Denswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca formasyon değişmeyeceğiz dedi ama rakibi şaşırtmak için denerse de sürpriz olmaz. Arkaya atmış zaten 2 tane oyun kurucu stoperi. Siopis-Dorukhan bozacak, 2 stoper kuracak.
Oyunun genişliğini arttırmak için bekleri olabildiğince öne çıkarır, Dorukhan ve Denswill de tam kenar stoper oynayabilen isimler kadro müsait. O nedenle hücumda farklı savunmada farklı görüntü verebiliriz.
Hocanın sürpriz planları olduğuna inanıyorum. Umarım tutar.
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBardri’ye buyuk is dusuyor. Hayde arslanım.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill top kullanmak için doğru tercih ama hava toplari Hugonun yokluğunda hem ilerde hem geride büyük sıkıntı cekmeyiz inşallah.
Rakibin iki silahı olacak çok hızlı ve uzun toplarla kontra atak. Diğeri de duran toplar.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok serbest vuruş kazanacağız, 1 tanesini yazar.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
Yorum