Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önümüzde 2 seçenek var.

1-)Kalan 4 haftada seriye devam edip şikecileri yaklaştırmayacağız. Olay kapanacak.
    2-)Tek haneli puan farkıyla kapatırsak devreyi derbi maçları için İstanbul'a 2 kez geleceğiz ve lige yeni bir rekabet getireceğiz.

2. Madde bir çok kurum / kuruluşun işine geliyor. (Yayıncı Kuruluş, Türk Futbolundaki baronlar, İstanbul Medyası, TFF, *** Holding vs. )

Büyük şikeciler bu yolda herşey mubah parolasıyla geçmişte yaptıkları gibi 17-18 maçlık şike serisini devreye sokabilirler.

Ne zaman şampiyonluğa oynadıysak şikeciler hep başımıza bela edildi.

Herhangi bir sıkıntı , gerilim yaşamamak için Antalyaspor galibiyeti ile seri devam etmeli. Kalan 4 maçta Minumum 10 puan lazım. Şikeciler 3-4 puan kaybettikleri durumda iş biter. (Beşiktaş bitik, Karagümrük düşüşte, Gaziantep kötü takım) Yılanın başını küçükken ezelim . Seriye ara vermeyelim.
    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 07.12.2021, 18:23.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      90 puan çok uçuk bir puan bence bu sezon için 80+ her türlü yeterli olur diye düşünüyorum bu da kalan 23 maçta 1,78 puan ortalaması demek 12g 5b 6m gibi kötümser bir tablo dahi yeterli olabilir bizim için, tabi bu hesaplar hep havada kalıyor sonuçta futbol sahada oynanan bir oyun bize düşen hocaya ve takıma güvenmek başka bir şey değil.
      en doğru yorum bu Trabzonspor'dan başka doğru dürüst futbol oynayan rakiplerin yokken kendimize 90 puan hedefi koyanlara bi anlam veremedim arkadaşlar galiba şike vs olur diye tereddütlü bu zamana kadar galibiyet almayı beceremeyen takımlar anca biraz seri yaparsa bu işet bi anormallik vardır...

Yorum

• Şimdiye kadarki en zor maçımız. Yarım golle de olsa 3 puan lazım.

Rakiplerden birinin daha takılacağı haftada kayıpsız geçmek, nakavta giden maçta rakibin artık ayakta kalmak adına tüm inancını yitireceği psikolojik eşiklerden biri olacaktır.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 07.12.2021, 18:46.

Yorum

• Geçen sezon 40 maç oynanan ligde 84 puan alan şampiyon oldu. Bu sezon mevcut puan farkı ve 2 maç daha az oynanacağı da nazara alındığında 80-85 arasının şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Hatta yukarıdaki arkadaşlara kıyasla daha olumsuz bir bakış açısına sahip olup 13 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetin şampiyonluğa yeteceği iddiasındayım

Yorum

• Puan hesabı yapmaya gerek duymuyorum. Şu an bir Başakşehir kaldı belki bizimle yarışabilir mi dediğim. Geri kalan takımlar puandan ziyade genel olarak bizden o kadar gerideki, biz kendi kendimize birtakım sıkıntılar içine girmezsek, normal şekilde (beraberliğiyle, yenilgisiyle) bu takım ruhuyla devam edersek şampiyonuz.

Yorum

• Dün akşam A spor ve TRT SPOR yayınlarında doğrudan şb den başladılar, çıldırdım. Hele o sözüm ona Trabzon'lu ve TS'lu Barış Y. FB denince ağzının suları akıyor. Uzattıkça uzatıyor.

Adamlar küme düşme hattında olsa yine onlardan başlıyorlar.

Rize maçını büyütmeleri iyi oldu. Gerçek şamarı yiyecekler son 4 maçta

Basın, şb TS u nasıl yakaların derdine düşmüş.

Ben diyorum, şb TS nin gölgesine bile yaklaşamaz.

