Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aramızda 12 puan bulunan malum takımın en büyük motivasyonu maç fazlasıyla da olsa ikinciliğe yükselebilmek. Bu akşam Konya alırsa tekrar üçüncülüğe inerler. Alanya, Hatay, Konya gibi takımların maçlarını kazanmaları bizim için avantaj

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu hafta Sivas-GS maçı da kritik. Sivas haftalar sonra ve iyi bir oyunla kazandı ve moralli. GS'ye yanaşmak isteyecektir.

BJK-Kayseri maçını BJK kazanır. Kayseri 2 kırmızı yedi. Yine de futbol. Her sonuca gebe.

ANTALYA, 9 kişi kalan takıma gol atamadı. Rahatım. Geçeriz.

ANTALYA, 1995-1996 ve 2010-2011'de bize çelme takmıştı. Gerçi bu sene bize ters gelen takım yok. Biz her takıma ters geliyoruz.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Antalya'nın zemin ne durumda geçen seneki maçlarda çok kötüydü bizim için önemli. Pasa çalıma teknik oyuna uygun güzel bir zemin vardır inşallah.

İçerdeki son iki maç pazartesi sekiz cumartesi dört. Deplasmandaki son iki maç pazar dört cumartesi yedi. Umarım bundan sonraki haftalar daha düzgün olur.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O 3 maçta puan kaybedecekler.

Gaziantep sahasında iyi, baskılı oynuyor. Muhammet ve diğer golcüsü çok formda. Karbonat duygusala bağlayıp yatmazsa şb puan bırakacak.
          BJK yenilmez Kadıköy'de
          Karagümrük de sahasında zor kaybeden iyi bir takım
          Sen kendi maçlarının hesabını yap şikebahçe
          14 maç sonra ligde 2 golden fazla atabilmişsin.
          Abi BJK 'yı herkes yener. O takım psikolojik bunalımda. Güven vs. sıfır. Umarım sizin dediğiniz çıkar ama ben fbyi iki üç adım önde görüyorum o maç için.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş umarım gider ayak bize kıyak yapar kadıköy de fenere yenilmez. ben o maçtan çok ümitliyim.

hatta haftaya gaziantep maçı bile fb için çok zor. adamlar içeride namağlup.
            bjk Trabzonspor şampiyon olmasın diye yatar fenere..çok net

Yorum

• Yine yazıyorum. Herkes biraz fazla havaya girdi. Puan farkı önemli değil. Enteresan bir şekilde yenilmeyen haklarımız var. Normalde elli kere yerlerdi bizi. Anlık hakem kararlarına bakar bu işler. Özellikle ikinci yarı dönecek dolapların haddi hesabı olmayacak. Bu adamlarda her türlü pislik var. Dolaplar dönmeye başladıktan sonra bu havalar yerini paniğe bırakır ki buna da hala çok müsaitiz. Daha yolun yarısına bile gelmedik.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Kalan 4 maçta 10 puan yaparsak ilk yarıyı en yakın rakibimizin en az 14 puan önünde bitireceğimizi düşünüyorum.

İkinci yarının ilk 6 maçının 4'ü iç sahada.Tribünler Demirspor maçı gibi olursa burada fişi çekebiliriz.

Deplasman maçlarında daha rahat oynuyoruz, Antalya'yı 2 farkla geçeriz.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Antep bugün Göztepe ye yenilirse fb maci öncesi teknik direktör degisimiyle maca asilabilir yoksa fb ye engel cikaracaklarini sanmiyorum. bjk den yana bir beklentim yok. Zaten ortaklik yapan klüpler..Yinede 2010/11 sezonu gibi olabilecegini beklemek hayalcilik fb adina. Sonucta onlarla sIke iliskisine girecek klüplerin sayisi o seneye göre az..Bileklerinin gücüyle kayipsiz seri yapmalari sart. Buda imkansiz.

Biz sadece kendi isimize bakalim yeter..
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 06.12.2021, 10:58.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine yazıyorum. Herkes biraz fazla havaya girdi. Puan farkı önemli değil. Enteresan bir şekilde yenilmeyen haklarımız var. Normalde elli kere yerlerdi bizi. Anlık hakem kararlarına bakar bu işler. Özellikle ikinci yarı dönecek dolapların haddi hesabı olmayacak. Bu adamlarda her türlü pislik var. Dolaplar dönmeye başladıktan sonra bu havalar yerini paniğe bırakır ki buna da hala çok müsaitiz. Daha yolun yarısına bile gelmedik.
                    Göğüs göğüse çarpışanlar var. Adları, sanları bilinmiyor.

Biz biliyoruz. Vakti gelince teşekkür eder, haklarını veririz.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Galatasaray perşembe günü lazio maçına çıkacak dönüşte sivas'a gidiyor. Sivasspor toparlandı sabaha kadar oynansa yenilmez.

Fenerbahçe perşembe günü frankurt ile oynuyor iddiası yok yedek çıkar. Hafta sonu gaziantep deplasmanına gidiyorlar ki adamlar iç sahada ligin en iyi takımlarından birisi namağlup gidiyorlar. Bu maçı da gaziantep kaybetmez.

Biz bu hafta antalya maçını alırsak fark yine açılacak.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• fb 1 maç kazandı diye neden bu kadar konusuluyor. 12 puan fark vardı yine 12 alıstık hep puan kaybetmelerine her hafta puan farkının acılmasına 1 maç kazanınca stres yapıyoruz

Yorum

• Dorukhan Edgar Hugo Trondsen
                          Siopis Hamsik
                          Abdülkadir Bakasetas Nwakaeme
                          Djaniny

Bu maçı çözer bu kadro
                          Antalya'nın koşan oyununa da karşılık verir
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bunu görmeye geldim

Herkes totemine devam etsin. Ben de evde 90 dk, takımla aynı formayı giyerek izlediğim tüm maçlarda galibiyet gördüm. Aynı devam. İşi gücü bırakıp eve koşuyorum

İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Malatya’yı
                            Sivas’ı
                            Giresun’u
                            Kasımpaşa’yı
                            Kayseri’yi
                            Şikebahçe’yi
                            Göztepe’yi
                            Rize’yi
                            Beşiktaş’ı
                            Gaziantep’i
                            Karagümrük’ü
                            Adana Demir’i
                            şansa bala yendin Antalya’yı nasıl yeneceksin? Çekirge bir sıçrar iki sıçrar ey Avcı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb 1 maç kazandı diye neden bu kadar konusuluyor. 12 puan fark vardı yine 12 alıstık hep puan kaybetmelerine her hafta puan farkının acılmasına 1 maç kazanınca stres yapıyoruz
                              Onları da anla da, diğer ikisi gene kaybetti.
                              Elle tutulur, haber verip rating üretebilecekleri tek takım kaldı.

Yoklukta kıymetli böyle şeyler.
                              Tutunacak dal arıyor adamlar...
                              Bir süre böyle idare ederler.
                              2 hafta bilemedin 3 hafta...

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu görmeye geldim

Herkes totemine devam etsin. Ben de evde 90 dk, takımla aynı formayı giyerek izlediğim tüm maçlarda galibiyet gördüm. Aynı devam. İşi gücü bırakıp eve koşuyorum
                                Burakcım, benim de 8 maçtır yaptığım totem çok iyi tuttu. Ne olduğu söylemem. Lakin sen de totemi açıklamasaydın iyi olurdu. Tılsım bozulmasın.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X