Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Denswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.

Yorum

• Bu akşam turu geçelim de isterse Avcı kendi çıksın oynasın artık. Tamamen sonuçla ilgileniyorum bu saatten sonra.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hiç umudum yok ama yolun Şampiyonlar Ligi olsun.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Denswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.
            Burada amaç 45 dakika rakibe top koklatmamak. Belki de adamlar duran top fırsatı bile bulamayacak. Skoru alırsak Hugo ile 3'lüye döner kesin hoca.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca formasyon değişmeyeceğiz dedi ama rakibi şaşırtmak için denerse de sürpriz olmaz. Arkaya atmış zaten 2 tane oyun kurucu stoperi. Siopis-Dorukhan bozacak, 2 stoper kuracak.
              Hoca yine dörtlü başlar ama maç içinde böyle geçişler yapar, bunları yaptığı hatta maç sonrası neden yaptığını izah ettiği de oldu.

Oyunun genişliğini arttırmak için bekleri olabildiğince öne çıkarır, Dorukhan ve Denswill de tam kenar stoper oynayabilen isimler kadro müsait. O nedenle hücumda farklı savunmada farklı görüntü verebiliriz.

Hocanın sürpriz planları olduğuna inanıyorum. Umarım tutar.

Yorum

• Hugo için turun ilk maçında da söyledim kötü oynuyor sol stoperde ilk tercih denswil olması lazım

Yorum

• Umarım güzel bir kareografi hazırlanmıştır

Yorum

• Bardri’ye buyuk is dusuyor. Hayde arslanım.
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bardri’ye buyuk is dusuyor. Hayde arslanım.
                      Bence çok serbest vuruş kazanacağız, 1 tanesini yazar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Denswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.
                        Topu pek yerden kaldırmayacağız gibi anlaşılıyor. Orta alanı rakibe vermemeye çalışacağız.

Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.

Yorum

• Bakasetas yedeklerde var.

Demek sakatlığı o kadar ciddi değil.

Bu sevindirici bir haber bizim için.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Mehmet yılmaz'ın saçlar yine gitmiş yaww bu ektirme işi de yalan galiba
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence çok serbest vuruş kazanacağız, 1 tanesini yazar.
                              Insallah. Genelde ic saha maclarında cok etkili olan bir oyuncu. Atmosferide arkasına alırsa farklı isler yapabilir.
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hugo’nun kesik yiyeceğini tahmin ediyordum. İnşallah bu değişiklikten katkı alırız…
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X