
-
Ben de Lundstram girmeyip Ozan oyunda kalsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama ne düşürse düşünelim takımda adam gibi oyun kurucu yok. Oyuna akıl katacak ve merkezde liderlik yapacak bir isme ihtiyaç duyuyoruz.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatilmiyorum ilk cikmasi gereken adam ozandi sonrada visca mendy -umut iyi kotu is yapiyorlardi ikinci yari bu kadar dusmmeizin sebebi yanlis oyuncu degisiklikleri ile orta saha kurgusunun bozulmasi surekli arayan hareket halindeki sikanda cikican rakibin ekmegine yag suruldu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)))
Yorum