Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an bizim takımı diğerlerinden ayıran en önemli şey; güvendir. Takım hocaya, oyun sistemine ve kendisine güveniyor. Aynı zamanda taraftar da takımına güveniyor. Bunu sağlarsan zaten karşında kimse duramaz.

Yorum

• Kesinlikle strese gerek yok. Çünkü takım ve yönetim sakin ve disiplinli şekilde maç maç ilerliyor. 2011 ya a 2020 ile bu yılı kıyaslamak yersiz bir durum, çünkü o sezonlarda hocalarımız olan Şenol Güneş ve Ünal Karaman fazlasıyla duygusal insanlardı. Gerçi Ünal Karaman ikinci yarı başında kovuldu ama devam etse de sonlara doğru Hüseyin gibi sendeleme ihtimali yüksekti.

Abdullah Avcı bu noktada en büyük şansımız, işini şansa bırakmıyor. Eksikleri ve hataları zamanında düzeltmeye çalışıyor. En önemlisi de her takıma karşı bir oyun planı var. Bu yüzden Fb'nin kazanması bizi endiselendirmemeli. Bu hoca ve egolu başkanları varken geri kalan 20 maçı kazanabileceklerine inancı olan varsa fazla hayal görüyorlar. Elbet yine şike yapacaklardır. Rakipleri ayartacaklardır ama bu öyle büyük bir seri ortaya çıkartamaz. Biz bu başarılı halimizle üç maçta puan bıraktık. Muhtemel ki ya Hatay ya akbil karşısında da beraberlik alırsak dört maçta puan kaybı yaşamış olacağız. Bundan dolayı strese mahal yok. Transferlere yoğunlaşıp eksikleri kapatırsak ikinci devre ciddi sorun olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kesinlikle strese gerek yok. Çünkü takım ve yönetim sakin ve disiplinli şekilde maç maç ilerliyor. 2011 ya a 2020 ile bu yılı kıyaslamak yersiz bir durum, çünkü o sezonlarda hocalarımız olan Şenol Güneş ve Ünal Karaman fazlasıyla duygusal insanlardı. Gerçi Ünal Karaman ikinci yarı başında kovuldu ama devam etse de sonlara doğru Hüseyin gibi sendeleme ihtimali yüksekti.

Abdullah Avcı bu noktada en büyük şansımız, işini şansa bırakmıyor. Eksikleri ve hataları zamanında düzeltmeye çalışıyor. En önemlisi de her takıma karşı bir oyun planı var. Bu yüzden Fb'nin kazanması bizi endiselendirmemeli. Bu hoca ve egolu başkanları varken geri kalan 20 maçı kazanabileceklerine inancı olan varsa fazla hayal görüyorlar. Elbet yine şike yapacaklardır. Rakipleri ayartacaklardır ama bu öyle büyük bir seri ortaya çıkartamaz. Biz bu başarılı halimizle üç maçta puan bıraktık. Muhtemel ki ya Hatay ya akbil karşısında da beraberlik alırsak dört maçta puan kaybı yaşamış olacağız. Bundan dolayı strese mahal yok. Transferlere yoğunlaşıp eksikleri kapatırsak ikinci devre ciddi sorun olmayacaktır.
        Başak maçına kadar 3 maçta 9 puan yaparız.
        Başak maçı şampiyonluğun habercisi olabilir 19. hafta
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• ŞB bence bizi yakalayamayacağını çok iyi biliyor.
          Çaresizce bizim puan veya puanlar kaybetmemizi -sadece- bekliyor.
          Onlar da iyi biliyor ki, fark 14 puana çıktığında ya da 12'de kaldığında mental olarak havlu atacaklar.
          Bu yüzden 10 puana düşürüp bizi panikletme telaşındalar.
          Yemezler yavrularım, yemezler Koç'ların Ali, yemezler Hoca müsveddesi balon Pereira

BU KADAR ALÇAK, AŞAĞILIK BİR SPOR BASINI HANGİ ÜLKEDE VAR ACABA?
          TRABZONSPOR'U TAKDİR EDECEKLERİNE, ŞİKEBAHÇEYİ NASIL PARLATIRIZ DERDİNDELER.
          En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 14:59.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu şikecilerin ligin sonuncusunu yendikleri için popoları havaya kalktı!

Bunlar hiç birşey yapamazlar. Gaziantep (D), Beşiktaş ve Karagümrükle (D) oynayacaklar. Palamutu ancak yerler!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu şikecilerin ligin sonuncusunu yendikleri için popoları havaya kalktı!

Bunlar hiç birşey yapamazlar. Gaziantep (D), Beşiktaş ve Karagümrükle (D) oynayacaklar. Palamutu ancak yerler!
              İşte o kadar.

Dedim ya amaçları, bize arkanızdan geliyoruz mesajı verip akıllarınca baskı altına almak

Yoksa bizi yakalayacakları falan yok.

Üstelik BJK ve GS ile aralarında çok da fark yok puan olarak

GS onlardan daha iyi oynuyor.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Antalya’yı cts akşam yenersek bunlar Antep’i yenemez.

