Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün lig 2. (mac fazlasiyla) olan takimla 5. arasinda 3 puan fark var. Liderle 12 puan
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 17:38.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galatasaray perşembe günü lazio maçına çıkacak dönüşte sivas'a gidiyor. Sivasspor toparlandı sabaha kadar oynansa yenilmez.

Fenerbahçe perşembe günü frankurt ile oynuyor iddiası yok yedek çıkar. Hafta sonu gaziantep deplasmanına gidiyorlar ki adamlar iç sahada ligin en iyi takımlarından birisi namağlup gidiyorlar. Bu maçı da gaziantep kaybetmez.

Biz bu hafta antalya maçını alırsak fark yine açılacak.
      Genel olarak katılıyorum. Son Avrupa'dan dönüş haftası olacak. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir hafta.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Genel olarak katılıyorum. Son Avrupa'dan dönüş haftası olacak. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir hafta.
        Son değil aslında. Konferans ligine gidecekler daha.

Ayrıca buraya tahminimi bırakıyorum. Ligin ikinci devresinde içerideki Karagümrük maçında şampiyonluğu ilan ediyoruz. 18 puan fark olacak. 17 Nisan'a denk geliyor sanırım. Tahminim tutarsa forma istiyorum
        En son UYZD tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 19:33.

Yorum

• En yakınımızdaki rakibin fb olması bizim şansımız. Bir takım düşünün oyle bir girdapda ki, medyası ve yönetimi teknik direktörün kovulmasi için hata yapmasını bekliyor. Fb devre sonuna kadar minimum 4 puan kaybeder. Ben o zamana kadar puan farkının biraz daha açılacağını tahmin ediyorum

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En yakınımızdaki rakibin fb olması bizim şansımız. Bir takım düşünün oyle bir girdapda ki, medyası ve yönetimi teknik direktörün kovulmasi için hata yapmasını bekliyor. Fb devre sonuna kadar minimum 4 puan kaybeder. Ben o zamana kadar puan farkının biraz daha açılacağını tahmin ediyorum
            Maksimum 4 puan alır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• Ben savunma problemimiz olduğunu düşünmüyorum. Savunma yerleşiminde de defanstan top çıkarmada da zorlandığımızı düşünmüyorum. Hatta topu geriden iyi çıkarıyoruz ama ileride yerleşme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Ya ileride çoğalamıyoruz ya da topu hemen kaybediyoruz. O sıkıntıyı çözebilirsek ben kolay kolay sırtımızın yere geleceğini düşünmüyorum.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Benim gibi yükseklik korkusu yaşayan arkadaşlar puan tablosunda aşağıya bakmak yerine şu ana kadar hiç puan kaybetmemiş 15 de 15 giden daha iyi bir Trabzonspor'un üstümüzde olduğunu ve onu yakalamayı hayal etsin
                En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 20:55.
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben savunma problemimiz olduğunu düşünmüyorum. Savunma yerleşiminde de defanstan top çıkarmada da zorlandığımızı düşünmüyorum. Hatta topu geriden iyi çıkarıyoruz ama ileride yerleşme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Ya ileride çoğalamıyoruz ya da topu hemen kaybediyoruz. O sıkıntıyı çözebilirsek ben kolay kolay sırtımızın yere geleceğini düşünmüyorum.
                  Bakasetas varlığı ve yokluğu, yerleşim konusunda fark ettiriyor. Hamsik-Bakasetas ikilisi oraları çok iyi oynuyordu. Hücumda eksiğimiz ise yeterince çabuk çıkıp rakibi eksik yakalayamıyoruz. O da oyuncu profilleriyle alakalı. Transferle halledeceğiz o kısmı da inşalllah.

Yorum

• kendi sahasında ne olur bilmiyorum ama şu gaziantepi fenerbahçe dağıtır...tel tel dökülüyorlar, defans arkasına atılan her top büyük gol tehlikesi yaratıyor..çok kötüler
                    County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kendi sahasında ne olur bilmiyorum ama şu gaziantepi fenerbahçe dağıtır...tel tel dökülüyorlar, defans arkasına atılan her top büyük gol tehlikesi yaratıyor..çok kötüler
                      bence antep ve besiktas‘i rahat yenerler. Biz antalya ve hatay‘i yenelim sikinti yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      HY67...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakasetas varlığı ve yokluğu, yerleşim konusunda fark ettiriyor. Hamsik-Bakasetas ikilisi oraları çok iyi oynuyordu. Hücumda eksiğimiz ise yeterince çabuk çıkıp rakibi eksik yakalayamıyoruz. O da oyuncu profilleriyle alakalı. Transferle halledeceğiz o kısmı da inşalllah.
                        Ne yalan söyleyeyim bence Bakasetas varken de ileride yerleşme konusunda sıkıntı çekiyorduk. Genel olarak bu sorun dediğiniz gibi oyuncu profilinden kaynaklanıyor bence de. Hele ki Ömür ve Nwakaeme birkaç maçtır kontralarda son pasların hiçbirini atmadı neredeyse. O öldürücü pasları atamayınca da topu kalabalığa sokup sürekli top kayıpları yapıyoruz.

Hadi Nwakaemeye bir şey demiyorum ama Ömürün önü açık, yolu uzun. Hızlı çıkışlarda topu yana doğru sürmemeli artık. Hamsik gibi bir adamla aynı takımda ve yan yana oynuyorsun. Avrupada fark yaratmak istiyorsan o öldürücü pasları atmalısın. İsabet olur olmaz ama en azından denemeli.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Menev seriye baslar artik. Antep bu haldeyse sikeciler sifir organize olsa da rahat gol bulurlar. Erol da fb sevgisinden cok hirslanmaz zaten.

Bugun de trollerini ve basindaki tetikcilerini gectim iki tane yoneticisi bile twit atiyor, heriflerin mesajinda 2011 provokasyonu var. Dort koldan basladilar. Yapacagimiz ite cakala hic cevap vermeyip tamamen futbola odaklanmak. Gerci asil onemli olanlar takim ve hoca bunu yapiyor. Insallah da boyle devam ederiz.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• En yakın rakibimiz Konya ile puan farkı 12’ye çıktı ama ben Konya’nın yenmesini isterdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• fenerin galibiyet oranı 1.7
                              bizim galibiyer oranımız 2.6

bu iki oran bu şekilde gittiği sürece değil fener tillahı gelse bizi geçemez.
                              Şampiyonlugu kaybetmemizin tek bir yolu var
                              DOĞRANMAK

DOĞRANARAK ARKA ARKAYA 2+2+3 puan kaybedersek 7 puan kayıp ile puan farkını eritirsek ancak o zaman bu kekoların şansı olabilir.

HA BİRDE ŞU VAR BİZİM YENİLMEMİZ YETMİYOR ONLARINDA ARKA ARKAYA YENMELERİ GEREK

Şuanda fener takımında öyle bir durum yok.

Herkes asansör takımı rizeye 4 atmalarından dolayı salakça konusuyor. Bence ligin en kötü 2-3 takımından birisi.

Görelim onları antep maçında beşiktaş macında falan

bu iki maçta bakalım 3 puandan fazla alacaklarmı

Yorum

• 2021 yılında şuana kadar hayatımda düzgün giden tek şey Trabzonsporumuz. İnşallah bu maçta da devam eder.
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X