Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan normal koşullarda 100 puan yapan takım olamaz falan dedi geçen, 23 hafta var sanırım, bu da 69 puan yapar. Hepsini kazanmak 108 puan yapar.

18 maç kazanıp 3 maç beraberlik 2 maç kaybetsek. 96 puan yapar ne güzel olurdu. 96 puan çok fazla görünüyor, 90 puanla şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.

90-39=51 puan yapar, 51 puan 15 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet yapar. Şu durumdan bu bile muazzam görünüyor ya, öyle bir yere getirdik ki olayı, buradan şampiyonluğa gidemezsek herhalde %90ımız futbol izlemeyi bırakır.

Bizi 12 puan geriden takip eden takımların 90 puana ulaşması için 20 galibiyet 3 beraberlik alması gerekiyor. Böyle bir şey olursa yine şikeyle olur, onu da geçtim bize de kaybetmemeleri gerekiyor.

Uzun lafın kısası o sene bu sene!
    Bu denli detaylı açıklama çok hoşuma gitti.
    Yüzüm güldü. Teşekkür ederim.
    Hamiş

Yorum

• 90 puan çok uçuk bir puan bence bu sezon için 80+ her türlü yeterli olur diye düşünüyorum bu da kalan 23 maçta 1,78 puan ortalaması demek 12g 5b 6m gibi kötümser bir tablo dahi yeterli olabilir bizim için, tabi bu hesaplar hep havada kalıyor sonuçta futbol sahada oynanan bir oyun bize düşen hocaya ve takıma güvenmek başka bir şey değil.

Yorum

• Bizi senelerce karadeniz fırtınası diye gazladılar halbuki sakince oynayıp, bekleyip sonuca gitmemiz gereken maçlar olmuştu.

Ucu ucuna şampiyonluk vermenin bir sebebi olmalıdır ki bu bence büyük bir sebeptir.

96’da Van maçında sakin olsak, akıllı oynasak veya fb maçında elimizdeki 1 puanın bizim işimize yaradığının bilincinde olsaydık sonuç farklı olurdu.

2011’de yine fb maçında adamlar döve döve bizi yenmişti nefes bile alamamıştık o maçı yine elimizde tutabilirdik, kapanabilirdik veya a.gücü-kayseri maçlarında öne geçtiğimiz halde puan kaybetmiştik. Bunlar tesadüf değildir sanıyorum.

Şimdi sakiniz, topu sabırla çevirip sonuç alabiliyoruz. Dk 80’de bile sakiniz. Sakin olmak için de önce ne yaptığını bilmen gerekiyor.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan normal koşullarda 100 puan yapan takım olamaz falan dedi geçen, 23 hafta var sanırım, bu da 69 puan yapar. Hepsini kazanmak 108 puan yapar.

18 maç kazanıp 3 maç beraberlik 2 maç kaybetsek. 96 puan yapar ne güzel olurdu. 96 puan çok fazla görünüyor, 90 puanla şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.

90-39=51 puan yapar, 51 puan 15 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet yapar. Şu durumdan bu bile muazzam görünüyor ya, öyle bir yere getirdik ki olayı, buradan şampiyonluğa gidemezsek herhalde %90ımız futbol izlemeyi bırakır.

Bizi 12 puan geriden takip eden takımların 90 puana ulaşması için 20 galibiyet 3 beraberlik alması gerekiyor. Böyle bir şey olursa yine şikeyle olur, onu da geçtim bize de kaybetmemeleri gerekiyor.

Uzun lafın kısası o sene bu sene!
          Başkana katılıyorum olası erken şampiyonlukta takım motivasyonu düşecektir ve sürpriz puan kayıpları olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• Yanlış hesap yapmadıysam 23 maçta en kötü 5 mağlubiyet 2 beraberlik alsak 89 puan, şikeciler 23 maçta en iyi 1 mağlubiyet 2 beraberlik alsa 89 puan.

Bu tabloya göre şampiyonluğu vermek imkansız.

Ancak psikolojik olarak şikecilerle olan maça 8-9 puan farkla girmek bile bizim için büyük problem.

