Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim hoca kombinasyonu hala ve daha uzun süre olabileceğinin en iyisi ama eksikler olduğu kadar hatalar da var. Nwakaeme yazmak istemezdim ama onun çözdüğü üretkenlik sorununa alternatif üretemedik. Daha tempolu, daha direk oyuna ihtiyacımız var Trezequet'li oyunda ama öyle de oynamıyoruz. Nwakame - Trzequet sürecini ben böyle okumuştum. Kanat beklerini geçen seneye göre daha fazla çıkarıyoruz, 3 lü savunma göbeği oynayabiliyoruz çünkü, ama bu bizim ilk planımız olmalı mı tartıişılır. Dahası bunun dışında bir planımız olup olmadığı da tartışılır. Takım gelişiyor mu, yoksa yerinde mi sayıyor bunu ligde göreceğiz ne yazık ki, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimalimiz varken bunu başaramadığımız denklemde, ilerleyen süreç hem yönetim hem de hoca açısından çok önemli bir kırılma noktası olacak.
    kesinlikle haklısın eksikler de var hatalarda. ama dediğin gibi yönetimde hoca da şuan olabileceğin en iyisi. olmadı ne yapalim bu maça takılır kalırsak ligide kaçırırız. bu maçı hemen unutup gs maçına odaklanmalıyız. gs maçındaki olası mağlubiyet takımı kaosa sürükler ve bu bizim canımızı çok daha fazla sıkar. ilk 3 maçında izlediğimiz rakibimiz hala lige hazır değil ve berbat durumdalar yenip yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok.
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Şu uyuşuk taktiksiz yan pas geri pas oyununu savunanları, kendi sahanda 40 bin seyirci önünde mutlak gol atman gereken maçta 2-3 pozisyona girdik diye iyi oynadık daha nolsun diyenleri anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türk takımlarının yeri en fazla Avrupa Ligi zaten. 3 ay önce şampiyon olan, 1 ay önce kupa alan hocaya ve takıma çok abartılı, çok agresif yorumlar var. Tek üzüldüğüm kaybedilen 10 milyon. En kötü Avrupa Ligi grubunda 3.olup Konferans Liginde devam etmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Konferans yukarısı bizi aşar.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Köy takımımı..harbiden bu forumun iyice tadı kaçtı..
          Tamam köy takımı değil ama adam haksız mı?
          Rakip bağrıyor elenmeye geldim şut çekip beni eleyin diye. İlk maçtaki gibi alan kapatma yoktu her düzgün 2-3 hızlı pas yapıp merkezden giren takım üçlerdi bunları.

Yorum

• Djaniny, Cornelius, Badhyle kacirdik 60lara geldik eyvallah.

Son yarim saat vites artirmaliydik. En azindan son 15-20 dk. Cok daha hareketli olmali ve hucumda hic bisey yapamiyorsak kaos yaratmaliydik. Hucumcular cok onde kaldi ve iki hat olarak kirildik. Trailer olarak ceza sahasina kosular, hizli ikiye birler girmeliydik. Kouassi nin o kalabalikta bisey yapamayacagi belliydi. Trezeguet Siopis yerine girmeli merkeze Omur gecmeliydi hizla top tasimak icin merkezde.

Ust duzey bi hucumcumuz da olmayinca yeterince uretemedik son bolumde.

Yorum

• Bilerek elendik. Eminim. Son kararım.

Yorum

• Avrupa Ligi daha iyi olabilir. Biraz takarsak orayi, iyi isler yapabiliriz.
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zamaninda ömüre 23 milyon € veren Man. City
                  acaba simdiki ömüre 23€ verirmi
                  Vatandas sahada anca nefes aliyor bizde süper star diye umut bagliyoruz
                  Vurdumduymaz reis icin 2.3 veren olursa öpüp basimiza koyalim
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Pozisyonu bulmussun 4 kez top bana dokun gol olayim diyor vuramiyorsun orta sahan olsa ne yazar futbolu zekasiyla oynayan tek forvetin yok

Yorum

• hoca takımı beğenmiş o zaman bize laf etmek düşmez

haftasonu gs ye de yenil gör ondan sonra futbolumuzu beğenmeyi

başladı sabır hoşgörü laflarına..

Yorum

• Ömür’ün Trabzonspor’dan, Trabzonspor’un da Ömür’den kurtulması lazım acilen. Hoca ne kenara koyuyor ne de Ömür oyun oynuyor. Bu kadar basit hata yapan ve bu kadar az risk alan oyuncu üst seviyeye çıkamaz maalesef.

Yorum

• 2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorum

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zamaninda ömüre 23 milyon € veren Man. City
                            acaba simdiki ömüre 23€ verirmi
                            Vatandas sahada anca nefes aliyor bizde süper star diye umut bagliyoruz
                            Bırak Avrupayı?? Senin ülkende şampiyonluk yarışındakı herhangi bir takımın transfer listesine girmişmidir?? keşke bizde olsa diyecek bir takım söyleyebilirmisiniz ))

ne oynuyor Ömür, Nerede oynuyor ve ne meziyeti var ))) ÖMÜRE İYİ DİYEN KİŞİ İLE FUTBOL KONUŞULMAZ.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorum
                              Yok artık ))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu gecenin birinci sorumlusu gerekli takviyeleri aylardır yapamayan yönetimdir. Bartra'yı bile bir hafta önce alsan belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. İkinci sorumlu kontrollü oyun diye bize mıymıy top izleten hocadır. Üçüncü sorumlu da yüzde yüz golleri kaçıran Corne ve Djaniny.
                                Bir de sırtına 10 numara geçiren bir eleman var. İki kez topukla pas vermeye çalıştı ikisinde de yere düştü. Birinde az daha gol yiyorduk. Sorumluluk alması gerekirken paşa torunumuz rakip defansın arkasına saklanıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En iyi özegeligi. Adam arkasinda saklanmak. Hoca nasil bu macta 60 dk dayandi inanilir gibi degil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X