GS, Başakşehir ve BJK altına alacak onları

Şampiyon Trabzonspor
              Fark daha da açılacak, keyfini çıkarın.
              Bunların hepsi bizi demoralize edip, paniğe ve telaşa sevkedip puan kaybetmemiz için yapılan atraksiyonlar.
              Yerler mi AA ve AA. Yemezler
              Biz yer miyiz?
              Tabi ki HAYIR.
              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 08.12.2021, 07:39.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Lig sonuncusu Besiktas. Lig ücüncüsüde Giresun. Son 5 mac. Son 10 macta yine birsey degismiyor. Ha 19 ha 20.

Bizim oyun deplasman maclari icin sahane bir oyun. Kibirli bir oyun degil, saglam ve bol secenekli. Icerdeki maclarida taraftarlar ile birlikte götürecegiz insallah. Hadi Basaksehir ile berabere kaldik diyelim 49 puan benim tahminim, yoksa 51 ki bu 51 puan veya 49 puan bizi yine kesmiyecek cünkü özlemisiz.

Oyunumuz defolu olsun daha iyi veya defolu ise yukariya cekebiliriz. Mükemmel oyunu Konyada oynadik 8 dk sürdü.
                En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 08.12.2021, 08:45.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bizim deplasmanda oynadığımız futbol bence Türkiye tarihinin en kaliteli deplasman futbolu. Ben Antalya maçının çok zor geçeceğini düşünmüyorum ve 0-3 gibi net bir galibiyet bekliyorum.

Yorum

• Barış geçmiş senelerde tesisten çıkmayan ilk haber sahibi olan muhabirdi avcı onu kapı dışarı edince en büyük düşmanı oldu yani Trabzon da ona ekmek olmayınca istanbul takımlarına yaşlanmaya çalışıyor garibim.

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam A spor ve TRT SPOR yayınlarında doğrudan şb den başladılar, çıldırdım. Hele o sözüm ona Trabzon'lu ve TS'lu Barış Y. FB denince ağzının suları akıyor. Uzattıkça uzatıyor.

Adamlar küme düşme hattında olsa yine onlardan başlıyorlar.

Rize maçını büyütmeleri iyi oldu. Gerçek şamarı yiyecekler son 4 maçta

Basın, şb TS u nasıl yakaların derdine düşmüş.

Ben diyorum, şb TS nin gölgesine bile yaklaşamaz.

GS, Başakşehir ve BJK altına alacak onları

Şampiyon Trabzonspor
                        Fark daha da açılacak, keyfini çıkarın.
                        Bunların hepsi bizi demoralize edip, paniğe ve telaşa sevkedip puan kaybetmemiz için yapılan atraksiyonlar.
                        Yerler mi AA ve AA. Yemezler
                        Biz yer miyiz?
                        Tabi ki HAYIR.
                        sb bi mac kazanir iki mac kaybeder, iki mac kazanir 3 mac kaybeder. Bunlar mi bizi gecicek

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim deplasmanda oynadığımız futbol bence Türkiye tarihinin en kaliteli deplasman futbolu. Ben Antalya maçının çok zor geçeceğini düşünmüyorum ve 0-3 gibi net bir galibiyet bekliyorum.
                          İç saha maçlarımız çok daha tehlikeli, katılıyorum.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rüyamda 2-0 kaybediyorduk. Hayrolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rüyamda 2-0 kaybediyorduk. Hayrolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Aman hocam, macta olacağız, bence maç çok rahat geçecek. Fark bekliyorum açıkçası. Sizin rüya hayrolsun diyelim. Belki fazla yemek yediniz kabus gördünüz.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bizim kazanmamızdan daha çok, 3 şımartılmış üçüzlerin, özellikle de şikebahçelilerin ekranda eziyet çekmelerini, yırtınmalarını izlemek kat be kat daha keyifli

Biz kazandıkça ara daha da açılıyor ve Gürcan, Rıdvoş, Emre Bol gibi heriflerin çaresizce çile çekmesinin zevkinin tadını çıkarın.
                                En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 08.12.2021, 12:36.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X