İlaveten onlar altay,adana,hatay,gs gibi zor deplasmanları oynadı ve kazandı.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dorukhan Edgar Hugo Trondsen
              Siopis Hamsik
              Abdülkadir Bakasetas Nwakaeme
              Djaniny

Bu maçı çözer bu kadro
              Antalya'nın koşan oyununa da karşılık verir
              Yüzde yüz katılıyorum.Bu maça Berat-Siopis-Hamsik şeklinde başlamaya gerek yok.Kontra oyuncuları Amilton yok.Onun dışında Freddy ve Gökdeniz dışında bizi zorlayabilecek bir adamları yok sanırım.

Siopis-Hamsik-Bakasetas çok iyi olur bu maç için.Hamsik paslarıyla,Bakasetas şutlarıyla maçı çözebilir.Siopis zaten heryere koşuyor yardım ediyor.Sağda Ömür de pas oyununa katılır.Djaniny zaten sahte 9 olduğu için hem geriye doğru gelir oyunun içine girer,hem de sağa ve sola deplase olup taktiksel çeşitlilik yaratır,rakibin dengesini bozar.

Nwakeame zaten araya atılacak havadan veya yerden toplarda çok tehlike yaratabilir.O bölgeye Hamsik,Bakasetas ve Ömür dahil iyi sızmalar yapan bir sürü oyuncu var.Djaniny de mobil oyuncu olduğu için diğer oyuncuların boşluklar bulmasını sağlıcaktır.

Antalyaspor ofansif anlamda Adana Demirin çok gerisinde.Set oyununda 34 ve 58 de 2 kırmızı gören ve 9 kişi kalan Kayseriye gol atamadılar.Duran top ve kontra ataklara dikkat edersek sıkıntı olmaz.Son derece garanti pas oyunu oynuyoruz zaten.İlk 5-10 dk rakibi tartmakla geçiyor genelde sonradan oyuna iyice hakimiyetimizi koyarız muhtemelen.

İkinci yarı oyuna girebilecek birçok oyuncu olacak.Hava üstünlüğü gerekirse Cornelius girebilir.Orta alanda ilk girecek isim Berat olur zaten.Merkez için yine Parmak ve Yunus çok gerekli olursa kullanılabilir.Bek için Peres ve Serkan var,gerekirse sağ kanat oynarlar.Stoper ve sol bek için Denswill var.Kanat için Yusuf var,son dakikalarda Wakanın kanadından orta yaptırmamak ve hızlı kontralar için Wakanın yerine oyuna alınabilir.

Antalya maçını da kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.
              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.12.2021, 13:55.

Yorum

• bu arada euro index şampiyonluk modellemesi yapmış. 86 puanla biz şampiyon %90 ihtimal, fener 69 puanla ikinci onlara da %4.8 şampiyonluk ihtimali vermişler.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 07.12.2021, 13:58.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onları da anla da, diğer ikisi gene kaybetti.
                  Elle tutulur, haber verip rating üretebilecekleri tek takım kaldı.

Yoklukta kıymetli böyle şeyler.
                  Tutunacak dal arıyor adamlar...
                  Bir süre böyle idare ederler.
                  2 hafta bilemedin 3 hafta...
                  Fenerin stoper üçlüsü sağlam duruyor.Tisserand-Kim-Szalaiden bahsediyorum.Takım olarak oynadıkları top beş para etmez ama bu sistemde daha zor gol yiyorlar.Bu şekilde maç 50-60 dk 0-0 gitse bile bir gol atıp maçı bitirme şansları doğuyor.

Antep ve Beşiktaşa dörtlü oynarlarsa dağılırlar ama üçlü oynarlarsa şansları var.En azından beraberlik alma şansları olur.Dörtlüye uygun oyuncuları yok.

İnşallah puan kaybederler.Bunlar biraz daha puan alırlarsa medya sabah akşam 2011 i hatırlatır psikolojimizi bozmaya ve bizi endişeye sürüklemeye çalışırlar.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerin stoper üçlüsü sağlam duruyor.Tisserand-Kim-Szalaiden bahsediyorum.Takım olarak oynadıkları top beş para etmez ama bu sistemde daha zor gol yiyorlar.Bu şekilde maç 50-60 dk 0-0 gitse bile bir gol atıp maçı bitirme şansları doğuyor.

Antep ve Beşiktaşa dörtlü oynarlarsa dağılırlar ama üçlü oynarlarsa şansları var.En azından beraberlik alma şansları olur.Dörtlüye uygun oyuncuları yok.