Yorum

• Benim için artık kırılma maçı değil.
                  Puan ya da puan kayıpları olabilir.
                  Oyun disiplininde kopmadıkça, saha içerisinde şımarıklık görmüyorum ve görmedikçe yeni serilerde gelir zaten
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte o kadar.

Dedim ya amaçları, bize arkanızdan geliyoruz mesajı verip akıllarınca baskı altına almak

Yoksa bizi yakalayacakları falan yok.

Üstelik BJK ve GS ile aralarında çok da fark yok puan olarak

GS onlardan daha iyi oynuyor.
                    Normalde GS`nin bu bitik, 5 benzemez ve surekli hoca topcu sorunu yasayan Fbden daha iyi durumda olmasi lazim ama Avrupa`ya daha konsantreler ve tabi bir de onlarin gecis oyununa uygun oynuyor rakipler. Kapanan Anadolu takimlarina karsi ise kalite ve tecrube sorunu devreye giriyor. Yine de disaridan gozuken Fbden cok daha az sorunlular.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• hakemler ayrıca ligin ikinci yarısında baskıdan dolayı operasyona girişiyorlar..

ayrıca yaşar kamall uğurlu ..abdülkaddir bitigen gibi adamların servet yarddımcı..gökksel gümüşdağ gibi adamların adamı olduğu net bilgisi olanlar tarafından söyleniyor

bu açıdan ligin ilk yarısında kalan maçlar baya önemli..ilk yarıdan farkı koruyabilirsek çok önemli bir iş yapmış oluruz..

ayrıca
                      ligde tabelaya baktığımızda son 4lü kopacak gibi duruyor..
                      belki tansiyonun düşmesi açısından buda iyi olabilir..

yoksa bize tekme tokat giriyorlar..
                      ben ne başakın ne bjknin ne gsnin nede eskiden fbnin bir oyuncusunun şampiyonluğa oynuyorken darbeyle sakatlandığını hatırlamıyorum..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• 2010-2011 sezonunda Ligin ikinci devresinde 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik alan takımdan bahsediyoruz. Şike teşvik o bu ne varsa
                        herşeyi yaparak Dünya tarihinde görülmeyen bir olayı yaptılar.

Fırsat bulsunlar aynısını yapmaya çalışırlar da takımlarında ışık yok. Puan farkı 5-6 puana inerse
                        geçmiş olsun.

Onlardan korkan onlardan beter olsun ama geçmişte yaşadıklarımız var...
                        En son Şahin Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 16:26.
                        TRABZONSPOR.

Yorum

• var sistemi olmasaydı istedikleri oyunu oynarlardı ama artık geçmiş olsun. yok iyi futbol yok öyle böyle yok . al 3 puanı geç

Yorum

• Puan farkından dolayı şampiyon olacağımız düşüncesi aynı zamanda kapanmaya başlarsa kaybederiz endişesini de beraberinde getiriyor. Ben böyle düşünmüyorum. Avantajımız olduğu doğru ama takım hangi maç bu avantaja güvenerek ipleri elinden bıraktı? Eğer öyle yapsaydık emin olun puanlar kaybederdik çokça. Geriden gelip kazandığımız birçok maç var. Bunlar hep takımın oturmuş sistemi ve kafa yapısı ile ilgili. Dün dünde kaldı artık yeni bir dönemdeyiz. Yönetimimiz dahi isimler aynı olsa da değişti. Hava değişince herkes değişmiş oldu. Hatta biz de değişiyoruz. O sebeple diyorum önümüzdeki maçları kazanmayı bir taraftar olarak çok istiyorum ama skorlar farklı olsa bile düşünce yapımızın değişmeyeceğini bildiğim için sezon sonu adına içim her türlü rahst.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bugün VAR diye bir teknoloji var.
                              Ayrıca öyle bol bol paraları da yok sağa sola saçıp Sneijder, Carlos, Drogba, Ortega, Alex, Hagi, P.Van H., Guti falan... Parayı pasıp getiremiyorsun.
                              Yemiyor artık...

Eskisi gibi değil..
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 17:26.

Yorum

• Benim zaten dikkatimi çeken birşey var :

1974 Kıbrıs Harekatı, uluslarası ambargo, ekonomik sıkıntı. 2 sene sonra başlayan Trabzonspor'un efsane dönemi.

5 nisan 1994 kararları, ekonomik kriz.. 1 sene sonra başlayan Trabzonspor'un formunun zirve yapması.

2000-2001 krizleri, ekonomik buhran, 2004 te başlayan Trabzonspor zirve mücadelesi dönemi.

2008 mortgage krizi tetiklemesi ile başlayan uluslarası ekonomik sıkıntılar süreci... , 1-2 sene içinde Trabzonspor yeniden ligin tepesinde.

Bu sefer öyle bir durum var ki..
                                Hem global ekonomik kriz patlamış pandemi tetiklemesi sonucu, hem de Türkiye negatif ayrılarak bu krizi daha derinden hissediyor.

Kesin şampiyonuz..
                                Hiç kaçarı yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X