Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaman gecmiyor be
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bu maç özelinde düşüncem. Normal Trabzonspor geleneğinde olmayacak gol baketas vuruşuyla ayağa çarparak gol oldu.Tıpkı geçen yıl rahmetli ahmetin kaleciden gelen topun kafasından gol olması gibi.Buna pek alışık değiliz biz.Bu tur maçında hissiyatım bir şekilde tur atlayacağımız yönünde.Allah utandırmasın.Defans ve ortasahamızın hatasız oynadığı bir maç olsun. Bu defa da bizim vurduğumuz gol olsun..Olmazsa da sağlık olsun.Elersek kazanacağımız şey kaybedeceğimizden çok daha fazla olacak
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Sabah da söylemiştim bu tur bizim başkan yolu yok, hem de çok rahat bizim olacak rakipte bı halt yok evinde olmanın ekmeğini yedi ama deplasmanı kaldıracak takım değil

Yorum

• Tur bence bize daha yakin degil ama avantajimiz evimizde oynayacak olmamiz,Hoca ya buyuk is dusuyor oyunun icinde olmali gereksiz risk almadan zor olucak ama insallah olacak ..

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gramin Trabzonspor'da bu arada.
            Kimdir bu? Tam adı ne?
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Antalya maçında bir ara 3-5-2'ye geçtik. Bence fena değildi.

Yorum

• Bu akşam yaşananlar Kopenhag taraftarına ders olsun.

Bir daha deplasmanlı maç için şehirlerine misafir takım geldiğinde, araç kornalarını bile susturacak kıvama geldiler.

Yorum

• Trt canli yayin yapti az once baris yurduseven stad onunden kopenhag taraftarlarinin otobusu geldi tam o arada aractan inenlerden birisi direkt stad duvarina gidip isedi aynisini istanbulda cl milan liverpol finalinde taksimde gormustum sidik kokusundan taksim meydana istiklale girilmiyordu avrupa medeniyeti de boyle birse demek bu arada trt deki garip hanım sunucu bizi kopenhagda cok kotu karsiladilar gurultu yaptilar otel önunde biz boyle seylere hic girmedik gayet misafirperver dostca karsiladik diyor garibimin dunyadan haberi yok aksam yasananlardan ya haberi yok ya salaga yatiyor
                  En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 20:05.
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimdir bu? Tam adı ne?
                    Jean-Philippe Gbamin, Everton'dan kiralik 6 numara

Yorum

• Takim geliyor stada

Yorum

• vakit geçmiyor arkadaş bu ne ya

bugün inşallah taraftarımız 90 dk susmaz çok önem kazanacak taraftar etkisi

ilk golü atsalar bile susmamak lazım şarkı türkülerden ziyade rakibi boğmak lazım uğultuyla

Yorum

• trezeguet ilk 11 değil

siopis dorukhan ortasahası var

inşallah bardhi etkili olur. ilk yarı 1 gol atarsak ikinci yarı boğarız rakibi

hugo da yok
                          En son Surmeneli_91 tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 20:15.

Yorum

• Denswil aklımdan geçmişti. Hugo yok 11de. Trezeguet de yok.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor’un 11’i belli oldu: Uğurcan - Larsen, Bartra, Denswil, Eren - Dorukhan, Siopis, Bardhi - Abdülkadir, Djaniny - Cornelius
                              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                              2021-2022
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yine ilginç bir kadro seçimi Hugo yerine Denswill ile başlamış hoca..

Trezeguet kesik yemiş bu normal zaten topçu değil kendisi.

Kanatsız oynayacağız cornelius için kötü olmuş.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X