Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dorukhan siopis ile basliyoruz
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Denswil top kullanması için oynuyor, yoksa bu orta saha ile top kazanırsın ama kullanamazsın.

Yorum

• Valla ben hocanın yerinde olsam hangi kadroyu çıkarırdım bilmiyorum. Belli ki kontrollü oyunla başlıcaz. Duruma göre de aksiyon alıcaz.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim kadarıyla yok, gs maçında da olmayacak
          Sağlık ekibi oynamasında bir engel yok demiş gayse maçında olur bence.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• kadro iyi gibi, beğendim

Yorum

• Ilk yaridan isi bitirecek kadro
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ortasahada siopis cok kostugu icin bos alan yaratiyo kendine ve pasi oyun kurmada ona atiyoruz..o oyun kuramaz ayaği iyi degil bunu denersek ilk mactaki gibi yanariz

Yorum

• Hugo’nun cornerlerde kafa vuruşlarıda etkiliydi hayırlısı olsun.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Top bizdeyken 3'lü olabilir. 3'lü olmazsa sağ kanatta Ömür ile oyunu genişletmekte zorlanabiliriz. Bu stoperler ile eriden pasla top çıkartan; Dorukhan-Siopis ile de anca önde basıp top kaparak üreten bir kadro. O açıdan enteresan.

Yorum

• tv8.5 maç önü başladı

Ömer Üründül kfemmmmmmgnscheskj<kxsblknfahgz< html=""></kxsblknfahgz<>

Yorum

• ------Dorukhan--Barta--Denswil------
                        Larssen---------Siopis------------Eren
                        -------Bardhi------------Ömür--------
                        ---------Djaniny---Cornelius----------
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trezeguet'e gevşeğini hak edene kadar ilk 11'e yazmak Trabzonspor'a ihanettir. Enis normalde ters ayaklı kanat pozisyonunda defalarca oynadı. Trezeguet'nin kaç maçtır yaptığı gevşekliği Trabzonlu birisi yapsaydı PAF takıma göndermişlerdi.

Abdullah Avcı'nın bu noktada Visca'ya da defalarca sabrının olduğunu geçen sezon gördük. Visca'nın çok kötü maçları oldu ve 90 dakika sahada kaldı. Ki bu çok iyi başlayıp formu düşüşe geçtiği zamanlarda. Visca konusunda belki hocayı eleştiremem ama Trezeguet konusunda aynı fikirde değilim. Bu noktada hocanın sabit fikirli olması ve kendi kararlarının eleştirilmesine müsaade etmemesi de çok itici. Oyuncu kararlarını soran her kim olursa olsun (muhabirler dahil) ters şekilde bir surat ve cevap alıyoruz. 2 maçtır SOS veren kadro tercihlerini eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız Sayın Hunter!

Not: Antreman verilerini bilemem. Belki Trezeguet antremanda harikalar yaratıyor ve kafa olarak gerçekten maça hazır. O zaman tabi ki.

Ama zahiri olarak gördüklerimizden yola çıkarak ben kadroyu şu şekilde oluştururdum. Trezeguet konusunda çok netim. Tıpkı Kouassi gibi nerede olduklarının kendilerine hatırlatılması gerekiyor.

Uğurcan
                          Larsen Bartra Hugo Eren
                          Dorukhan Siopis
                          Abdülkadir Djaniny Bardhi
                          Cornelius
                          Denswil tercihi haricinde dediğim kadro. Dizilişte Djaniny'i sol açıkta gösterseler de benim söylediğim gibi Enis'i hoca kanatta kullanabilir. Trezeguet gevşeği olmadığı için umutluyum.
                          En son Yağızhan S. tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 20:26.

Yorum

• Dorukhan-----Bartra------Denswill
                            Larsen--Ömür--Siopis--Bardhi--Eren
                            ----------Cornelius--Djaniny

gibi bir şey anladım ben...

Hücumda farklı savunmada farklı bir şeyler deneyeceğiz gibi, bakalım tutacak mı.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ------Dorukhan--Barta--Denswil------
                              Larssen---------Siopis------------Eren
                              -------Bardhi------------Ömür--------
                              ---------Djaniny---Cornelius----------
                              4-3-3 devam bu saçma sistemle başımıza iş aldık.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Siopis - Abdüş - Bardhi aynı anda sahada, kornerden gol yememe ihtimali yok bu takımın boy ortalaması inanılmaz düşük ilk 11in.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X