Zaman gecmiyor be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu maç özelinde düşüncem. Normal Trabzonspor geleneğinde olmayacak gol baketas vuruşuyla ayağa çarparak gol oldu.Tıpkı geçen yıl rahmetli ahmetin kaleciden gelen topun kafasından gol olması gibi.Buna pek alışık değiliz biz.Bu tur maçında hissiyatım bir şekilde tur atlayacağımız yönünde.Allah utandırmasın.Defans ve ortasahamızın hatasız oynadığı bir maç olsun. Bu defa da bizim vurduğumuz gol olsun..Olmazsa da sağlık olsun.Elersek kazanacağımız şey kaybedeceğimizden çok daha fazla olacakVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGramin Trabzonspor'da bu arada.Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
Trt canli yayin yapti az once baris yurduseven stad onunden kopenhag taraftarlarinin otobusu geldi tam o arada aractan inenlerden birisi direkt stad duvarina gidip isedi aynisini istanbulda cl milan liverpol finalinde taksimde gormustum sidik kokusundan taksim meydana istiklale girilmiyordu avrupa medeniyeti de boyle birse demekbu arada trt deki garip hanım sunucu bizi kopenhagda cok kotu karsiladilar gurultu yaptilar otel önunde biz boyle seylere hic girmedik gayet misafirperver dostca karsiladik diyor garibimin dunyadan haberi yok aksam yasananlardan ya haberi yok ya salaga yatiyor
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 20:05.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdir bu? Tam adı ne?Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
trezeguet ilk 11 değil
siopis dorukhan ortasahası var
inşallah bardhi etkili olur. ilk yarı 1 gol atarsak ikinci yarı boğarız rakibi
hugo da yokEn son Surmeneli_91 tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 20:15.
Yorum
Yorum