Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizi çok seven bir kişiyse eğer bahsettiğin kişi olabilir bence.
    Eyvallah ayni kisiden bahsediyoruz trabzonsporu cok sevdigini her firsatta belirten birisi zaten..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:47.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca gidecektiyse Kopenhag maçlarından sonra postalanmalıydı. O zaman çok yazdım bu adam şimdi gitmezse sezonu kaybederiz diye. Olmayacak duaya amin denildi sanki bir halttan anlıyormuş da işleri düzeltme şansı varmış gibi. O şans hiç bir zaman olmadı. Geçen sezon şampiyonluğu bir kaç yıldız oyuncumuz istediler ve Avcı'ya rağmen aldılar.

Şimdi madem sezonu kaybettik, istifa etmesin. Daha fazla rezil olsun ki geri dönme şansı kalmasın. Oynattığı o işkence futbolunu da gitsin nerede oynatıyorsa oynatsın. Biz ekran başında kurdeşen döktük, futbolcular ne kadar sıkılmışlardır Allah bilir.
      Peki o yıldızlar, tolunaya, şotaya, çimşite, şenola rağmen neden şampiyon olamadılar acaba? Onlar yıldız değil miydi
      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:47.

Yorum

• Takimdan cevsp alamiyor. Efendim ben mi gbamini defansa koyuyorum? Bakayi ben mi geride oynatiyorum. Trezeguete sag kanatta ben mi oynatiyorum?

Hemen sucu takima at.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki o yıldızlar, tolunaya, şoraya, çimşite, şenola rağmen neden şampiyon olamadılar acaba?
          Var sistemi gelmeden önce çok şampiyonluğumuz çalındı. Var'dan sonra bile çaldılar 2020'de. O sezon bir tane sağlam stoperimiz olsa hakemlere rağmen şampiyon olurduk Çimşir'le. Şenol'la 2010-2011'de şampiyon olduk zaten.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Var sistemi gelmeden önce çok şampiyonluğumuz çalındı. Var'dan sonra bile çaldılar 2020'de. O sezon bir tane sağlam stoperimiz olsa hakemlere rağmen şampiyon olurduk Çimşir'le. Şenol'la 2010-2011'de şampiyon olduk zaten.
            Hocanın şampiyonluktaki payı neyse başarısızlıktaki payı da o kadar. O yüzden tek başına ne hocayı, ne futbolcuları ne de yönetimi suçlamanın anlamı var. Hepsinin ortak hataları sonucu bu noktadayız

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erenim yerie solda kim oynayacak??
              Larsenin yerine kim oynayacak??
              Trezegue sagda oynadi mi solda kim oynayacak??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              Eren in yerine Arif oynayacak veya Denswill.

Larsen'in yerine Doğucan oynayacak.

Trezeguet sağ da oynamaz orda yanlışın var abi zaten..

Eee ne yani???
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• avcı kalıyor. yönetim kabul etmedi.

yarın muhtemelen bir toplantı gerçekleşecek. hoca ile konuşulacak.

şu anlık durum bu. avcıya arkandayız mesajı verilmiş. hoca vazgeçecekmiş kararından.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah ayni kisiden bahsediyoruz trabzonsporu cok sevdigini her firsatta belirten birisi zaten..
                  Kim bu söyleyinde bizde bilelim. En azından özelden yazarsanız sevinirim
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam buldum ya orta anadolu deyince anlamam lazımdı gerçi )

Johann CRUYFF

Yorum

• Hocanın söylediği gibi hastalıklı bir durum yok
                      Hastalık kendisinde var!!!

Sana fantazi yap diyen olmadı
                      Elinde stoper varken gidip orta saha adamını stoperde oynatmak taktik değil akıl tutulmasıdır

Oyuncu kalitesi artacak
                      herkes kendi mevkisinde oynayacak
                      vasat oyuncular veda edecek

Avcı istifa etsin demiyoruz, avcı doğru iş yapsın
                      burası deneme tahtası değil

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avcı kalıyor. yönetim kabul etmedi.

yarın muhtemelen bir toplantı gerçekleşecek. hoca ile konuşulacak.

şu anlık durum bu. avcıya arkandayız mesajı verilmiş. hoca vazgeçecekmiş kararından.
                        İnşallah bu arkandayız mesajı geçmişte ki arkandayız mesajlari gibi bir mesaj olmaz

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eren in yerine Arif oynayacak veya Denswill.

Larsen'in yerine Doğucan oynayacak.

Trezeguet sağ da oynamaz orda yanlışın var abi zaten..

Eee ne yani???
                          Arif kim???
                          Denswill cok mu iyi??
                          Trezegueye gelince solda oynadimi sagda kim oynayacak olacakti.. orayada lahtimi yazarsin herhalde..
                          Isim yazmakla olmuyor bu isler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• başkanla ertuğrul başkanın arası yok diyorlar.. avcıyı en başta başkan istememişti, e.doğan inat etti getirtti, bunu herkes biliyor artık..

yapılan transferle de inatlaşma var diyorlar.. kimse fener maçındaki sarılma görüntülerini söylemesin ..

eğer başkanla asbaşkan inatlaşıyorsa takım içinde başkan kaynaklı sabotaj ihtimali akla gelir. şenol hocanın haftalarca trabzonda gezmesi akılları çokça karıştırmıştı zaten..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buna harbiden inanıyorsun he sağ bekinde larsen sol bekinde eren olan takım ligin en iyi 2.kadrosuna sahip.
                              Evet inanıyorum,Kadromuzu bende yeterli bulmuyorum ama bak şimdi; ne fenerde ne beşiktaşta bi bakasetas-visca-hamsik-uğurcan-hugo yok,hiç beğenmediğim bartra nın kariyerinde bile bir defans oyuncuları yok, yine biz çok beğenmesekte trezege ayarında kanat oyuncusuda yok iki takımda.Bugün bana fb den istediğin oyuncuyu seç deseler bir ferdi alırım geri kalan numunelik bir oyuncusunu almam.bjk dende bir rosier belki gedson birazda weghorst ki onunda maxi gomez le hemen hemen aynı kalibrede olduğunu düşünüyorum belki bi tık üstü,ghezzal ı saymıyorum o zaten bu sene hiç yok.Kaldıki 2 takımlada oynadığımız maçlarda çok bariz üstün oynadık üstelik bjk ile deplasmanda demekki takımın bu gücü var.Yeterince anlatabilmişimdir umarım.

Ha bu arada saydığım adamlar kadarda çöp var takımda,sorunumuzda bunlardan ve hocanın fantazilerinden kaynaklanıyor zaten

Ayrıca iyidir kötüdür bilmem,solbeki eren olan takım dediğin Eren elmalı yı bugün salsak 3 büyük kulübe havada transfer yapar,gs bjk zaten uçarak alır.
                              En son doc holliday tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 20:36.
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Puan kaybı olduğu her maç sonra kelime oyunu yapıyor
                                Öz eleştiri yap artık

djanini ve densvil ile uzatmayın satın gitsin dedik ama kendi bildiğini okudun
                                sonuç berbat

bu sezon transfer politikasında hem sen hem de yönetim ağır dibe vurdu
                                kalite bu kadar düşer mi yahu

hamsik gervinho peres'i alan yönetim bir anda vasat isimlere geçti
                                böyle olunca da sahada rezil oldun

Yorum

Yükleniyor...
                                X