İnşallah puan kaybederler.Bunlar biraz daha puan alırlarsa medya sabah akşam 2011 i hatırlatır psikolojimizi bozmaya ve bizi endişeye sürüklemeye çalışırlar.
                    Üzerine gelen, nispeten kalitesi düşük takımlara karşı sonuç alırlar.
                    Lakin, Kadıköy'de kapanan rakiplere karşı, ayrıca kalite olarak daha üstteki takımlara karşı çoook sıkıntı yaşarlar.
                    4 lüye dönmeden evvel hangi sıkıntıları çektikleri belli.

Yorum

• Antalya yı bence rahat geçeriz dişe değer bi oyuncuları pek yok gibi..bizde bakasetas döndü..nwakaeme canavar gibi abdüş formunu epey yükseltti. hamsiki söylemeye gerek yok..sayarken ben yoruldum..bu takımı yenmek zor arkadaşlar..

Yorum

• Beşiktaş tam kadro olursa fenerbahçe'yi kadıköy de yener. Zaten o maçı da kaybederlerse sergen yalçın kovulur. Ben bundan dolayı rahatım.

Bizde o hafta hatayspor'u içeride yenip farkı açarız.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 15 maç 39 puan.
                          85 puan şampiyonluğua yeter.
                          Yani kalan 23 maçta 46 puan gerek.

23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet 46 puan demek ve bizi şampiyon yapar.
                          Yani 9 maçta puan kaybedebiliriz. Muazzam kredimiz var.

Fb'nin bizi geçmesi için 86 puan yapması gerek, 23 maçta 59 puan alması demek.
                          19 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yapmaları gerek. Şikesiz ulaşmaları imkansız.
                          Ki Fb'nin ben ligi ilk 3 icinde bitirmesini de zor goruyorum, başkanı, hocası, taraftarı, korkunç derecede akılsız bir camia.

Peki biz kalan 23 maçtan 14 galibiyet ve 4 beraberlik çıkarabilir miyiz?
                          Avcı geçen seneki takımla dahi fazlasını almıştı, 2,03 puan ortamalaması yakalamıştı ki takım FB maçı kaybedilince ligi bırakmış ve son haftalarda üstüste beraberlikler almıştık.

Kısacası 23 maçın 9unda puan kaybetme kredimiz var.

Antalya'yı yenelim, 22 maçta 9 maç kredimiz olsun.

Yorum

• Maç saati 16 olsaydı daha iyiydi. Keşke ertelense.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              15 maç 39 puan.
                              85 puan şampiyonluğua yeter.
                              Yani kalan 23 maçta 46 puan gerek.

23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet 46 puan demek ve bizi şampiyon yapar.
                              Yani 9 maçta puan kaybedebiliriz. Muazzam kredimiz var.

Fb'nin bizi geçmesi için 86 puan yapması gerek, 23 maçta 59 puan alması demek.
                              19 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yapmaları gerek. Şikesiz ulaşmaları imkansız.
                              Ki Fb'nin ben ligi ilk 3 icinde bitirmesini de zor goruyorum, başkanı, hocası, taraftarı, korkunç derecede akılsız bir camia.

Peki biz kalan 23 maçtan 14 galibiyet ve 4 beraberlik çıkarabilir miyiz?
                              Avcı geçen seneki takımla dahi fazlasını almıştı, 2,03 puan ortamalaması yakalamıştı ki takım FB maçı kaybedilince ligi bırakmış ve son haftalarda üstüste beraberlikler almıştık.

Kısacası 23 maçın 9unda puan kaybetme kredimiz var.

Antalya'yı yenelim, 22 maçta 9 maç kredimiz olsun.
                              84-90 arası şampiyonluk puanıdır

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türk Dil Kurumu Sözlüğü[FONT="]telaş[/FONT]
                                1. isim Herhangi bir sebeple acelecilik:
                                "Atatürk'ün gelişini göremedik ama koridordaki telaştan meseleyi anladık." - Haldun Taner

2. isim Kaygı, tasa, sıkıntı:
                                "Ben geçerken onun telaşı, sizi dürtmesi gözümden kaçmadı." - Halide Edip Adıvar

3. isim Şaşkınlıktan doğan karışıklık, kargaşa:
                                "Herkes yağmur telaşı içindeydi. Islanmış, çamurlanmış, dört bir yanımdan geçiyorlardı." - Nezihe Meriç

Telaşlı oynayarak beklentinin üzerinde performans göstermek mümkün. 96 kadrosunda olduğu üzere...
                                Naber?

Yorum

Yükleniyor...
                                X