rakibin kalecisi hariç as kadro sanırım. daramy de oynuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink varmı?
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca bu kafayla bu maça çıkarsa eleyemeyiz haberiniz olsun.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink var, ama özelden vermem gerekiyor.Posta kutun dolu ama.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı çok sakin. Beni korkutuyor. Puan maçı değil eleme maçı.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede Enescim. Dün Karabag i cok begendim ama turu kendi elleriyle ikram ettiler. Rakip biraz sertlesip baski yapinca öyle felaket hatalar yaptilar ki..Umarim biz daha iyisini yapariz..
Bence ara ara cok sert oynayacaklar..Bende kadroyu direncli buldum..Umarim tüm oyuncularimiz iyi konsantre olurlar ama özellikle Dorukhan hayatinin futbolunu oynamali..
İş Dorukhan da bitiyor zaten inşallah hayatının futbolunu oynar.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın en iyi yaptıgı ıs boyle tek macları ıyı oynaması.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah hoca 2021'de takıma İtalya paketini yükledi. Bu sene İspanya update'ni yüklüyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa futbol eskiden daha zevkliydi be neydi şu Barça ey gidi günler, şimdi zevk vermiyor Avrupalılar bile. Bu Barça zirveydi be, bu akşam üzerimizde TS formasıyla bu Barça performansı sergilemeliyiz.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa futbol eskiden daha zevkliydi be neydi şu Barça ey gidi günler, şimdi zevk vermiyor Avrupalılar bile. Bu Barça zirveydi be, bu akşam üzerimizde TS formasıyla bu Barça performansı sergilemeliyiz.
-Çocukluk anılarının romantizmiyle olabilir- favori Barca kadrom o değildi ama, yine de bir yorum yapayım, o söylediğin mümkün değil.Çünkü bahsettiğin Barca kardosu futbol oynamıyordu. Farklı bir spor dalı icra ettiler.
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 21:10.
Yorum
Yorum