Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk 20 dakika bir gol atmak cok önemli
    Insallah olacak

Yorum

• Erken şok bir gol yemezsek bu işi bitiririz
      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Şu maçta orta sahada top kaybından gol yersek sanırım Siopis ve Dorukhan’ı affedemem. Bu ikili oynadığında hep aynı problemi yaşadık. Umarım bu sefer farklı olur.

Yorum

• 80 dakika 0-0 gitse bile tur bize yakın olur.

1 gol uzatma demek zaten. Oyunun kontrolü de bizde olacak.

Kilit noktamız bireysel hata yapmamak olacak.

Yorum

• Yav aspirin maspirin bir şey yok mudur uşaklar
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Şampiyon takımın eleme maçı oynaması cidden rezil iğrenç bir durum
              sen şampiyonsun kralsın ama eleme maçı oynuyorsun

ülke futbolu adına utanç verici

böyle devam ederse daha fazla eleme maçı oynayacaksın
              çok vahim durum

Yorum

• Hatırlar mısınız Beckham'ın penaltı kaçırdığı bir İngiltere Türkiye maçı vardı o maç dehşet heyecanlanmıştım aklıma nerden geldiyse şimdi gerçi onlardan çok korkuyordum ondandı

Bu heyecan başka.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yorumcu başladı çağırmaya City'yi Liverpool'u.

Benim bildiğim Trabzon bu akşam rakibini eler yarın da kurada en deli takımları çeker

Yorum

• Bu akşam şikecilerin gündemi darphanenin 8.şampiyonluğumuz hatırasına bastırdığı para.. Birde avrupanın darphanesi şampiyonlar liğine kendimizi atarsak keyfim katlanacak.Haydi aslanlar.
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• kalemizde saçma sapan bir gol görüp turda kalmak için 2 gol atmak zorunda kalmadığımız her dakika bize yazar. fizik kalitesi övülen kopenhag takımı kendi evinde maç sonu göremedi. bugün alışık olmadıkları iklim, sıcaklık, nem koşullarında işleri her geçen dakika daha zor olacak. 1-0 bulursak 2'yi de buluruz, yeter ki mağlup duruma düşmeyelim.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Rakibin ne yapacağı çok belli bence. Geride sağlam durup agresif pres yapacaklar çok adamla. O presleri kırmayı başarmamız lazım bir şekilde.

Yorum

• taraftara çok çok büyük iş düşüyor. şov yapalım bugün tribünde

Yorum

• Avrupa'da Bilbao maçında Tolga Zengin'in performansı üstüne bir kaleci performansı hatırlamıyorum. Uğurcan bu şanssızlığını kırması lazım.

Yorum

• 3 tane kısa orta saha ve kafa topunda en iyi oyuncu Hugo'yu kesmek büyük yanlış, Denswil çok iyi oyun kuruyor desen oda yok, Antalya maçında, 2-3 tane defans arkasına kaçan adama net atabileceği pasları atmak yerine topu yanındakine attı, Hugo bu maçta saha da olmalıydı, ilk maçta Dorukhan'ı nasıl oynatmayıp Kouassi çöpünü koyup sıvadıysa bugün de duran toplarda etkili takıma karşı hava toplarında en etkili oyuncumuzu keserek kumar oynadı..
                              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 21:28.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşam şikecilerin gündemi darphanenin 8.şampiyonluğumuz hatırasına bastırdığı para.. Birde avrupanın darphanesi şampiyonlar liğine kendimizi atarsak keyfim katlanacak.Haydi aslanlar.
                                Guzel urun yapmıslar
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X